Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

Daha önce de olmis, her seferinde elleriyle hazırlayıp gönderiyormu çocuğu birde. Şaka gibi.

Başlığa takildiniz sizde ya aşağıda anlattım ne olduğu duzelteyim bari başlığı
Sadece basliga takilmadim ki ben, 5 soru iceren cevap yaziyorum, hayir diye cevap atiyorsunuz sadece. Esinizle araniz mi bozuk mesela buna cevap vermediniz? Cocugu hazirla diyip alip gitmek ne demek, sizin söz hakkiniz yok mu?

E yuh sizinki de drama Queenlik valla kusura bakmayın. Babanesi yahu yemiyolar çocuğunuz kendi torunlari kanları canları Allah'ım uzak tutsun bu. Zihniyetten.
1 buçuk yaşındaki çocuğun hiç bir yerde isi yok kalmak için. Akli başında insanlar olsa kalmasını istemezler zaten. Oğlu torunlarını götürüyorsa sever, ilgilenir geri gönderirler.

Çok tartıştık artık yoruldum gidip geri dönseler ama hep bunu yapiyo daha pazar günü ordaydilar
Eşimle önce güzellikle konuşurdum,beni dinlemezse ben biraz deli olduğum için polisi arardım eşimle kötü olma pahasına.Çocuğumu getirtirdim.Ondan sonra bir daha cesaret edemezler zaten.O anki psikolojimi bilemiyorum.Kaçırıyorlar bile derdim.

Off çok karışık akşam üzeri arıyor ben şuraya gidecem çocuğu hazırla onuda goturecem diyor geri gelin gece diyorum sonra tekrar arıyor çocuk burda kalıcak diyor

Vermeyin o zaman. Çocuk gitmiyor diceksiniz, isterse de vermiyorum gitmiyor diceksiniz.

E yuh sizinki de drama Queenlik valla kusura bakmayın. Babanesi yahu yemiyolar çocuğunuz kendi torunlari kanları canları Allah'ım uzak tutsun bu. Zihniyetten.
Siz iyi misiniz? 18 aylik bebegi babaya bile yollamiyorlar yatili kalmasi icin cunku gelisimi buna musait degil. Drama queen lafini alip, zihniyetinize geri sokup benden uzaklasabilirsiniz.

Ben gitmiyorum diye bunu yapıyorlar evde ailemle baş başa kalamiyorum
Daha pazar günü oradaymislar zaten,niye hazırlayıp veriyorsunuz çocuğu? Biliyorsunuz olacağı zaten. Eşinizden de bir halt olmaz. Ailesi için kendi çocuğunu bile gözü görmüyor aslında, çocuğu düşünse alıp alıp gitmez.

Isterse sabah 8- aksam 8 cocugu gorsunler ama yatili kalmasi kesinlikle dogru degil. Cocuklar ikilem yaşıyor. Keske mudahele etse bu duruma
Evet çok küçük kalmak için. Burada çocuğu koz olarak kullanma var zaten. Annenin rızası yok el kadar çocuk üzerinden güç gösterisi yapıyorlar. Baba da bir halta yaramaz. Konu sahibi de korkusundan mi bilmem çok pasif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…