• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumun gelecegi için çok endişeliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah Allah çocuğum ne idugu belirsiz bir ülkede nasıl yaşayacak diye endişe duymak suç mu? Kimlerle yaşayacak, bu insanlar niye bu ülkeye dolduruluyor bu ne kadar sürecek diye düşünmek suç mu? Kafayı kuma mi gömelim?
endişe duymak suç değil de bu platforma bu kadar keskın konu açamazsınız yapamazsınız
Basit hanı
Çevrenizle konusun ya da özelden
Konuyu ya da siyaset bölümüne açın

Allah Allah çocuğum ne idugu belirsiz bir ülkede nasıl yaşayacak diye endişe duymak suç mu? Kimlerle yaşayacak, bu insanlar niye bu ülkeye dolduruluyor bu ne kadar sürecek diye düşünmek suç mu? Kafayı kuma mi gömelim?
Ne idüğü belirsiz bir ülke türkiye mi?

Yalniz dünyada bütün ülkelere bakin göçmenler vardir heryerde.yerli halkın icinde de aynı düşüncesine sahip insanlar olabilir var da, maalesef dünyanın neresine giderseniz gidin heryerde var bu tür insanlar. Zaman olarak kötü bir zamanda oldu cocuklarimiz

En nihayetinde bizim insanımız. O zaman bütün beşinci dünya ulkeleri dolussun nasıl olsa biz de kotuyuz bu nasıl mantık?
Benim mantığım ne var zoruna giden ne ? Dün bizim insanımızı kötülüyoruz bugün diğerlerini.. hangisinin hangisinden farkı var sanki ? Kötü olan her milletten kötü.. Eh nihayetinde bizim insanımız diye bir mantık da bana saçma geliyor... Sen Allah korusun çocuğunu kollarsın ama senin milletinden biri gelir yapar çocuğuna ne yapacaksa.. Ben insanları afgan, suriye diye ayrmayın diyorum.. Başına gelecek varsa senin milletinden de gelir..

endişe duymak suç değil de bu platforma bu kadar keskın konu açamazsınız yapamazsınız
Basit hanı
Çevrenizle konusun ya da özelden

Herkese anlatıyorum.
Ne idüğü belirsiz bir ülke türkiye mi?

Yalniz dünyada bütün ülkelere bakin göçmenler vardir heryerde.yerli halkın icinde de aynı düşüncesine sahip insanlar olabilir var da, maalesef dünyanın neresine giderseniz gidin heryerde var bu tür insanlar. Zaman olarak kötü bir zamanda oldu cocuklarimiz

Ne idugu belirsiz tabi! Yanımda Suriyeliler, önümde afganlar pakiler o bu su. Ülke ne olduğu belli olmayan insanlarla dolduruldu. Kimse kimseyi tanimiyor. Eskiden sınırdan kuş ucamazdi habersiz, her şey planlı! Açın gözünüzü artık.

Benim mantığım ne var zoruna giden ne ? Dün bizim insanımızı kötülüyoruz bugün diğerlerini.. hangisinin hangisinden farkı var sanki ? Kötü olan her milletten kötü.. Eh nihayetinde bizim insanımız diye bir mantık da bana saçma geliyor... Sen Allah korusun çocuğunu kollarsın ama senin milletinden biri gelir yapar çocuğuna ne yapacaksa.. Ben insanları afgan, suriye diye ayrmayın diyorum.. Başına gelecek varsa senin milletinden de gelir..

Anlamıyorsunuz ki beni! Ben diyorum ki, bizim derdimiz bize yeterken, gelenler hala gitmemisken, bu göç dalgasi daha ne kadar sürecek. Ülkenin yapısı değişti. Belayı kendi elimizle dışarıdan ithal ediyoruz. Bizim belalarimiz bize yetmiyor muydu?

Polemik çıkarmaktan başka ne işe yarayacak bu konu şu an, burada?

Şunları yazarken bile binlerce kişi sınırlardan elini kolunu sallaya sallaya geçiyor muhtemelen. Bir iki kişi bu konu hakkında kafa yorsa kârdır diyorum

Hep birlikte suriyeli dövmeye gidecegız bunu istiyorlar oyunu kullanırsın biter komik ya

Daha önce bu tarz sitemler yazıldı buraya yani.
Konu sahibi derdinde gayet haklı-haksız vb değil olay, işte belli akıbeti bu serzenişin.

Önce karşıt fikirler dökülür, biraz öfke, hararet artar.
Bir noktada, her söylediğin ters algılanmaya başlar.
Sonra karşılıklı atışmalara döner, polemikler yaşanır ve hakaret eden de olur.
Mune ya da Kazen gelir, kuralları sayar, konu kilitlenir,
Konu sahibi dahil polemiğe girenler sıradan banlanır.

Nooldu?
Çocuklar ve ülke kurtuldu. Hı hım.

Anlamıyorsunuz ki beni! Ben diyorum ki, bizim derdimiz bize yeterken, gelenler hala gitmemisken, bu göç dalgasi daha ne kadar sürecek. Ülkenin yapısı değişti. Belayı kendi elimizle dışarıdan ithal ediyoruz. Bizim belalarimiz bize yetmiyor muydu?
Ne yapabiliriz biz böyle oturduğumuz yerden.. Endişe duymaktan başka.. Bende gelene diom gidene diom (sövüom) keyfinden gelene ama elden başka birşey geliyor mu ? Hayır o yüzden boşuna ban yemeye değmez

Yanlız gerçekten çok kötü durumda olanlar da var...
Bir tane savaştan kaçıp gelmiş bir kadınla konuşmustum. 17 yaşındaki kızı gözlerinin önünde 7 kişinin tecavüzüne uğramış ve daha sonra öldürülmüş hem de yakılarak.....

Bugün gelen afganlari gördünüz mü? Açın izleyin hepsi erkek bir kadın yok! Açın gözünüzü lütfen!

• Üzgünüm
Reactions: 000
İnşallah savundugunuz zumreden büyük belalar bulacaksınız bu gidişle gözünüz kör olmuş sizin.
Ya sizin savundugunuz zümre?? Almanya'ya mi gidecektiniz? Görün bakın Suriye ve Türk çocukları kaçırıp almanlastirmalarini????
ABD artık mülteci ve siyahilere yaptıkları zulümler yüzünden karanlık sona doğru gidiyor.... Digerleride aynı sona gidiyor.

Ülkeye b.k atacağınıza iyi evlat yetiştirin ve ülkeye sahip çıkartın!

Ne yapabiliriz biz böyle oturduğumuz yerden.. Endişe duymaktan başka.. Bende gelene diom gidene diom (sövüom) keyfinden gelene ama elden başka birşey geliyor mu ? Hayır o yüzden boşuna ban yemeye değmez

Ban yemeye alışkınım ve çok endişeliyim

Afganlar Suriyeliler kafa kesip kadınlara yiyecek gibi mi bakiyomus? Başka ülkeye kaçıp gitmeyi düşünüyomussunuz ya gidin gerçekten ve sizde aynı muameleyi görün başka bişey demiyorum.
afganlari bilmemde bir çok suriyeli konusunda çok haklı bence.
karsimizdaki insaatta calisiyorlar perdemizi acamaz olduk butun bina ayni seyden sikayetci sokakta gezeni gectik resmen evlerin icini dikizliyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X