Cocugumun önünde kavgaya tutustu benimle..

Canım sizde eşinizin huyunu bile bile annesini katmışsınız işin içine. Nazar dediğiniz şey çocuğun babaanneye düşkünlüğü olmasın belki babaanneyi görünce şımarıyirdur,gitmesini istemiyordur.
Çok ağlayınca da kusuyordur çocuk
Yok nazar ,yok şöyle böyle diyerek adamıda zıvanadan çıkarmışsın.
Yazık çocuğunuzu..böyle şeylere şahit olmasına zemin hazırlamayın.
Burda en büyük suçlu sizsiniz ikincisi eşiniz.
Yazık o
Canım sizde eşinizin huyunu bile bile annesini katmışsınız işin içine. Nazar dediğiniz şey çocuğun babaanneye düşkünlüğü olmasın belki babaanneyi görünce şımarıyirdur,gitmesini istemiyordur.
Çok ağlayınca da kusuyordur çocuk
Yok nazar ,yok şöyle böyle diyerek adamıda zıvanadan çıkarmışsın.
Yazık çocuğunuzu..böyle şeylere şahit olmasına zemin hazırlamayın.
Burda en büyük suçlu sizsiniz ikincisi eşiniz.
Yazık o yavruya...
Yok cnm bunaltmadim asla dillndirmedim ama konumun gidisati acisindan bazi şeylere girmiyim ancak su kadarini soyliym evime ailemden biri gelse ya cocuk ya esim hastalaniyor ben gitsem surekli memlekette hastanelerdeyim.
Canım kustu deyince aklıma geldi çok ağladığı içinmi kustu.astım varmı kızında.
Yok cnm astimi

Gözü değiyor kısmını anlamadım.
Neden çocuğunuz huyu bu kadar değişiyor? 3 yaşında oğlum var, kendi annem babamla benzer sorunlar yaşıyoruz, onlar çok rahatlar ben daha disiplinliyim, çocuk onları görünce istediğini yaptırmak için başlıyor ağlamaya.

Mesela bugün yemekte hep birlikteyiz, benimki ekmek yiyeceğim diye ağlıyor, sadece ekmek yiyecekmiş, ben izin vermeyince ağlaması arttı, annem bir yandan babam bir yandan susturmaya çalışıyor, şirinlikler, bana yesin ne olacak demeler, ... oğlumun ağlaması arttıkça arttı, aldım çıktım salondan kapıyı kapattım, biraz daha ağladı, sonra sakinleşti salona geri döndük.
Şimdi anne babamın gözü mü değmiş demeliyim, yoksa onlardan yüz bulup şansını deniyor mu demeliyim.

Elbette yaşadığınız hiç hoş değil, sıkıntınızı da çok iyi anlıyorum. Ama olayı yanlış değerlendirdiğinizi düşünüyorum.

Eşinizle olan mevzusa ise eşinizle kavga etmek yerine alıp çocuğunuzu o ortamdan ayrılmalıydınız, kim haklı önemli değil, çocuk anne babanın kavgasına şahit olmamalı.

Yok cnm bunaltmadim asla dillndirmedim ama konumun gidisati acisindan bazi şeylere girmiyim ancak su kadarini soyliym evime ailemden biri gelse ya cocuk ya esim hastalaniyor ben gitsem surekli memlekette hastanelerdeyim.orda bile hergun ariyor telefona istiyor cocugumu.

Yok cnm astimi

Neden çocuğunuz huyu bu kadar değişiyor? 3 yaşında oğlum var, kendi annem babamla benzer sorunlar yaşıyoruz, onlar çok rahatlar ben daha disiplinliyim, çocuk onları görünce istediğini yaptırmak için başlıyor ağlamaya.

Mesela bugün yemekte hep birlikteyiz, benimki ekmek yiyeceğim diye ağlıyor, sadece ekmek yiyecekmiş, ben izin vermeyince ağlaması arttı, annem bir yandan babam bir yandan susturmaya çalışıyor, şirinlikler, bana yesin ne olacak demeler, ... oğlumun ağlaması arttıkça arttı, aldım çıktım salondan kapıyı kapattım, biraz daha ağladı, sonra sakinleşti salona geri döndük.
Şimdi anne babamın gözü mü değmiş demeliyim, yoksa onlardan yüz bulup şansını deniyor mu demeliyim.

Elbette yaşadığınız hiç hoş değil, sıkıntınızı da çok iyi anlıyorum. Ama olayı yanlış değerlendirdiğinizi düşünüyorum.

Eşinizle olan mevzusa ise eşinizle kavga etmek yerine alıp çocuğunuzu o ortamdan ayrılmalıydınız, kim haklı önemli değil, çocuk anne babanın kavgasına şahit olmamalı.
Bravo..aynı fikirdeyim +1

Cnm bizde durum farkli onu görünce simarmiyor sonrasinda durduk yere kiyamet kopuyor.Sanirim eksik anlattim ev dışında gorurse okula giderken ve gelince eve cikmiyor bu ayri bir konu kv de israrla kendini gostermeye calisiyor buna demedim zaten gozu degiyor diye.

Çocuğun gözünde ona kim yakınsa o iyi olur . Bu devamlı değişkenlik gösteren bişey zaten ... Onu okul dışında eğlenceli beraber vakit geçirceğiniz yerlere götür ... Birlikte Zaman geçirin. Seni uzak tutmaya çalışyorsa sende çocuğunu ondan uzaklaştır. Evde olmayın. Evde yoksan gelmez zaten ...

Kv nizi coxuktan uzak titmanin yolu yok sanirim bence esinle tartismadan evden tasinmaya ikna et.
Eviniz uzak olursa cat kapi gelemez.

Inanin abartmıyorum ve yanlis yorumlamiyorum kadının enerjisi iyi gelmiyor bize.Gecen yaz yurtdisina gidecez telefonda duydu son anda soyledi esim ve inanin cocuk 5 dk gecmedi evde yerden yere atti kendini modu degisti şoka girdik esim de sahit oldu.Sonrasında gittik yurtdisina ama 2 gun sürdü o hali.Bu sadece 1 ornek bunu gibi cok sey var esimde görüyor kendisi de surekli annesinin negatif enerjisinin farkinda.Ben buna istinaden bu aksam kendim tutamadim ve söyledim

Cocuguma da bize de iyi gelmiyor ama inatla sabah aksam hatta gece hergun kendin cocuga gosterme peşinde tam da krese uyum haftasında deliricem artik

Içim cız etti. Neden alıp cikmadiniz dışarıya. Parka v.s gitseydiniz.
Kusmasi psikolojikte olabilir, sağlık problemi de olabilir.
Doktora goturmelisiniz .
Tam gelişim yaşındaki çocuğun yanında eşinizin yaptığı çok büyük ayıp.
Sağlıklı ebeveynlerle büyüyen çocuk çok başka oluyor.
El kadar bebeğe bağırmak deli işi bile değil.

Içim cız etti. Neden alıp cikmadiniz dışarıya. Parka v.s gitseydiniz.
Kusmasi psikolojikte olabilir, sağlık problemi de olabilir.
Doktora goturmelisiniz .
Tam gelişim yaşındaki çocuğun yanında eşinizin yaptığı çok büyük ayıp.
Sağlıklı ebeveynlerle büyüyen çocuk çok başka oluyor.
El kadar bebeğe bağırmak deli işi bile değil.
Icim sizliyor agliyorum saatlerdir.Çocuğun ruhunda açtığımız yarayi nasil iyilestiricez bilemiyorum

Kv niz çocuğunuzun bu hale getirecek ne yapıyor onu anlamadım.siz sanırım nazara bagliyorsunuz ama sanırım çocuğunuz okul yüzünden böyle.stres yapıyor okulu o yüzden böyle krizlere giriyor diye dusunuyorum.yoksa kv niz nazar degdiriyor değildir bence.cocugunuza bu konuda yardımcı olun.yazik çok kötü olmuş demekki.kv nizle ilgili başka sorunlarınız varsa haklisinizdir onu sevmemekte.esiniz de fazla sınırlı galiba.hele çocuğa bu da lazım dediği çok garip geldi ne kadar yanlış bir düşünce

kvnin çocuk üzerinde kötü etkisi yadsınamaz ancak zaten sinirli olan kocanıza "annenin gözü değiyor" falan demekte çok akıllıca değil resmen ateşe benzin dökmüşsünüz ne olursa olsun annesi

Back
X