Çocuk Hastalıkları Çocuğumun vücudundaki döküntüler ve enfeksiyon?acil kizlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Hepinize hayırlı günler kızlar benim oğlumun bacakları ve kollarında kızarıklıklar çıkmaya başladı önce ateşi cıktı boğazında beyaz noktacıklar kızarıklıklar oldu doktora göturdum augmentin es 600 verdi çocuğum 4,5 yasinda bu arada.bugun 4. Günü yine ateş var ve döküntüler arttı.ortasinda beyaz şişlik var kabarcıkların.hicbir şey yemiyor korkuyorum kızlar bu geçici midir bisi olur mu ki?görsel yüklüyorum.

Eklentiler

• 20180714_130017.webp
    20180714_130017.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 1.854
Bir de unacefin verdi doktor 3 günlük.yarin da vurulacak ama 4. Gün ateş hala var ne yapmaliyim

Bu yıl hastalıkların iyileşme süreci biraz uzunmuş. Ilaclarinizi kullanın hala geçmezse pazartesi farklı bir doktora daha goturun. Cok cok gecmis olsun.

Teşhis ne

Doktor değilim tıbbi yorum yapmak yanlış ama viral bir hastalık olabilir mi

Suçiçeği 6. Hastalık ve türevleri gibi

Onlarda da antibiyotik zaten işe yaramaz grip gibi süresi dolar ve iyileşir

Kaşınıyorsa kaşıntı alıcı ilaçlar verirler

Çok sağolun çok teşekkür ederim su çiçeği ise ona yapacak bisi yok demi acile götürmeyim pazartesi gostereyim o zaman geçmezse.cok sagolun tekrardan.

Teşhis ne

Doktor değilim tıbbi yorum yapmak yanlış ama viral bir hastalık olabilir mi

Suçiçeği 6. Hastalık ve türevleri gibi

Onlarda da antibiyotik zaten işe yaramaz grip gibi süresi dolar ve iyileşir

Kaşınıyorsa kaşıntı alıcı ilaçlar verirler
Kaşıntı var mi dedim yok diyor ama bilmiyorum anlamadim çok korkuyorum bisi olmaz demi hiçbişi yemiyor boğazı sisti bir tek şu içiyor azıcık ta süt endiseleniyorum

Hepinize hayırlı günler kızlar benim oğlumun bacakları ve kollarında kızarıklıklar çıkmaya başladı önce ateşi cıktı boğazında beyaz noktacıklar kızarıklıklar oldu doktora göturdum augmentin es 600 verdi çocuğum 4,5 yasinda bu arada.bugun 4. Günü yine ateş var ve döküntüler arttı.ortasinda beyaz şişlik var kabarcıkların.hicbir şey yemiyor korkuyorum kızlar bu geçici midir bisi olur mu ki?görsel yüklüyorum.
El ayak hastalığı gibi geldi bana. Bence siz tekrar götürün doktora. Bir ilaç verilmez zaten bu hastalıkta ama 1 hafta çocuklu bir ortama sokmamamız lazım. Fazlasıyla bulaşıcı. Ellerini sürekli yıkayın. Kaşıntı olur ve kaşıdığı yere bulaştırır. Belki kaşıntı ilacı verir doktor. Dediğim gibi Pazartesini beklemeden götürün..çok geçmiş olsun...

El ayak hastalığı gibi geldi bana. Bence siz tekrar götürün doktora. Bir ilaç verilmez zaten bu hastalıkta ama 1 hafta çocuklu bir ortama sokmamamız lazım. Fazlasıyla bulaşıcı. Ellerini sürekli yıkayın. Kaşıntı olur ve kaşıdığı yere bulaştırır. Belki kaşıntı ilacı verir doktor. Dediğim gibi Pazartesini beklemeden götürün..çok geçmiş olsun...
Çok korkuyorum inanın kaşıntısı yok gibi ama çok agresif.napicagimi bilemedim dogrusu teşekkür ederim olmadi bir daha gösteririm.

Back
X