Gelir gelmez buraya yazdım derdimi kime açabilirimki çk kötüyüm ama inanılmaz kötüyüm
Cuma akşamı yemek yerken oğlum biraz huysuzlandı.İstediği olmayınca ağlamaya başladı.Bende eşime çocukla inatlaşmamasını söyledim.Oda bana hep benim şımarttığımı falan söyledi.Derken konu uzadı gitti.Ben bağırdım o bağırdı.K.validenin evdeydik üstelik.5 yıldır ilk defa bu kadar kötü kavga ettik.2 gündür de konuşmuyoruz.Cuma günü beni biraz tartakladı canımı acıttı.Kolumdaki morluklar hala duruyor.Bu sabahta evden çıkarken paran varmı dedi para vermek istedi bende almadım.Yine kavga ettik.Ama ben onun bu kadar sinirlenip kapıları yumruklayacağını çantamı fırlatacağını düşünmemiştim.Sonra koluma vurdu.Ağlayarak evden çıktım.Oğlumun yanında bir anda oldu herşey.Öfke kontrolü yok kesinlikle.
Cuma akşamı yemek yerken oğlum biraz huysuzlandı.İstediği olmayınca ağlamaya başladı.Bende eşime çocukla inatlaşmamasını söyledim.Oda bana hep benim şımarttığımı falan söyledi.Derken konu uzadı gitti.Ben bağırdım o bağırdı.K.validenin evdeydik üstelik.5 yıldır ilk defa bu kadar kötü kavga ettik.2 gündür de konuşmuyoruz.Cuma günü beni biraz tartakladı canımı acıttı.Kolumdaki morluklar hala duruyor.Bu sabahta evden çıkarken paran varmı dedi para vermek istedi bende almadım.Yine kavga ettik.Ama ben onun bu kadar sinirlenip kapıları yumruklayacağını çantamı fırlatacağını düşünmemiştim.Sonra koluma vurdu.Ağlayarak evden çıktım.Oğlumun yanında bir anda oldu herşey.Öfke kontrolü yok kesinlikle.
peki oğluna kim bakıyor yani sen işe gittin eşin de gitti kiminle kalıyor evde başka biri fln da var mıydı
Benin canımı acıtan oğlumun yanında olması bunu hazmedemiyorum..Sesim çıkmayacakmış söylenmeyecekmişim daha beter edermiş.Bende çocukmu korkutuyorsun sen dedim.Ne yapacaksan yap dedim.İyice çıldırdı.Oğlum olmasa inanın 1 dakika bile durmam bu yaptıklarından sonra..Unutacağım şeyler değil içim kanıyor
Her ne olursa olsun başkasının özellikle de çocuğunun yanında böyle davranmaması gerek..
Niye hep ezilen taraf olduk artık bilmiyorum...
Ona göre hep ben suçluyum.Hatalıyım ve hatamı kabul etmiyorum.İnanılmaz fikir ayrılıkları yaşıyoruz.Çocuk olmasa inanın boşanırdım.Yüzünü görmeye tahammülüm yok şu an.Tepkili davransam öfkesini kontrol etmeyeye şiddete başladı.Tepkisiz kalsam ezilmiş olmazmıyım ne yapacağım nasıl davranacağım?Gidip konuşsam hatalıymışımda düzeltmeye çalışıyormuşum gibi olucak onca hakarete rağmen..Bunuda yapamam kafayı oynatacağım bir akıl verin ne olur
Şu an o kadar kötüyümki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Sabah sabah 3 yaşındaki oğlumun yanında hakarete uğradım hırpalandım ve işe geldim..Cumadan beri konuşmuyoruz zaten cuma akşamı kavga ettik beni ilk defa o akşam hırpaladı bağırdı çağırdı.Bu sabah yine...Gözyaşlarımı içime akıtıyorum elim ayağım titriyor.Bunu hakedicek ne yaptım ben.En çok dokunan oğlumun yanında olması.Minicik gözlerindeki korkuyu ağlamasını unutamam
Ona göre hep ben suçluyum.Hatalıyım ve hatamı kabul etmiyorum.İnanılmaz fikir ayrılıkları yaşıyoruz.Çocuk olmasa inanın boşanırdım.Yüzünü görmeye tahammülüm yok şu an.Tepkili davransam öfkesini kontrol etmeyeye şiddete başladı.Tepkisiz kalsam ezilmiş olmazmıyım ne yapacağım nasıl davranacağım?Gidip konuşsam hatalıymışımda düzeltmeye çalışıyormuşum gibi olucak onca hakarete rağmen..Bunuda yapamam kafayı oynatacağım bir akıl verin ne olur
Konuşmayın tepkinizi devam ettirin..Yemeğini yapmayın mesela, ilgilenmeyin geldiğinde..
Bırakın cevap vermeden yok gibi davranın..İçi yansın sinirden kudursun ama şiddet uygularsa da hooop deyinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?