çocuğun çocuğa cinsel istismarı

o civar dediğiniz neresi oluyor tam olarak

Evet burdaki tavsiyelere dayanarak alo 183 ü aramaya karar verdik.

Anası ne ki danasi ne olsun diye bir söz var işte bu tam o aileye uymuş!! Adamın verdiği tepkiye hayran kaldım gerçekten şuursuz bir baba örneği daha ! Yarin bir gün yaşı daha da büyüyünce babasına inerse o pantolon hiç şaşırmam! Adamdaki rahatlık mısır sultaninda yok ahlaksız adam ! O çocuk o işi nerden nasıl gormus de yapmaya çalışıyor onu da cozemedim. Allah bilir ya belki de anasını babasını yaparken gormustur! Allah bilir !

iste boyle boyle sapiklar yetistiriliyor. cocuklari dislamak yerine gerekirse pedagog doktor uzman yardim etmeli.okullarda rehber hocalari var..onlar yol gostermeli.cocuklar kendilerine ne kadar zarar verdiklerini farkinda degiller.bu yaslarda yada ergen yaslarda kazanilan davranislar kisilige donusuyor..ve kisilik bozukluklari hayatina yerlesiyor.zamaninda tedavi edilmeli.sizler banane dememissiniz helal olsun.
.

ya kac sene once ben 3. sinifa ya da tas catlasin 5. sinifa gidiyordum.okul cikisi eve giderken gordugum hala aklimda.buyuk travmadir ben de.benden 3 4 yas kucuk cocuklar annelerinin goremeyecegi golgedeler.2 erkek cocuk kendilerinden 1 yas kucuk kizi almislar ortaya hem surtunuyorlar hem kizi opuyorlar.kiz guluyor.napiyonuz siz dedim oynuyoruz dediler annenize soylerim sizi dedim biraktilar.ama birakin annesine soylemeyi ben hic kimseye bisey soyleyemedim.

Teşekkür ederim.bizimde yakında evladımız olacak.belkide kız olacak.. başka özgecanlar yaşanmasın diye bu çırpınışlarımız

En çok şu çocuğunu gözetimsiz salan ailelere kızıyorum.Çocuğun nerede,kiminle,ne yapıyor ? Saldım çayıra mevlam kayıra...Başıboş bırakırsan Allah korusun her şey olur.Merak ederler zararlı madde denerler,aç göster derler,bilemedin kuyuya düşerler,araba çarpar,birisi alıp kuytuya çeker filan neler var neler.Çocukları gözönünden ayırmaya gelmez.

Zaten bir erkek çocuk buna müsade ediyorsa hormonal sıkıntısı var diye düşündük.
bişey söylym mi
benim bir erkek kuzenim var nasıl mazlum nasıl sakin yapısı öyle
yani başına gelse yaa yapma der ama tepkisini öyle kavga dövüş belli eden çocuk değil bir süre sonra ses çıkarmayabilir
yani bu hormonal sorunu olduğu anlamına gelmeyebilir
sakin mizaçlı her çocuk bunların kurbanı olabilir
çok çok üzücü
inşallah aileleri biraz daha ilgili davranır
bu arada sizi ve eşinizi de tebrik etmek istedim duyarlılığınız için..

Ben küçükken bizim mahallede de olmuştu buna benzer olay . Hatta çocuk o zaman 7 yaslarindaydi 4-5 yaşında iki kızı apartmana sokmuş cinsel organlarına açıp bakmış . Sonra kucuk kızlar bunları annelerine anlatınca mahallede olay duyulmustu. Hatta kızlara sormuştum o zaman bana da aynilarini anlatmışlardı.
O zaman bende 13-14 yaslarindaydim ama hatirliyorum. Ileride çocuklarımız olunca nasıl güvenip oynamaya yollayacagiz bilmiyorum .

İstanbul sancaktepe
inanmıyorum yaa bizde o taraflarda oturuyoruz sizi ve eşinizi kutluyorum duyarsız kalmamışsınız elinizden geleni yapmaya çalışmıssınız en azından ama aileleride seviyelerini belli etmiş normal bişeymiş gibi davranmışlar bu nasıl bişey ya ne günlere kaldık nasıl bi aile nasıl bi çocuk yetiştirme yazıklar olsun ya

Allahım çocuk yetiştiriyoruz yaa
Kızlarım var benim ama bunun erkeği kızı kalmadı ki, hale bak.
Bu son zamanlarda çok kafama taktığım bir konu zaten, yara oldu içimde, ne yapacağız nasıl yetiştireceğiz nasıl koruyacağız diye!!

O yaşa kadar düştü bu iş nolacak sonumuz Allahım
Ne yaptığının da farkında çocuk baksanıza, sürtündüğünü söylüyor, herkes yapıyor diyor, nasıl bir ortam offf

aileler yine mi lan dediğine göre zincirleme olay olabilir. 10 yaşındaki 8 yaşına yaptığına göre 10 yaşındaki de kendinden büyük çocukların tacizine uğramış olabilir ve bu oyun diye kandırılmış olabilir. bence polise de haber verilmeli esyag

televizyonlarda bu kadar ahlaksız diziler yayınlar oldukça bunlar olmaya devam edecek kaçınılmaz şeyler bunlar..

Dizlerle ne ilgisi var bunun? Az biraz akıllı bir toplum olmayı başarabilirsek, dizilerin bir senaryodan ibaret olduğunu ,gerçek hayatla ilgili olmadığının ayrımını yapabiliriz sanırım. Ayrıca akşam kuşağında yayınlanan dizileri de çocuklarına izleten anne-babalara da söyleyecek kelime bulamıyorum. Suçu dizilerde ,televizyonda programlarında aramak yerine ,kendimizi eğitmeli ve öyle önümüze sunulan herşeyden etkilenmemeyi öğrenmeliyiz bence.

2 Kızım var biri 7 yaşında diğeri 17 aylık. Küçük saat 9'da, büyük 9,5 ta uyumuş olur. Asla izletmem bu tarz şeyleri. Bilinçli anne baba olmayı öğrenmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…