- 27 Nisan 2020
- 184
- 77
- 13
- 32
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
Ne kadar zekisinİkna et eşini. Şimdi sıraya girseniz iki yıla kalmaz baba olur.
Acele edin bence. Belli ki çocuğunuz olmuyor. Olsa bir aya olurdu.
Önce sorun kimde onu öğrenin, sorun esinizdeyse 'beni anne yapmamana izin vermeyecegim' diye kavga cikarin.
26 yasinda olduguna, hemsire olduguna, surekli zengin imaji cizmene falan.Neye inanmadınız
Arkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Eşim bir sürü test almış dün yaptım ama yine hamile değilim sizce neden?
Eşim de çok üzülüyor meğer çok istiyormuş günahını almışım.
Ayrıca sürekli banlanmaktan bıktım lütfen beni yasaklamayın.
Kucagin boşta otur o zaman bir ömür.Ne kadar zekisin
Uygulama indirdim ama düzensiz olunca o da yanlış oluyorŞu an şok geçiriyorum 4 ay evlusin 1ay denemissiniz kendini nasıl kahirlara vurmussun ya yapmayın allah aşkına önce 6 ay denersin olmadimo sonra doktora gidersin testler yapar problem varsa tedavi olursun yok herşeyi denedim olmadı desende gide tüp bebek yaptirisin bu işler böyledir sen 1 ay denedim ama bakalım ovulasyon fan haberin varmi yumurtlamalarini takip ediyomusun vs komik olmayıolmayın gidip bide test yapmışsınız
Ay haklısın öyle yapayımKucagin boşta otur o zaman bir ömür.
Çok ciddiyim. Olsa bir ayda olurdu.
Bak , arkadaşların nasıl doğurmuş 'yanlislikla' pat pat???
Sizin yanlışlıkla bile olmamış.
Böyle oyalanmaya devam ederseniz çok pişman olursunuz .
Eşin bir ton hamilelik testi almış. Hepsinin bitmesini beklersen bir sene geçer
Niye zaman kaybedesin? Onca zamana arkadaşların tur bindirir,ikinci çocuğa geçer
Trollüğün de bir adabı olmalı. Eskiler hazırlık yapar, bilgi birikimiyle arkasını desteklerdi. Biyoloji de bilmiyor bu.Bir ayin her gunu hamile kalabilecegini mi saniyorsun? Bir aydir deniyoruz ne demek?
Esine soyle, o gebelik testlerini gotursun, ovulasyon testi alsin. Yumurtlama gunlerini takip et, sansinin yuksek oldugu gunleri degerlendirin.
Evliyim zatenŞimdi trollük olsun diye böyle konular açıyorsun ama bilmiyorsun ki kötü düşünceyi üstüne çekiyorsun.Bir gün gerçekten evlenip de çocuğun olmazsa hatırla bu konuyu
Eşim 5 bin ben de 5 bin kazanıyoruz ama zengin değiliz sürekli zengin imajı çizmeye çalışmadım bana çocuk masraflı dediler ben de çok şükür gücümüz var dedim26 yasinda olduguna, hemsire olduguna, surekli zengin imaji cizmene falan.
Bir saglikci hamilelik ve bebek bakimi konularinda bu kadar cahil olamaz.
Bebek bakımı konusunda nasıl cahillik yapmışım merak ettimEşim 5 bin ben de 5 bin kazanıyoruz ama zengin değiliz sürekli zengin imajı çizmeye çalışmadım bana çocuk masraflı dediler ben de çok şükür gücümüz var dedim
Ne iş yapiyosunuz 5bin 5bin maşallahEşim 5 bin ben de 5 bin kazanıyoruz ama zengin değiliz sürekli zengin imajı çizmeye çalışmadım bana çocuk masraflı dediler ben de çok şükür gücümüz var dedim
Canı sıkılan konu açıyor valla1 aydır çocuk istiyorsunuz olmuyor diye doktor doktor geziyor musun? Bu nasıl bir acele? Hem de bu süreçte..
kocası bey öğretmen kendisi de özelde hemşireNe iş yapiyosunuz 5bin 5bin maşallah
Bebegimi mamayla buyutmeyi dusunuyorum, en pahalisindan alacagim yazmissin.Bebek bakımı konusunda nasıl cahillik yapmışım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?