Çocuğumuz Olmadığı İçin Eşim Çok Üzülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar zekisin

Şu an şok geçiriyorum 4 ay evlusin 1ay denemissiniz kendini nasıl kahirlara vurmussun ya yapmayın allah aşkına önce 6 ay denersin olmadimo sonra doktora gidersin testler yapar problem varsa tedavi olursun yok herşeyi denedim olmadı desende gide tüp bebek yaptirisin bu işler böyledir sen 1 ay denedim ama bakalım ovulasyon fan haberin varmi yumurtlamalarini takip ediyomusun vs komik olmayıolmayın gidip bide test yapmışsınız

Daha 4 ay olmuş sabredin. Ilk 1 senede olmassa bir sorun var demektir. Bosuna doktora gitmeyin ovulasyon testi alin

Duzeltme : 1 aydir deniyorlaarmis simdi okudum burda senelerdir cocugu olamayanlar ne yapsin ???

Ne kadar zekisin
Kucagin boşta otur o zaman bir ömür.
Çok ciddiyim. Olsa bir ayda olurdu.
Bak , arkadaşların nasıl doğurmuş 'yanlislikla' pat pat???
Sizin yanlışlıkla bile olmamış.
Böyle oyalanmaya devam ederseniz çok pişman olursunuz .
Eşin bir ton hamilelik testi almış. Hepsinin bitmesini beklersen bir sene geçer
Niye zaman kaybedesin? Onca zamana arkadaşların tur bindirir,ikinci çocuğa geçer

Uygulama indirdim ama düzensiz olunca o da yanlış oluyor

Ay haklısın öyle yapayım

Su mübarek günlerde böyle bir konu hakkında bile dalga geçen şahıs kimsen ilerde gerçekten evlenip çocuk istediğinde burda senelerce bekleyenlerin yorumlarını okuyup dalga geçtiğin bu günleri hatirlaman dileğiyle ..... Senin gibisini hayatımda görmedim .Allah uzak etsin

Bir ayin her gunu hamile kalabilecegini mi saniyorsun? Bir aydir deniyoruz ne demek?
Esine soyle, o gebelik testlerini gotursun, ovulasyon testi alsin. Yumurtlama gunlerini takip et, sansinin yuksek oldugu gunleri degerlendirin.
Trollüğün de bir adabı olmalı. Eskiler hazırlık yapar, bilgi birikimiyle arkasını desteklerdi. Biyoloji de bilmiyor bu.

Son düzenleme:
26 yasinda olduguna, hemsire olduguna, surekli zengin imaji cizmene falan.
Bir saglikci hamilelik ve bebek bakimi konularinda bu kadar cahil olamaz.
Eşim 5 bin ben de 5 bin kazanıyoruz ama zengin değiliz sürekli zengin imajı çizmeye çalışmadım bana çocuk masraflı dediler ben de çok şükür gücümüz var dedim

Hiii konu sahibi koskoca 30 gündür çocuğunuz olmuyor öyle mi tüh tüh yandınız çocuk dediğin hemen olur 1 ay nedir 1 gün bile çok geç ! Bırak insanlarla dalga geçmeyi bem dahil yıllarca bekleyen kadın var burda ben de zannettim ki benim gibi biri var dertleşiyor git işine

Bebek bakımı konusunda nasıl cahillik yapmışım merak ettim
Bebegimi mamayla buyutmeyi dusunuyorum, en pahalisindan alacagim yazmissin.
Hem bir ogretmenle bir hemsire evlenince zengin olmuyorlar zaten. Sen surekli bu imaji cizmeye calismissin. En iyi ihtimalle 10 yilda bir ev sahibi olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…