- 30 Aralık 2009
- 4.472
- 18.595
- 733
Öneride bulunduğun yazarın çok sevdiğim bir cümlesini paylaştım. Tabiiki tanımıyorum, tanımak da istemem zaten.Siz kimsiniz ve beni ne kadar tanıyorsunuz ki vatanımı sevmemekle suçlayabiliyorsunuz? Benim için insan, önce insandır sizin için olmasada.
Anlıyor evet bu sebeple demiştir "Ne mutlu Türküm diyene." diye. Burda Türk olmaktan değil bayrağın altında Türk hissedebilenlerden bahsetmiş.Peki biz burada neyi konuşuyoruz şuan??Çok uluslu ve çok mezhepli bir devlet olduğunu bilmediğiniz açık. Sorularım retorikti. Cevabını biliyorum. Bir olmak diyorum sizin bana verdiğiniz cevaba bakın, insan daha iyi anlıyor Atatürk'ün neler çektiğini.
O zaman neden ülkenin çoğunluğu bu politikaya destek veriyor da aynı şeyi isteyen insanlar birbirini anlamıyor. Ben çok mu istiyorum sokağın ortasına pisleyen, hakkını sadece fiziki güçle alabilecek zihniyette insanlarla aynı yerde yaşamayı sizce?Bi ülkede yaşanmıştı göçmen kampında tecavüze uğruyor çalışan ama saklıyor kimliği saklıyor göçmenlerin üstüne kalmasın diye. Yine kamplarda çocuklara kadınlara tecavüz ediyorlar eden kim kendileri. Bazı insanlar henüz insan olamadı medeni değil. Onları aramıza salınmasını istememek en büyük hakkımız. Herkes çok hümanist maşallah.
Kimmiş o mahluklarO zaman neden ülkenin çoğunluğu bu politikaya destek veriyor da aynı şeyi isteyen insanlar birbirini anlamıyor. Ben çok mu istiyorum sokağın ortasına pisleyen, hakkını sadece fiziki güçle alabilecek zihniyette insanlarla aynı yerde yaşamayı sizce?
O da bilmiyor kiAnlıyor evet bu sebeple demiştir "Ne mutlu Türküm diyene." diye. Burda Türk olmaktan değil bayrağın altında Türk hissedebilenlerden bahsetmiş.Peki biz burada neyi konuşuyoruz şuan??
Benim TÜRK olmakla bir problemim yok ki, dikkatinizi çekerim artık içerisinde sırf bu dizeler geçtiği için andımız okunmuyor, İstiklal Marşı okunurken saygı duruşuna geçmeyen, sakız çiğneyen gülen gençler var artık bu ülkede, sizce bu bizlerde de bir yanlış olduğunu göstermiyor mu ?Anlıyor evet bu sebeple demiştir "Ne mutlu Türküm diyene." diye. Burda Türk olmaktan değil bayrağın altında Türk hissedebilenlerden bahsetmiş.Peki biz burada neyi konuşuyoruz şuan??
Bana istiyorsun gibi geldi.O zaman neden ülkenin çoğunluğu bu politikaya destek veriyor da aynı şeyi isteyen insanlar birbirini anlamıyor. Ben çok mu istiyorum sokağın ortasına pisleyen, hakkını sadece fiziki güçle alabilecek zihniyette insanlarla aynı yerde yaşamayı sizce?
Seviyesiz ve iğrenç üslubunuzla size cevap verecek değilim. Her şeyi alimi sizsiniz.O da bilmiyor ki
Osurup osurup ipe diziyor işte.
O sizin anlama kapasitenizle ilgili. Ben ülkeye doluşsunlar diye oy vermedim. Bu politikayı da desteklemiyorum.Bana istiyorsun gibi geldi.
Teessüf ederim.Seviyesiz ve iğrenç üslubunuzla size cevap verecek değilim. Her şeyi alimi sizsiniz.
Ama hala cevap veriyorsun bebişim.O sizin anlama kapasitenizle ilgili. Ben ülkeye doluşsunlar diye oy vermedim. Bu politikayı da desteklemiyorum.
Ortada bi yanlış var o da sene olmuş 2025 rte bile cıkıp bozkurt yapıyor aynı anda ümit özdağ aynı anda muharrem ince ve aynı anda orta Asya Türkleri de yapıyorsa, işaretin hala kafatascılık olduğunu savunmaktır.Diyorum ki bozkurt işareti dinler üstü mite dayanan bir sembol ama artık ne dinden ayrışmış bi Türklük kaldı ne kafatascı zihniyet.Yani zafer işaretiyle Dem anılmıyorsa ,bozkurtla da mhp anılmamalı.Bu işaret ayrışma sebebi olmamalı ha oluyorsa zafer işareti de yapılmamalı diğerleri de.Benim TÜRK olmakla bir problemim yok ki, dikkatinizi çekerim artık içerisinde sırf bu dizeler geçtiği için andımız okunmuyor, İstiklal Marşı okunurken saygı duruşuna geçmeyen, sakız çiğneyen gülen gençler var artık bu ülkede, sizce bu bizlerde de bir yanlış olduğunu göstermiyor mu ?
1- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?