- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Bu bir dert değil belki ama kaç gündür etkisindeyiz.
Geçen gün evimin arka odasında oturuyordum.arka taraf boş arazi.pencerenin hemen yanında erik ağacı var.
Çocuk sesleri duydum.sanırım çocuklar yine erik ağacına daldı dedim.hafiften baktım bir tane 9 10 yaşlarında bir erkek çocuk kendinden bir kaç yaş küçük bir erkek çocuğa arkadan sarılmış öpüyor vs.
Dedim kardeşi heralde maşallah nasılda seviyor kardeşini.daha sonra bunun normal bir öpme olmadığını farkettim.insanın eşini öpmesi gibiydi.
Ayağa kalkıp baktım birde ne göreyim.
Arkadan sarılan çocuk pantolonunu indirmiş! Ben şok ben iptal!
Beynimden vurulmuş gibi oldum hemen eşimi çağırdım.eşim görür görmez napıyosunuz siz diye bağırdı çocuklar anında kaçtı.
Daha sonra eşim gidip çocukların ailesini bulcam normal bişey değil bu ailelerinin haberi olmalı dedi.
Nitekim gitti ikisinin ailesinide buldu fakat ailelerin verdiği tepki " yinemi lan" olmuş.
Eşim anlatmasada anladığım kadarıyla o civarda çocuklarda yaygın bişeymiş.
Aman allahım daha yaşın kaç.
En son eşim bulunduğumuz ilin ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp çocukların tahmini okuduğu okulun adını vererek durumu anlatmış.okula bildirmelerini söylemiş.okulun rehberliğine bildiririz demişler.ne kadar işe yarar bilmiyoruz ama sonuç gerçekten korkunç..
Evet burdaki tavsiyelere dayanarak alo 183 ü aramaya karar verdik.Çocuğun o herkes yapıyor lafı ne demek bence bu sorgulanmalı, altından çok mide bulandırıcı şeyler çıkabilir, okula gidip aileye gidip çocuğu şikayet etmekten fazlası yapılmalı,aile belli ki dangalak çocuğu döver atar bi kenara
İstanbul sancaktepeo civar dediğiniz neresi oluyor tam olarak
Allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın
Ailenin tepkisinden ne olacağı belli maalesef üstü örtülecek
İki ailede aynı tepkiyi mi vermiş
Aile sosyal politikalar bakanlığınını arasanız
Teşekkür ederim.bizimde yakında evladımız olacak.belkide kız olacak.. başka özgecanlar yaşanmasın diye bu çırpınışlarımıziste boyle boyle sapiklar yetistiriliyor. cocuklari dislamak yerine gerekirse pedagog doktor uzman yardim etmeli.okullarda rehber hocalari var..onlar yol gostermeli.cocuklar kendilerine ne kadar zarar verdiklerini farkinda degiller.bu yaslarda yada ergen yaslarda kazanilan davranislar kisilige donusuyor..ve kisilik bozukluklari hayatina yerlesiyor.zamaninda tedavi edilmeli.sizler banane dememissiniz helal olsun.
.
bişey söylym miZaten bir erkek çocuk buna müsade ediyorsa hormonal sıkıntısı var diye düşündük.
inanmıyorum yaa bizde o taraflarda oturuyoruz sizi ve eşinizi kutluyorum duyarsız kalmamışsınız elinizden geleni yapmaya çalışmıssınız en azından ama aileleride seviyelerini belli etmiş normal bişeymiş gibi davranmışlar bu nasıl bişey ya ne günlere kaldık nasıl bi aile nasıl bi çocuk yetiştirme yazıklar olsun yaİstanbul sancaktepe
televizyonlarda bu kadar ahlaksız diziler yayınlar oldukça bunlar olmaya devam edecek kaçınılmaz şeyler bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?