çocuğumun güvenliği sorunu

+1..
çocuğunuzu bu kadar bağımlı yetiştirmeyin ya hu..
sonra bu çocuk bir işe giremez çalışamaz evlenince haklarını bile savunamaz. çok basit şeyler bu saydıkların.

tehlikedeyiz valla
ben alyansımdan bile korkyuyorum

Ya ben de bunu demek istedim, benim oglum da nazligillerden, dustum diye bile arayabilir, o zaman da cikmaza girer, hem de sinif disiplinini saglamak vs daha zor olabilir ogretmen acisindan.

300-400 liralık sadece gps ve bas konuş mesaj özellikli olanlar var. Çok dikkat çekmiyor. Boyutu da abartılı degil. Onlara bakabilirsiniz...
Ama bence gerek Yok... onun yerine çocuğunuzla sıkı ve samimi iletişim kurun.
Şu an ki tedirginliğinizi çocuğunuz hissediyorsa bir şey yaşadığında siz üzülmeyin yada kızmayın diye saklamaya meyilli olacaktır.
Saat yerine bunun üzerinde düşünün derim...

ablamın kızı kullanıyor. 5.sınıfa geçti çocuk. nereye gittiğine dair anne babaya bildirim geliyor sürekli. markasını bilmiyorum.benim çocuğum olsa ben de alırdım gayet iyi bir şey.

Problem güvenlikten daha fazla yalnız burada. Yani her an anne işine gelmeyen anlarda gidip okuldan aldıkça sorunlar çözülmez. Tersine hem çocuk daha fazla okuldan soğur hem de anneye karşı sağlıksız bir bağımlılık geliştirir. Bugün çok tatlı gelebilir bu bağımlılık ama ileride üzülürsünüz.

Sim kartli olanlar var ,telefona baglanip arama yapabilenlr var .Bizimki sim kartsız .Sim kartli birseyin cocuga yapisik durmasi cok zararli .
Biz bunu bile hevesinden aldik muzik dinliyor telefon cantasindayken arama yapabiliyor .Cok gereksiz birsey .Zaten 5 defa amca kullsnmıstir .Sarj ediliyor .
Cocugunuza ne faydasi olacak .
Sadece mahremiyet egitimi verin .12 yasinda ogluma mahrem yerlerini ögrettim.Tabi yillar önce .Kimse seni opemez dedim .Avazin ciktığı kadar bağir dedim .Bu kadar .Ara ara da sorular soruyorum tamam anne yaaa diye gulmeye baslıyor .

Benim kızımin akıllı saati var ama okula yürüyerek/bisikletle kendisi gidip gelen,okul çıkısinda okul bahçesinde arkadaşları ile oynayabilen veya en basitinden hava kararıncaya kadar sitenin güvenli alanlarında arkadaşları ile oynayan bir çocuk kızım.Yani yetiskin gözetiminde olmadigi ama yardıma ihtiyacı olabileceği ortamlarda bulunuyor.Surekli bir yetişkin gözetiminde olsa almazdim sanırım.

Nasıl yani çocuğunuza chipmi taktırcaksınız şu kola fln yerleştirilen?

M
hangi marka ve hangi uygulama acaba

Biz vodafone bayisinden aldik simkartiyla beraber isterseniz akşam kutusunun ve saatinin resmini atabilirim bizimki tamamen güvenlik için alındı çünkü öyle onu getir bunu götür yapmayacağını bilir Kızım. Şu aralar çocuk kaçırma olayları çok sık yaşanıyor 12 yaşında Kızım dışarısı sapık dolu kendini tehlikede görürse sos verebiliyor nerde olduğunu görebiliriz

çok isterim gerçekten teşekkür ederim. resmini bekliyor olacağım

Cok mantikli biz de cocuga takicaz okul baslayinca..takip edebileyim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…