- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi Sylvia Plath
Bundan önce çok mu aydindi? Güldürmeyin Allah aşkınaPeki. Ülkemin geleceğini düşündüğüm için suçlu oldum iyi mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan önce çok mu aydindi? Güldürmeyin Allah aşkınaPeki. Ülkemin geleceğini düşündüğüm için suçlu oldum iyi mi
Bakın siz en fazla oy kullanabilirsinizPeki. Ülkemin geleceğini düşündüğüm için suçlu oldum iyi mi
Şunları yazarken bile binlerce kişi sınırlardan elini kolunu sallaya sallaya geçiyor muhtemelen. Bir iki kişi bu konu hakkında kafa yorsa kârdır diyorum
Bir de beddua ediyor.Irkçılık yapıyorsunuz.
İnsanları ayrıştırıyorsunuz.
çok farkınız yok sizin de
Muhasır medeniyetler seviyesine çıkardık o zamanBundan önce çok mu aydindi? Güldürmeyin Allah aşkınaAfgan yerine İngiliz gelse ya da Fransız gelse tepkiniz ne olurdu?
Halbuki Afgan,Suriye'nin alacasi disinda ne okurlar ne ederler bilirsin ne b.k olacağını ama o medeni denilen tek dişli canavarlar ne olacak??? onların alacaları içinde .... Bizler iyi evlat yetiştireceğiz gerisi RabbimdenMuhasır medeniyetler seviyesine çıkardık o zaman
Olmaz banlanmadan bırakmayızSevgili mune banlamadan önce konumu kapatır mısın?
Ülkede ne idüğü belirsiz Afganlı Suriyeli dolmuş. Kafa kesiyorlarmış, gelecek için kaygılıymış. Çocuğunu böyle bir ortamda nasıl büyütürmüş. Aklımda kalan bunlarBir Allahın kulu da alıntı yapmamış yahu. Fransız kaldım konuya. Suriyeli kalamadım bak Fransız kaldım. Fransız kalmamda sorun yoktur umarım ahajsj.
Ülkeden gidebilir mesela ,daha şimdiden bu derde mi düşmüş ? Kimin kafası kesiliyor ben görmedim ?Ülkede ne idüğü belirsiz Afganlı Suriyeli dolmuş. Kafa kesiyorlarmış, gelecek için kaygılıymış. Çocuğunu böyle bir ortamda nasıl büyütürmüş. Aklımda kalan bunlar
Sevgili mune konumu kapatır mısın?
Sevgiler.
Ben anladım sizi..Peki hanımlar ben sustum. Susalım bakalım. Nereye kadar...