Çocuğumun öğretmeni engellemiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlıyor evet bu sebeple demiştir "Ne mutlu Türküm diyene." diye. Burda Türk olmaktan değil bayrağın altında Türk hissedebilenlerden bahsetmiş.Peki biz burada neyi konuşuyoruz şuan??

O zaman neden ülkenin çoğunluğu bu politikaya destek veriyor da aynı şeyi isteyen insanlar birbirini anlamıyor. Ben çok mu istiyorum sokağın ortasına pisleyen, hakkını sadece fiziki güçle alabilecek zihniyette insanlarla aynı yerde yaşamayı sizce?

Kimmiş o mahluklar

Anlıyor evet bu sebeple demiştir "Ne mutlu Türküm diyene." diye. Burda Türk olmaktan değil bayrağın altında Türk hissedebilenlerden bahsetmiş.Peki biz burada neyi konuşuyoruz şuan??
Benim TÜRK olmakla bir problemim yok ki, dikkatinizi çekerim artık içerisinde sırf bu dizeler geçtiği için andımız okunmuyor, İstiklal Marşı okunurken saygı duruşuna geçmeyen, sakız çiğneyen gülen gençler var artık bu ülkede, sizce bu bizlerde de bir yanlış olduğunu göstermiyor mu ?

Bana istiyorsun gibi geldi.

Allah bu ülkede öğretmenlik yapan herkese sabır versin. Mesai saati dışında bir velim bana WhatsaApp'tan ulaşıp; "Çocuğumu okul sitesi için çekilecek olan fotoğraflarda bozkurt işareti yaptığı için uyarmışsınız, sebebini öğrenebilir miyim?" dese ve ben sebebini açıklamama rağmen benimle tartışmaya devam etse ben de engellerim. Öğretmenler de insandır ve her saçmalığı alttan almak durumunda değiliz. Siz kendinizi "ben haksızlığa gelemiyorum tek suçum buydu" diye lanse edebilirsiniz ama sizdeki sorun bunun üzerinde bir ukalalık. Biz bunlarla uğraşmak zorunda mıyız ya, gerçekten soruyorum. 8 yaşındaki çocuk sınıf fotoğrafı çekilirken ülkenin çoğunluğu tarafından MHP partisinin siyasi amblemi olarak bilinen bozkurt işaretini yapacak ancak öğretmen öğrencisini uyaramayacak bile. Neden? Öğrenci rencide olurmuş. Hiçbir söz söyletmediğiniz, öğretmeninin dahi uyaramadığı evlatlarınız ilerde toplumda büyük sorunlar yaşıyorlar, bilin istedim.

Ben Çapa Atatürk İlköğretim Okulu'nda okudum ve tamamını Atatürkçüler oluşturan aydın hocalarımızın hiçbirinin okul için çektirdiği fotoğraflarda siyasi simge yapmak hiçbirimizin aklına gelmezdi, bir ciddiyet vardı sınıfta, yapamazdın. Eminim Bozkurt yapmaya çalışsak izin verilmezdi. Zafer işareti dediğiniz işaret tüm dünyada fotoğraf çekilirken yapılan fix bir hareket ve bozkurt ile alâkası yok. Şikayet edecekseniz edin, durmayın. Allah akıl fikir versin

Ortada bi yanlış var o da sene olmuş 2025 rte bile cıkıp bozkurt yapıyor aynı anda ümit özdağ aynı anda muharrem ince ve aynı anda orta Asya Türkleri de yapıyorsa, işaretin hala kafatascılık olduğunu savunmaktır.Diyorum ki bozkurt işareti dinler üstü mite dayanan bir sembol ama artık ne dinden ayrışmış bi Türklük kaldı ne kafatascı zihniyet.Yani zafer işaretiyle Dem anılmıyorsa ,bozkurtla da mhp anılmamalı.Bu işaret ayrışma sebebi olmamalı ha oluyorsa zafer işareti de yapılmamalı diğerleri de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…