Zaten beni de delirten bu.Cocuga bakmak istemiyor ama sabah aksam ve bugun 3.kere olmak uzere cocugu gorecem diye paraladi kendini.Eşime cok soyledim ama kabul etmiyor ofke kontrolü sorunu var bence de.Benim tam anlamadığım nokta; kv niz çocuğa bakmak istemediği için kreşe verdiniz öyle değil mi? O zaman neden çocuk görücem diye sabah akşam sizde? Çocuğa çok meraklı olan zaten kreşe gitmesin ben bakarım demez miydi?
Ayrıca sanırım eşinizin öfke kontrol problemi var; 4 yaşındaki çocuğa bağırmak, eşyaları fırlatmak vs bunlar normal davranışlar değil. Yardım almayı düşünür mü eşiniz? Belki bi aile terapistine gidebilirsiniz.
+1Eşiniz aslında bence annesine kızıyor ona birşey diyemediği için size patlamış gibi geldi bana..aradaki dengeyi koruyamadigi için ne yapmasi gerektiğini bilmiyor gibi..
Bence sakin bir zamanda oturun konuşun eşinizle. Eğer çocuğunuza ve size karşı tavırları hep böyle değilse düzelecektir..
Canım kustu deyince aklıma geldi çok ağladığı içinmi kustu.astım varmı kızında.Zaten beni de delirten bu.Cocuga bakmak istemiyor ama sabah aksam ve bugun 3.kere olmak uzere cocugu gorecem diye paraladi kendini.Eşime cok soyledim ama kabul etmiyor ofke kontrolü sorunu var bence de.
Inanin şöyle anlatayim kv biyere gidecegimizi duydugu anda bile cocugumun modu degisiyor kiyamet kopuyor kendinde degil gibi davraniyor ne yapacagim ne dusunecegimi sasirmis durumdayim
Bak bu sorun benim oğlumda da vardi çok ağladığında hep kusardı ve astımı vardı..8 yaşına doğru geçti çok şükür..bence konu sahibi bunuda dikkate al sen.durumu araştır lütfenCanım kustu deyince aklıma geldi çok ağladığı içinmi kustu.astım varmı kızında.
Kv niz dengesiz ve normal değil, üzgünüm, insanlar hakkında böyle konuşmak adetim değil ama hem çocuğa bakmak istemiyor hem de çocuk görücem diye evinizden çıkmıyor, düzeninizi bozuyor. Allah yardımcınız olsun. Acaba ondan uzağa taşınma gibi bi şansınız olur mu?Zaten beni de delirten bu.Cocuga bakmak istemiyor ama sabah aksam ve bugun 3.kere olmak uzere cocugu gorecem diye paraladi kendini.Eşime cok soyledim ama kabul etmiyor ofke kontrolü sorunu var bence de.
Inanin şöyle anlatayim kv biyere gidecegimizi duydugu anda bile cocugumun modu degisiyor kiyamet kopuyor kendinde degil gibi davraniyor ne yapacagim ne dusunecegimi sasirmis durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?