Çocuğumun gelecegi için çok endişeliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki. Ülkemin geleceğini düşündüğüm için suçlu oldum iyi mi
Bundan önce çok mu aydindi? Güldürmeyin Allah aşkına 😆 Afgan yerine İngiliz gelse ya da Fransız gelse tepkiniz ne olurdu?

Şunları yazarken bile binlerce kişi sınırlardan elini kolunu sallaya sallaya geçiyor muhtemelen. Bir iki kişi bu konu hakkında kafa yorsa kârdır diyorum

Kafa yoran insan yorar, kimler neler dedi ne şekillerde. Sonuç? :)
Hele sizin konuda kullandığınız ayrıştırıcı dille, insanları düşünceye sevk etmeniz daha zor.

Muhasır medeniyetler seviyesine çıkardık o zaman
Halbuki Afgan,Suriye'nin alacasi disinda ne okurlar ne ederler bilirsin ne b.k olacağını ama o medeni denilen tek dişli canavarlar ne olacak??? onların alacaları içinde .... Bizler iyi evlat yetiştireceğiz gerisi Rabbimden 🤲🤲🤲

Bir Allahın kulu da alıntı yapmamış yahu. Fransız kaldım konuya. Suriyeli kalamadım bak Fransız kaldım. Fransız kalmamda sorun yoktur umarım ahajsj.
Ülkede ne idüğü belirsiz Afganlı Suriyeli dolmuş. Kafa kesiyorlarmış, gelecek için kaygılıymış. Çocuğunu böyle bir ortamda nasıl büyütürmüş. Aklımda kalan bunlar
filmdelisi filmdelisi

Sevgili mune konumu kapatır mısın?

Sevgiler.

Ülkede ne idüğü belirsiz Afganlı Suriyeli dolmuş. Kafa kesiyorlarmış, gelecek için kaygılıymış. Çocuğunu böyle bir ortamda nasıl büyütürmüş. Aklımda kalan bunlar
Ülkeden gidebilir mesela ,daha şimdiden bu derde mi düşmüş ? Kimin kafası kesiliyor ben görmedim ?

Konu nasılsa geri gelecek de öfkeyle kalkıtınız banlanmak dışında da zararınız olacak gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X