çocuğumun güvenliği sorunu

ceycey0406

heyyooooooooo
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.620
114.070
798
selam arkadaşlar.Son yıllarda yaşanan çocuk istismarları cinayetleri fena halde psikolojimi bozdu.7 yaşındaki kızımla adeta yapışık yaşar olduk dışarda .Bu sene 2. sınıf olacak.Akıllı saat almak istiyorum okulda da iletişimde olmak için.Kullananlar var mı memnunmusunuz hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler

en iyisi apple de okulda sorun olmaz mi?

okul saat şeklınde olunca telefonu kabul ediyor apple düşünmüyorum şu an yaşı küçük arkadaşları zarar verebılır saate

Oğlumun arkadaşına almışlardı

Tek bir gün takabildi

Sınıfta infial olmuş

Herkes bakacağım demiş anneni ara vs demişler

Annesi veli grubuna özür mesajı atmıştı

Bizim okulumuz özel okul ve herkesin aşağı yukarı alım gücü de yakın

Okulla bir konuşun sonra alın derim zira öbür türlü kalıyor elde

okul saat şeklınde olunca telefonu kabul ediyor apple düşünmüyorum şu an yaşı küçük arkadaşları zarar verebılır saate

Bir de saati çalmak isteyenler kızınıza zarar verebilir

Eşim kp e alacakhtı gprs li saat hasta kaybolur diye ama birileri çalmak için zarar verir diye vaz geçti

tüm çocuklara mı alalım napalım ahaaa.ben çok merak edıyorum okulda .Okul tamam dedi ama sınıf arkadaşlarından çok yaramazlar var oyuzden apple gibi pahalı bir urun almayacağım

Ben oğluma aldım 2.sinifta çok rahat harika birşey, yani bunun oyuncak olmadığını arkadaşlarının burnuna sokulacak bir eşya olmadığını anlaması lazım.
Bende çok pimpirikli bir anneyim benim için teknoloji harikası mutlaka almalısınız hatta tüm anneler almalı.

o saatler bence cocukda cok göze batiyor. büyüklerde bile ilgi cekiyor. kas yapiim derken göz cikarmayalim yolda biri gözüne kestirse Allah korusun. bildigim tek tusla saati tamamen kapata biliyorsun

bende chip ciksin diye dua ediyorum. birsey oldugunda polis hemen yerini bulsa

ne marka aldınız acaba öğrenebılırmıyım

Bu cocuklara ozel saatler var, ondan farkli mi bu dedigin?

Ben bir ara arastirmistim, gps le cocugun lokasyonunu takip ediyorsun, tanimli mesaj atabiliyor falan, ama telefon gibi de degil arama ozelligi yok mesela

yolda kullanmayacak sadece okulda okuldan ben alıyorum zaten hergun kapıda da guvenlık var hem pahalı bir şey değil ki o saatler . E biz yetişkinler binlerce liralık telefonla yolda yuruyuş yapıyoruz biz de mi tehlıkedeyız o zaman hiç aklıma gelmedi benim

Bu cocuklara ozel saatler var, ondan farkli mi bu dedigin?

Ben bir ara arastirmistim, gps le cocugun lokasyonunu takip ediyorsun, tanimli mesaj atabiliyor falan, ama telefon gibi de degil arama ozelligi yok mesela
arama özellıklı istiyorum ben .öğretmenine arattırıyor arada beni.kendi arasın istiyorum ıhtıyaç anında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…