Çocuğumun gelecegi için çok endişeliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Hanımlar merhaba. Banlanacagim birazdan çünkü konu ülkenin bence en büyük sorunu sınırlardan buyur edilen Afgan, Pakistanlı Arap vs topluluklar. Bunlar ülkeye sistemli şekilde sokuluyor bu çok açık ama ya çocuklarımızın geleceği. Bunları yapanların çocukları halktan uzak yaşayacak zarar görmeyecek evet ama bizim çocuklarımızı Afganistan'ın Suriye'nin köyünden gelen kafa kesen kadına yiyecek gibi bakan adamlarla dolu bir ülke bekliyor. Kahroluyorum artık ya. Biz doksanlari yaşadık, doksanlar cocuklariyiz . Kendi çocuğum en iğrenç zamanda ne yapacak bu ülkede. Kaçıp gitme şansım olsaydı bir dakika durmazdim. Herkes mi kör oldu ya? Niye kimsenin sesi çıkmıyor?

Afganlar Suriyeliler kafa kesip kadınlara yiyecek gibi mi bakiyomus? Başka ülkeye kaçıp gitmeyi düşünüyomussunuz ya gidin gerçekten ve sizde aynı muameleyi görün başka bişey demiyorum.

Gelen afganlari yakından gördünüz mü hiç? Adamlar insana değer vermemiş değer görmemiş bir düzenden geliyor. Suriyelilere gelince ileride göreceğiz neler olacak. Devam edin böyle.

Herkesin derdi kaynanası , görümcesi ya da kocası mı olacaktı ??
Yanlız ben de çok fazla çoğalmalarından rahatsızım açıkçası. Yolda görüyorum biri elinde 2 si önünde biri karnında çocukların... Üst başları perişan ...

Yahu savaştan kaçıp gelmişsiniz bu ürüme sevdası niye ??

Son düzenleme:
İnsanları ırkına göre bı kalıba sokup bu şekilde yaftalamak insan işi değil. Bunun ülkenin durumuyla falan bı ilgisi yok çok yanlış şeyler oluyo olabilir ama bu yaklaşımınız çok çirkin.

Umrumda değil. Kafa kesen, sokakta kadın taslayip recmeden afganlilar pakistanlilar o bu su kamyon kamyon dolusurken humanistlik kasamayacagim sizin gibi!

Ben mesajımda 'türlü olaylar' derken işsizlikten, yoksulluktan, ülkedeki ekonomik bozulmadan, ahlaki bozulmadan ve daha birçok sebepten bahsetmiştim.
Ama olayı ırkçılığa bağlayıp dislike atmak garip :)
Vatan hepimizin, bizleriz aydınlığa taşıyacak olan. Kendi içimizde kavga edip, bölünmek çok mantıksız.

Herkesin derdi kaynanası , görümcesi ya da kocası mı olacaktı ??
Yanlız ben de çok fazla çoğalmalarından rahatsızım açıkçası. Yolda görüyorum biri elinde 2 si önünde biri karnında çocukların... Üst başları perişan ...

Yahu savaştan kaçıp gelmişsiniz bu ürüne sevdası niye ??

Çünkü travma yaşamışlar mutluluk hormonu üretiyorlar böylece

Ee ne yapalım şimdi komiksiniz internet platformuna böyle konu açacagınıza çevrenizdeki insanlarla konuşun bu konuları
Resmen siyaset akıyor

Allah Allah çocuğum ne idugu belirsiz bir ülkede nasıl yaşayacak diye endişe duymak suç mu? Kimlerle yaşayacak, bu insanlar niye bu ülkeye dolduruluyor bu ne kadar sürecek diye düşünmek suç mu? Kafayı kuma mi gömelim?

İnşallah savundugunuz zumreden büyük belalar bulacaksınız bu gidişle gözünüz kör olmuş sizin.
Savunuyorum dedim mi? Irkçılık yapıyorsunuz, nefret söylemi yayıyorsunuz. Her şeyi konuşmanın bir yöntemi var. Bedduayı da aldık, tamam oldu.

Allah Allah çocuğum ne idugu belirsiz bir ülkede nasıl yaşayacak diye endişe duymak suç mu? Kimlerle yaşayacak, bu insanlar niye bu ülkeye dolduruluyor bu ne kadar sürecek diye düşünmek suç mu? Kafayı kuma mi gömelim?

Peki kuma gommeyin buyrun hodri meydan. Siz yapın biseyler madem niye gelip bize ahkam kesiyosunuzki.

Tek birşey soracağım.. Bizim ülkemizdeki o güvendiğimiz insanlar çok mu iyi ?

En nihayetinde bizim insanımız. O zaman bütün beşinci dünya ulkeleri dolussun nasıl olsa biz de kotuyuz bu nasıl mantık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X