• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumun kitaplığı akraba dedikodusuna malzeme

hep beraber sizi her konunuzda ovup supersin desek rahatliyor musunuz? her konunuz ben cocuguma su kadar kiyafet alirim, sunlari yediririm, ondan gecinemiyorum, simdi de kitap cikti. e tamam super. okuyun.
Böyle bir anne daha vardı burada o da öğretmendi. Silent women mı neydi. O havayı alıyorum bazen ama daha kaos seveni gibi de
 
Ay onlara noluyo be😏😐😂 bizimde var 100 tane olmasada yaslarina gore tabii hepsinin. Uyumadan okuyoruz, gayet yerinde okumayi seven bi millet degiliz malum
 
100 tane kitabın var mı ?
Ve çocuğun steteskop diyor mu ?
Bir de bunu cümle içinde bi çocuk neden kullanır :KK70:
32 yıldır hiç kullanmadım hxhshd yine iq testini geçemedim :KK70: Ah anne ahh !!!! Püskeviti az bassaydın banaaa !!!
Doktorculuk oynarken söylemistir belki, oğluma sordum şimdi doktorun seni muayene ederken kullandığı aletin adını biliyor musun diye, evet fareli oyuncak dedi :KK70:ucunda fare figürü varmış çünkü 😂

Böyle kelime dağarcığı geniş yavrumun maşallah. :KK70:
 
1 2 tane kitap yetermiymis? napacakmisiz cevirip cevirip ayni hikayelerimi okuyacakmisiz yani
 
Tam bir lulutas konusu olmuş.

Övgü falan bekliyorsun herhalde.

Etrafımdaki çocukların hepsinin kendisine ait kitaplığı var. Biz dönüşümlü de okumaya başladık arkadaşlarla.

Sayısını tam bilmesemde epeyce kitap var bizde de ama 3 buçuk yaşındaki oğlum stetoskop diyemiyor. 😢
Ben bile derken zorlanıyorum 😉
 
Doktorculukte hep hasta olurdum :KK70: o alete de dinlemeci derdik. Toptan geriymişiz biz kıazz. Olmadı ki 100 kitaplı bi arkadaşımız :KK70: salçalı ekmekle büyüdük biz.
Bu arada yabancı bir kelimeye Türkçe karşılık bulmakta çocuklar gayet ustadır. Kendine haksızlık etme 😄 tdk den daha iyi iş cikarmissin
 
38 aylık kızım var. Ve küçüklüğümden beri özellikle 1 yaşından sonra kitaplarla hep vakit geçirmeye başladık. Kendisi de seviyor kitap dinlemeyi. Arkadaşım balerin kitabını mesela belki 50 kere okumuşuzdur. Çoğu okuma kitabı aralarında etkinlik kitapları da var 100 küsür kitabı var. Misafirliğe gelen birkaç akrabam kitapları görünce el kadar bebeyle bu kadar kitap mı okunur çocuğun aklını karıştıracaksın falan dedi kızım oyun oynarken steteskop kelimesini kullandı diye neymiş bu yaştaki çocuğu zorluyormuşum kitabın fazlası zarar bir iki kitap yeter vs diye garip garip yorumlar yaptılar. Kitap okumanın çocuklar için ne kadar faydalı birşey olduğunu biliyorum ama kitaplar gerçekten fazla mı azalmaya gitmeli miyim?
Valla benim ki 4 yasinda etkinliklerle beraber 400e yakin kitabi var. Kitaptan zarar gelmez. Eminim o cok bilmis akbaba cocuga ac tv izlesin vs de diyordur
 
100 tane kitabın var mı ?
Ve çocuğun steteskop diyor mu ?
Bir de bunu cümle içinde bi çocuk neden kullanır :KK70:
32 yıldır hiç kullanmadım hxhshd yine iq testini geçemedim :KK70: Ah anne ahh !!!! Püskeviti az bassaydın banaaa !!!
33 yaşındayım cümle içinde direkt söyleyemiyorum :(
 
Küçüklükten beri sakin bir çocuk muydu?
Siz okurken dinler miydi?
Etrafta gördüğüm sakin uslu çocukla etkinlik yapmak kitap okumak çok kolay.
Ben çocuğuma şuan hareketli kitap aldım bir yaş tavsiye edilenlerden paramparça yapti.
Elime alsam elimden alıyor kitabi.
O yüzden siz böyle çocuğu bulmussunuz yapın etkinlikleri cahile de kapatın kulaklari.
 
Her şeyden önce bir eğitimcisiniz. Çocuğa bol bol kitap okumanın ne gibi faydalarının olduğunu birçok insandan daha iyi biliyorsunuz.

Cahil iki üç insanın söylediklerini umursayacağınızı sanmıyorum o yüzden. Bence övgü almak için bu konuyu açtığınız aşikar.

Tüm KK olarak yılın annesi seçiyoruz sizi, bravo🎉🎉
 
Back
X