Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

Canım bebek daha o bir buçuk yaşında bunu sürekli yapıyorlar

Neden babanın çocuğu tek başına alıp gitmesine müsade ediyorsun? Bunu daha öncrde yapmış. Tek gönderme çocuğu.

Off çok karışık akşam üzeri arıyor ben şuraya gidecem çocuğu hazırla onuda goturecem diyor geri gelin gece diyorum sonra tekrar arıyor çocuk burda kalıcak diyor

Bana düşkün arıyordur eminim
O zaman izin vermeyin.Gerekirse gidip alın.Çocuk için çok zor.Tanıdığımız eşinden ayrılmıştı.Kadın çocukları cuma akşamından eski kocasına veriyordu.En küçüğü 1 yaşındaydı.Babaannesi çok zorlanırdı.Bebek hala o yaşta.Anne diye ağlardı.Annesi inatla vazgeçmedi.

Off çok karışık akşam üzeri arıyor ben şuraya gidecem çocuğu hazırla onuda goturecem diyor geri gelin gece diyorum sonra tekrar arıyor çocuk burda kalıcak diyor
Göndermeyin yahu daha önce de olmuş, çocuğu bırakamazsın bir yerde beraber gideceğiz yoksa evde kalacak deyin.

Yav, 1.5 yaşındaki çocuğu niye gönderdiğini keşke açıklasan. 1.5 yaş bebek yahu. Demiyor musun sen nasıl bakıcaksın diye kocana. Evde yaptığın yemeği mi pakrtleyip veriyorsun adama.

Hanimefendi kocanizla araniz bozuk degilse alin karsiniza konuşun, sen ne yapmak istiyorsun, annene gideceksen beni niye goturmuyorsun, beraber gidelim cay icip donelim desenize. Neden adam cocugunuzu yurtdisina kacirmis gibi baslik açıyorsunuz?

Siz de göndermeyin baştan. Daha çok küçük annesiz ne işi var başka yerlerde. Ya siz de gidin ya da hayır göndermiyorum sen tek git deyip kapatın telefonu.

Siz bu kadar pasif oldugunuz icin bunlari yaşıyorsunuz. Benim 13.5aylik bebeğim var. Aksam babaannesinde kalacak demesi icin yürek yemesi lazim. Gider sokaginda bebek hirsizi diye bas bas bagiririm, camlarini asagi indiririm vallahi. Nasil izin veriyorsunuz buna? Ustelik cocugu birakip kendisi dönüyormuş anladigim kadariyla

Çocuğu kaçırdılar zannettim,bu nasıl bi başlık böyle?

Başlığa takildiniz sizde ya aşağıda anlattım ne olduğu duzelteyim bari başlığı

E yuh sizinki de drama Queenlik valla kusura bakmayın. Babanesi yahu yemiyolar çocuğunuz kendi torunlari kanları canları Allah'ım uzak tutsun bu. Zihniyetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…