- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Tek derdiniz bu mugerçekten merak ettim
Size bir şey derdim ama sizin için banlanmaya değmez.Afganistan'ın Suriye'nin köyünden gelen kafa kesen kadına yiyecek gibi bakan adamlar
Afganlar Suriyeliler kafa kesip kadınlara yiyecek gibi mi bakiyomus? Başka ülkeye kaçıp gitmeyi düşünüyomussunuz ya gidin gerçekten ve sizde aynı muameleyi görün başka bişey demiyorum.
Size bir şey derdim ama sizin için banlanmaya değmez.
İnsanları ırkına göre bı kalıba sokup bu şekilde yaftalamak insan işi değil. Bunun ülkenin durumuyla falan bı ilgisi yok çok yanlış şeyler oluyo olabilir ama bu yaklaşımınız çok çirkin.
Herkesin derdi kaynanası , görümcesi ya da kocası mı olacaktı ??
Yanlız ben de çok fazla çoğalmalarından rahatsızım açıkçası. Yolda görüyorum biri elinde 2 si önünde biri karnında çocukların... Üst başları perişan ...
Yahu savaştan kaçıp gelmişsiniz bu ürüne sevdası niye ??
Ee ne yapalım şimdi komiksiniz internet platformuna böyle konu açacagınıza çevrenizdeki insanlarla konuşun bu konuları
Resmen siyaset akıyor
Savunuyorum dedim mi? Irkçılık yapıyorsunuz, nefret söylemi yayıyorsunuz. Her şeyi konuşmanın bir yöntemi var. Bedduayı da aldık, tamam oldu.İnşallah savundugunuz zumreden büyük belalar bulacaksınız bu gidişle gözünüz kör olmuş sizin.
Allah Allah çocuğum ne idugu belirsiz bir ülkede nasıl yaşayacak diye endişe duymak suç mu? Kimlerle yaşayacak, bu insanlar niye bu ülkeye dolduruluyor bu ne kadar sürecek diye düşünmek suç mu? Kafayı kuma mi gömelim?
Tek birşey soracağım.. Bizim ülkemizdeki o güvendiğimiz insanlar çok mu iyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?