Çocuğun eğitimi benim derdim oldu.

Senlik ne var derler diye oyle yazdim. Gurur yapmasi bence de sacma da almiyor iste canım sıkıldı. Cocuk basarili diger cocuklar gibi harcansin gitsin istemiorum. Kimse niye vermiyor kendi cocugunu duz okula, nolcak ona gitsin ne var demek acimasizca geliyor. Müdürle konustun 1 ay sure verdi kayıt işlemleri için. Aklıma bi yol gelmiyor. Annesi olacak kadin dediginiz eskiden pavyonlarda calisiyordu psikolojisi pek yerinde degil yaşı da 45 civari bu yastan sonra nerede napsin.

Evi arabası yok mu onu haczettirsinler. Ya da araları iyi olduğu zaman kadın direk istesin herzaman veremiyorsun şimdi ver şu kadar para toplu diye

Icra mi yollayalim napalim ne hakla yapicaz kafam durdu bi de nasi yetiscek. Var tabi mal varligi.

O halti bastan yemesinlerde bi cana kiymasinlar bence.iki dakikalik zevk icin hem zina hem cinayet diyosunuz yani.
Hee yok bunlari yapsinlar hamile kalincada amann aldiriversinler oylemi

O halti bastan yemesinlerde bi cana kiymasinlar bence.iki dakikalik zevk icin hem zina hem cinayet diyosunuz yani.
Hee yok bunlari yapsinlar hamile kalincada amann aldiriversinler oylemi

Elbette korunmali seks daha iyidir. Ancak korunmasiz seks yaşadilar diye bir canin yakilmasina sebeb olamazlar. Cünkü o cocugun doğmasi, birsürü travma yaşamasi evet asil o can yakmaktir.

Kanimca bir hücre kitlesini çikartmak cinayet değildir. Sonuçta çok daha kötü sonuçlardan korunmuş oluyor.

Bu konuda bu arada daha iyi bir eğitim olmasi lazim. Orta okulda, lisede,.. korunma yöntemleri iyi bir şekilde anlatilmali.

Koleje gitse nolcak?özel üniversiteye göndersin. Bunun için dava açılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…