- 3 Nisan 2014
- 36.455
- 149.036
- 798
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
10 bin maaş ile çocuk bakılır hanımefendiBebegimi mamayla buyutmeyi dusunuyorum, en pahalisindan alacagim yazmissin.
Hem bir ogretmenle bir hemsire evlenince zengin olmuyorlar zaten. Sen surekli bu imaji cizmeye calismissin. En iyi ihtimalle 10 yilda bir ev sahibi olursunuz
Sadece anne sütü eskiden yetiyordu şimdiki çocuklar hep ağlıyorlar çünkü açlar.Bebegimi mamayla buyutmeyi dusunuyorum, en pahalisindan alacagim yazmissin.
Hem bir ogretmenle bir hemsire evlenince zengin olmuyorlar zaten. Sen surekli bu imaji cizmeye calismissin. En iyi ihtimalle 10 yilda bir ev sahibi olursunuz
Yavrum sen hemsire olamazsin insanlari kekleme artik.Sadece anne sütü eskiden yetiyordu şimdiki çocuklar hep ağlıyorlar çünkü açlar.
Yoo yasak değil, sen at söz ben izleyeceğim, like bile atarımYarın youtube a aldığım bebek elbiselerini atacağım link atmak yasak mı
Ben gözlemlerimi söylüyorum mama yiyen çocuklar daha mutlu daha sağlıklı tabi ikisi de olacakYavrum sen hemsire olamazsin insanlari kekleme artik.
Anne sutu hic olmadigi kadar onemseniyor şu an.
Sadece anne sütü eskiden yetiyordu şimdiki çocuklar hep ağlıyorlar çünkü açlar.
Hemşire değilim öğretmenim ama isim ve meslek belirtmek istememiştim geri kalan her şey doğrudurSen hemsire misin gercekten?
Ceketimi atsam hamile kaliyor lafina cok inanmissin sanirim. Bir ay deneme ile hamile kalinmayinca doktira mi gittin? Daha ortada olmayan cocuga don mu bictin?
Cavidaan, en sevdiğim. Ama yok o daha drama queen, daha panik, daha eltili görümceliydi. Bir de bu kadar sert çıkışlar yapmıyordu.merve benneyanginlargordum ya bu güzide karnını tuta tuta yatağa atlayan kayınannişkosuna I am comingli pasta yapana benzemiyo mu?
kocası bey öğretmen kendisi de özelde hemşire
Ayem kaminggggggg ozledim yahu nerde acaba yazmiyo uzun zamandir.merve benneyanginlargordum ya bu güzide karnını tuta tuta yatağa atlayan kayınannişkosuna I am comingli pasta yapana benzemiyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?