- 10 Nisan 2014
- 42.620
- 114.070
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
okul saat şeklınde olunca telefonu kabul ediyor apple düşünmüyorum şu an yaşı küçük arkadaşları zarar verebılır saateen iyisi apple de okulda sorun olmaz mi?
okul saat şeklınde olunca telefonu kabul ediyor apple düşünmüyorum şu an yaşı küçük arkadaşları zarar verebılır saate
okul saat şeklınde olunca telefonu kabul ediyor apple düşünmüyorum şu an yaşı küçük arkadaşları zarar verebılır saate
tüm çocuklara mı alalım napalım ahaaa.ben çok merak edıyorum okulda .Okul tamam dedi ama sınıf arkadaşlarından çok yaramazlar var oyuzden apple gibi pahalı bir urun almayacağımOğlumun arkadaşına almışlardı
Tek bir gün takabildi
Sınıfta infial olmuş
Herkes bakacağım demiş anneni ara vs demişler
Annesi veli grubuna özür mesajı atmıştı
Bizim okulumuz özel okul ve herkesin aşağı yukarı alım gücü de yakın
Okulla bir konuşun sonra alın derim zira öbür türlü kalıyor elde
yakında bizi toptan çalacaklar bir o kaldı tövbe tövbeBir de saati çalmak isteyenler kızınıza zarar verebilir
Eşim kp e alacakhtı gprs li saat hasta kaybolur diye ama birileri çalmak için zarar verir diye vaz geçti
ne marka aldınız acaba öğrenebılırmıyımBen oğluma aldım 2.sinifta çok rahat harika birşey, yani bunun oyuncak olmadığını arkadaşlarının burnuna sokulacak bir eşya olmadığını anlaması lazım.
Bende çok pimpirikli bir anneyim benim için teknoloji harikası mutlaka almalısınız hatta tüm anneler almalı.
Alcatel marka turkcell bayiisinden aldım.ne marka aldınız acaba öğrenebılırmıyım
Oğlumun arkadaşına almışlardı
Tek bir gün takabildi
Sınıfta infial olmuş
Herkes bakacağım demiş anneni ara vs demişler
Annesi veli grubuna özür mesajı atmıştı
Bizim okulumuz özel okul ve herkesin aşağı yukarı alım gücü de yakın
Okulla bir konuşun sonra alın derim zira öbür türlü kalıyor elde
yolda kullanmayacak sadece okulda okuldan ben alıyorum zaten hergun kapıda da guvenlık var hem pahalı bir şey değil ki o saatler . E biz yetişkinler binlerce liralık telefonla yolda yuruyuş yapıyoruz biz de mi tehlıkedeyız o zaman hiç aklıma gelmedi benimo saatler bence cocukda cok göze batiyor. büyüklerde bile ilgi cekiyor. kas yapiim derken göz cikarmayalim yolda biri gözüne kestirse Allah korusun. bildigim tek tusla saati tamamen kapata biliyorsun
bende chip ciksin diye dua ediyorum. birsey oldugunda polis hemen yerini bulsa
Ahahah keskeee bende çok isterdim,ama bu saat müthiş ,özellikleri harbi iyi yani.Çocuk okula başlarken, ben de kayıt yaptırmayı düşünüyorum sıfırdan okuyacağım. Saat maat kesmez beni.
arama özellıklı istiyorum ben .öğretmenine arattırıyor arada beni.kendi arasın istiyorum ıhtıyaç anındaBu cocuklara ozel saatler var, ondan farkli mi bu dedigin?
Ben bir ara arastirmistim, gps le cocugun lokasyonunu takip ediyorsun, tanimli mesaj atabiliyor falan, ama telefon gibi de degil arama ozelligi yok mesela
arama özellıklı istiyorum ben .öğretmenine arattırıyor arada beni.kendi arasın istiyorum ıhtıyaç anında
Ahahah keskeee bende çok isterdim,ama bu saat müthiş ,özellikleri harbi iyi yani.
öğretmen bıkmıştır belki de çocuklardan ahahaaa .benim kız başım ağrıyo kıçım ağrıyo annem gelip beni alsın diye kaç kez arattırdı geçen yılOna o yasta izin vermemeleri daha dogru degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?