Bu bir dert değil belki ama kaç gündür etkisindeyiz.
Geçen gün evimin arka odasında oturuyordum.arka taraf boş arazi.pencerenin hemen yanında erik ağacı var.
Çocuk sesleri duydum.sanırım çocuklar yine erik ağacına daldı dedim.hafiften baktım bir tane 9 10 yaşlarında bir çocuk kendinden bir kaç yaş küçük bir çocuğa arkadan sarılmış öpüyor vs.
Dedim kardeşi heralde maşallah nasılda seviyor kardeşini.daha sonra bunun normal bir öpme olmadığını farkettim.insanın eşini öpmesi gibiydi.
Ayağa kalkıp baktım birde ne göreyim.
Arkadan sarılan çocuk pantolonunu indirmiş! Ben şok ben iptal!
Beynimden vurulmuş gibi oldum hemen eşimi çağırdım.eşim görür görmez napıyosunuz siz diye bağırdı çocuklar anında kaçtı.
Daha sonra eşim gidip çocukların ailesini bulcam normal bişey değil bu ailelerinin haberi olmalı dedi.
Nitekim gitti ikisinin ailesinide buldu fakat ailelerin verdiği tepki " yinemi lan" olmuş.
Eşim anlatmasada anladığım kadarıyla o civarda çocuklarda yaygın bişeymiş.
Aman allahım daha yaşın kaç.
En son eşim bulunduğumuz ilin ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp çocukların tahmini okuduğu okulun adını vererek durumu anlatmış.okula bildirmelerini söylemiş.okulun rehberliğine bildiririz demişler.ne kadar işe yarar bilmiyoruz ama sonuç gerçekten korkunç..
Sürtünme yolu.zaten kendileride eşime böyle yaptıklarını söylemiş.yani herşeyden haberleri varTamamen yapmıslarmıydı yoksa surtunme yolumu?
Şoka gırdım sanırım
Erkekti ikisidecinsiyetleri neydi çocukların.korktum yaa büyüdüklerini düşünmek bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?