O dert bizde de var canım gelecekn yorumları bende merakla bekliyorum
inşallah düzelir eşlerimiz oğlum olmadan eşimle hiçbir problemimiz yoktu gerçekten
Misafirliğe gidin eşinize böylece onu oyuna cekmiş olursunuz..
Yanı ikisi bir oynamıyorsa siz köprü olun ve 3 kişilik oynayın. Oglunuz mutlu olur.
mecbur bırakmak mantıklı aslında :)
ama tv ye o kadar sardı ki sanmıyorum bizi görebilsin ama deneyeceğim yinede
Size şöyle söyleyeyim, bir insan annesiz ve babasız da büyüyebilir. Ama bu durum, o çocuk mutlaka sağlıksız ve sevilmediğini hisseden bir çocuk olacak demek değildir.
Örneğin annesi ölmüş bir çocuğu düşünelim, eğer babası sürekli ‘annen seni çok isterdi, şuan olsa seni çok severdi’ vb şeyler söylerse çocuğun zihnindeki anne tasarımı gayet sevgi dolu olur. Bu nedenle de çocuk sevilmediğini vs hissetmez ve bir nevi sağlıklı bağlanmayı yaşamış olur.
Yani çocukların zihnindeki ‘anne-baba tasarımı’ çok önemlidir. Bu nedenle ilk önceliğiniz sürekli olarak çocuğun zihnindeki baba tasarımını geliştirmek olsun.
evet bende sizin dediğinize katılıyorum
anne baba yurt dışında çalışmış eşimi türkçesini unutmasın diye türkiyeye göndermişler
ardından 2 kardeş daha bu şekilde gönderilmiş
sömestr tatilinde eşim ve kardeşleri yaşadığı ülkeye gidip onları görmüş
yaz tatilinde de 5 hafta anne baba türkiyeye gelmiş
7 yaş ile 15 yaş arası bu şekilde geçmiş 7 yaşından öncede babaanne yanında sadece hafta sonları anne babayla vakit geçirmş
aslında çok farkında ama bunun için mücadele etmiyor
örneklemek gerekirse (maddi durumumuz çok şükür yeterli )
piskoloğa gitmeyi kabul etti yaşadığımız yerin en iyi doktorunu araştırmış
randevu almak için aramış günü ayarlamış sekreteri muayne ücreti 350 deyince vazgeçmiş
fiyatı duyunca piskolojim yerine geldi diyor
bu konuda biraz daha çabalamam lazım sanırım
Ay oğlunuzun verdiği cevapta gözlerim doldu

kıyamamm... eşinize güzellikle cocuğuunuzun böyle gördüğünü söyleseniz belki oda bizler gibi etkilenir biraz baba ogul kaliteli zaman geçirseniz harika olucak deseniz mesela dısarı cıktgnzda mesela avm de oyun alanına ıkısını birlikte bırakın ben bi magazadan bu arada bişey bakıcam diyip ikisini başbaşa bıraksanız farkındalık yaratabilir die dusunuyorum
evet benimde yüreğime oturdu resmen fırsatını bulup eşimin sakin anını muhakkak anlatacağım ona da
Bence eşinizle güzelce konusup, psikolog yardımı almasını sağlamalısınız.. Çünkü esiniz oğlunuz ile kendisini kıyaslamıyor gibi.. Yani oglunuzu sevdiği takdirde küçükken sevilmediği bunun kendine yapılmış bir haksızlık olduğunu düşünüyor..kıskançlıktan dolayı oğlumuza vakit gecirmemeye çalışıyor..
Bu sorunu aşmak ve evladinizi daha sağlıklı yetiştirebilmek için eşinizle konuşun,psikolog yardımı alin lutfen
bir defasında eşimin kızkardeşi dedi
abla emirle ilişkini görünce annemin beni sevmediğini düşünüyorum dedi
gerçekten böyle mi hissediyor yoksa eşime de çok üzülür kıyamam ona
muhakkak destek alması için ikna etmem gerek
hepinize zamanınızı ayırıp fikirlerinizi söylediğiniz için çok çok teşekkür ederim