Evet. Çocuklaeın içinde çok sert uyarmış kaç kere. Rencide edilmiş çocuk. Üstüne de engellendim :)Ay çok saçma yaa
Evet ben buna takılmam ama çocuğumun bozkurtu sonucu hem çocuğum rencide edildi kaç kere hem de engellendim. Siyasî simge değil dedim diye. :) şimdi foto çekmiyormuş sınıfta. Çekerse bızkurt yapar çocuk amannŞimdi ki çocuklar fotoğraf çekerken hep eliyle zafer işareti yapıyor görmüş yapıyorlar mesela. Bu kadar takacak ne var sınıf fotoğrafı
Ya o değil de, allah korusun çocuğumun başına birşey gelirse, bu bana ulaşmazsa ne olacak onu taktım. Engeli kaldırır herhalde. Bir şey olamaz da inşallah.Of çok komik bi konu cidden. Aklıma merih Demiral geldi, bir kesime anlatamazsın Türklük nedir.
Bence sizi engellemesi büyük saçmalık bu sebeple. Çocuk kaç yaşında? Özel okul mu devlet mi? Şikayet edebileceğiniz birisi var mı?Ya o değil de, allah korusun çocuğumun başına birşey gelirse, bu bana ulaşmazsa ne olacak onu taktım. Engeli kaldırır herhalde. Bir şey olamaz da inşallah.
Evet bunu düşünüyorum ama eğitim onların elinde şuan. Kimi kime şikayet edeceğim diye de düşünüyorum.Şikayet et
Özel mi devlet mi ben olsam ederim kaçıncı sınıf engelleme neEvet bunu düşünüyorum ama eğitim onların elinde şuan. Kimi kime şikayet edeceğim diye de düşünüyorum.
Oğlum yedi yaşında. İkiye gidiyor. Devlet okulu ancak malum partililer tarafından yönetilen bir okul. Milli bayramlarda bacha bazi (Afgan) dansı yapılıyor ya da Filistin dansı. Öyle bir okul.Bence sizi engellemesi büyük saçmalık bu sebeple. Çocuk kaç yaşında? Özel okul mu devlet mi? Şikayet edebileceğiniz birisi var mı?
Evet isgal altındayız altımızda ki bastigimiz topraklar dahi satıldı insanlarin arazilerine el konulup israile araplara satıldı ruslar aldi hatay istanbul Süleymanıye mahallesi vs hic mi araştırmiyorsunuz yahu ayrica çocuğumu böyle birinin okutmasini istemezdim Türk düşmanı alirdim o sinaftan çocuğumu hatta parçalardım bile ama daha fazla buraya birseylrr yazip ban yemek istemiyorumHanımlar merhaba. Çok önemli değil ama başına böyle birşey gelen var mı merak ettim. Öğretmeni sınıfta çocukların fotılarını çekerken çocukların bazıları zafer işareti benim çocuğum da bozkurt yapıyormuş. Öğretmen iki kere uyarmış bu siyasî simge yapma diye ama zafer işareti siyasî değil. Ben de öğretmene bozkurtun partiyle alakası olmadığını Türklerin işareti olduğunu söyledim. Siyasî simge dedi. Yahu bahsettiğiniz partiyle alakamız yok sevmeyiz de bu genel olarak Türklük işaretidir dedim. Engellemiş. Arkadaşlar işgal altında mıyız? Siyasî simge ise dem partinin zafer işareti siyasî simge değil mi, o partı de hatta bölücü örgürtte bu işareti yapıyor. Hepsi yasak olsa anlayacağım, bu nedir
Ayyy istemsiz kahkaha attım,töbe töbe o ne ya öyle,bütün işimiz gücümüz bitti tek derdimiz çoluğun çocuğun hareketimi kaldıHanımlar merhaba. Çok önemli değil ama başına böyle birşey gelen var mı merak ettim. Öğretmeni sınıfta çocukların fotılarını çekerken çocukların bazıları zafer işareti benim çocuğum da bozkurt yapıyormuş. Öğretmen iki kere uyarmış bu siyasî simge yapma diye ama zafer işareti siyasî değil. Ben de öğretmene bozkurtun partiyle alakası olmadığını Türklerin işareti olduğunu söyledim. Siyasî simge dedi. Yahu bahsettiğiniz partiyle alakamız yok sevmeyiz de bu genel olarak Türklük işaretidir dedim. Engellemiş. Arkadaşlar işgal altında mıyız? Siyasî simge ise dem partinin zafer işareti siyasî simge değil mi, o partı de hatta bölücü örgürtte bu işareti yapıyor. Hepsi yasak olsa anlayacağım, bu nedir
Cok onemli degil ama diye başladığınız konu cok onemliHanımlar merhaba. Çok önemli değil ama başına böyle birşey gelen var mı merak ettim. Öğretmeni sınıfta çocukların fotılarını çekerken çocukların bazıları zafer işareti benim çocuğum da bozkurt yapıyormuş. Öğretmen iki kere uyarmış bu siyasî simge yapma diye ama zafer işareti siyasî değil. Ben de öğretmene bozkurtun partiyle alakası olmadığını Türklerin işareti olduğunu söyledim. Siyasî simge dedi. Yahu bahsettiğiniz partiyle alakamız yok sevmeyiz de bu genel olarak Türklük işaretidir dedim. Engellemiş. Arkadaşlar işgal altında mıyız? Siyasî simge ise dem partinin zafer işareti siyasî simge değil mi, o partı de hatta bölücü örgürtte bu işareti yapıyor. Hepsi yasak olsa anlayacağım, bu nedir
Ogretmenin sizi engellemesi cok tuhaf. Siyasi veya degil yani veliyi engelleyecek kadar tribal davranislara girmesi ilginc, ben olsam cocugumu diger sene o ogretmenle okutmazdim, bu tribi atan cocugada takar.Hanımlar merhaba. Çok önemli değil ama başına böyle birşey gelen var mı merak ettim. Öğretmeni sınıfta çocukların fotılarını çekerken çocukların bazıları zafer işareti benim çocuğum da bozkurt yapıyormuş. Öğretmen iki kere uyarmış bu siyasî simge yapma diye ama zafer işareti siyasî değil. Ben de öğretmene bozkurtun partiyle alakası olmadığını Türklerin işareti olduğunu söyledim. Siyasî simge dedi. Yahu bahsettiğiniz partiyle alakamız yok sevmeyiz de bu genel olarak Türklük işaretidir dedim. Engellemiş. Arkadaşlar işgal altında mıyız? Siyasî simge ise dem partinin zafer işareti siyasî simge değil mi, o partı de hatta bölücü örgürtte bu işareti yapıyor. Hepsi yasak olsa anlayacağım, bu nedir
Bir şey de demedim ki. Sadece çocuğumu böyle bir şey için rencide etmeyin dedim. Alışmışlar Pohpohlanmaya veliler tarafından. Ben çıkışınca hemen engellemiş. İkinci sınıf. Hayatım boyunca haksızlığa boyun eğmemenin bedelını ödedim ve ödemeye devam ediyorum tabii bu önemsiz bir bedel :)Özel mi devlet mi ben olsam ederim kaçıncı sınıf engelleme ne
O nasıl okul ya, siz yinede şikayet edin bilinsin. En kötü milli eğitime şikayet edinOğlum yedi yaşında. İkiye gidiyor. Devlet okulu ancak malum partililer tarafından yönetilen bir okul. Milli bayramlarda bacha bazi (Afgan) dansı yapılıyor ya da Filistin dansı. Öyle bir okul.
şikayet edin cok net yani görevini kötüye kullanan kendi görüşünü dayatan zihniyet eğitimci olmasın bir zahmet,çocuk eğitmekle şu hareketin ne alakası var,cimere de yazın müdürede şikayet edin bidaha yapmasın.Ya o değil de, allah korusun çocuğumun başına birşey gelirse, bu bana ulaşmazsa ne olacak onu taktım. Engeli kaldırır herhalde. Bir şey olamaz da inşallah.
Öğretmen gayet modern. Bakınca bu kadın vicdanı hür özgürlükçü aydın dersiniz ama kafa çok kötü. Çocuğuma bir kere iltifat etmeyen öğretmen, sınıfa bir okul başlarken bir de biterken gelen yabancı uyruklulara hediyeler alıyor, oğlum anlatır bazen. Ne iltifatlar ne sevgi gösterileri ne sarılmalar.Evet isgal altındayız altımızda ki bastigimiz topraklar dahi satıldı insanlarin arazilerine el konulup israile araplara satıldı ruslar aldi hatay istanbul Süleymanıye mahallesi vs hic mi araştırmiyorsunuz yahu ayrica çocuğumu böyle birinin okutmasini istemezdim Türk düşmanı alirdim o sinaftan çocuğumu hatta parçalardım bile ama daha fazla buraya birseylrr yazip ban yemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?