çocuğun çocuğa cinsel istismarı

esyag

kararsızz :(
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
295
79
118
İstanbul
Bu bir dert değil belki ama kaç gündür etkisindeyiz.
Geçen gün evimin arka odasında oturuyordum.arka taraf boş arazi.pencerenin hemen yanında erik ağacı var.
Çocuk sesleri duydum.sanırım çocuklar yine erik ağacına daldı dedim.hafiften baktım bir tane 9 10 yaşlarında bir erkek çocuk kendinden bir kaç yaş küçük bir erkek çocuğa arkadan sarılmış öpüyor vs.
Dedim kardeşi heralde maşallah nasılda seviyor kardeşini.daha sonra bunun normal bir öpme olmadığını farkettim.insanın eşini öpmesi gibiydi.
Ayağa kalkıp baktım birde ne göreyim.
Arkadan sarılan çocuk pantolonunu indirmiş! Ben şok ben iptal!
Beynimden vurulmuş gibi oldum hemen eşimi çağırdım.eşim görür görmez napıyosunuz siz diye bağırdı çocuklar anında kaçtı.
Daha sonra eşim gidip çocukların ailesini bulcam normal bişey değil bu ailelerinin haberi olmalı dedi.
Nitekim gitti ikisinin ailesinide buldu fakat ailelerin verdiği tepki " yinemi lan" olmuş.
Eşim anlatmasada anladığım kadarıyla o civarda çocuklarda yaygın bişeymiş.
Aman allahım daha yaşın kaç.
En son eşim bulunduğumuz ilin ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp çocukların tahmini okuduğu okulun adını vererek durumu anlatmış.okula bildirmelerini söylemiş.okulun rehberliğine bildiririz demişler.ne kadar işe yarar bilmiyoruz ama sonuç gerçekten korkunç..

Son düzenleme:
Tamamen yapmıslarmıydı yoksa surtunme yolumu?
Şoka gırdım sanırım

Ay tüylerim diken diken oldu ya bu nasıl birsey.. küçükken benmde başıma gelmsti ben çok küçüktüm ama hayal meyal hatrliorm. Anneme hiç dememistim annem yıllar sonra bana anltnca emin oldm ben babama solemism o şekilde haberi olmuş daha 4 yaşında falanmisim aman allah korusun ya bnmde evladım var zaman çok kötüye gidiyor korkuyorum

aman allahım dunyann sonu gelıyor. 9-10 yasında bır cocuksun sen ya. Ailenın verdıgı tepkıye bak. Ilgı alaka sıfır .

bunları yapan çocuklar üzgünüm ama kendisi de çoğunlukla tacize uğrayan çocuklar bu arada merak ettim bu çocuklar hemcins mi

Allah sonumuzu hayır etsin bende bir kız çocuğu annesiyim daha 4 aylık ama inanır mısınız hep bundan korkuyorum özellikle de pedofili hastalarindan galiba cocuklarimizi kimseye sevdirtmiycez bu korkuyla şu dönem o kadar yaygın ki düşündükçe kafayı yiyorum

Öncelikle bu duyarliliginiz ve takibiniz için tebrik ederim. Maalesef internet ve TV çocuklarda erken durtulere sebep oluyor.

Aslında bir pedagogtan dinlemiş ve şok olmuştum . Ev ortamında anneler salonda otururken çocuklarınızı çocuk odasında yalnız ve kapı kapalı bırakmayın sık sık kontrol edin demişti. Özellikle 10,11 yaş erkek çocukları ilk dürtülerini küçük çocuklar uzerinden(kız erkek farketmez) gerçekleştirmeye çalışabiliyorlarmış. Kendisi birçok böyle vaka ile karşılaşmış demekki sıkı sıkı tembih etmişti. Sözleri hiç aklımdan çıkmaz.

Çocuklarımızı kontrolsüz bırakıp onları çevrenin buyutmesine izin vermeyelim.

Çocuklar kız mı erkek mi çok üzüldüm bu duruma ailelerinde yanlış düşünceleri ya başka biri görseydi çocuklardan hoşlanan biri Allah korusun çocuklarımızı

Allah ' ım böyle konuları okudukça o kadar üzülüyorum,kendi çocuğum için o kadar endişeleniyorum ki elimde olsa çocuğumla birlikte her gün okula gidip derslere girmek istiyorum. Benim bu kadar vicdanım sızlarken bazı ailelerin " yine mi lan " tabiri!! Diyecek bir şey bulamıyorum. Böyle korkunç bir dünyaya 2. Çocuğu yetirme fikri benden biraz daha uzaklaşıyor.

Allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın
Ailenin tepkisinden ne olacağı belli maalesef üstü örtülecek
İki ailede aynı tepkiyi mi vermiş
Aile sosyal politikalar bakanlığınını arasanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…