çocuğuna eşinin veya kendi adını veren var mı kızlar?

Bende doğru ve güzel bulmuyorum aynı isimden evde 2 tane, çocuğumun adını eşimle ortak koymalıyım.

ben istiyorum eşimin ismi çok değişik ve benim çok hoşuma gidiyor..soyadımız bu kadar uzun olmasaydı düşünmezdim..bakalım olursa belki koyarım adını..eşimin adı "züfer" anlamı da güzel..cesur yiğit ,ışık saçan anlamları var..yusuf züfer istiyorum..bakalım hayırlısıyla gelsinde..isim işi kolay :))

ben eskiden hoşlanmazdım ama şimdi çok hoşuma gidiyor..
eğer eşinizin ismi güzelse hiç düşünmeyin derim..

ben eşimin ismini koydum oğluma eşimin adı mustafa oğlumunda mustafa doğukan uyuormu hayır uymuo ama önemli olan benim beğenmem zaten
eşim önce istemedi ama sonras onun ismini koyacak olmam hoşuna gitti sanırım ben oğlum ona benzesin diyerek koydum ama çocuk aynı ben:)
eşimde kızımız olursa senin adını koyalım diorda ben istemiorum tabi ozamanki kararrım ne olur bilmiorum ama şuan hayır diorum

Eşimin ismi çok sıkıntı vermez bana ama açıkcası dedelerin babannelerin isminin verilmesine karşıyım eşimin ailesinde Ahmet isimi çok şöyleki 3 amcası ve babasının ismi Ahmet birinci dereceden, 2. 3. derece akrabalarını saymyorum bile, önceleri söylerdi oğlumuz olursa iki isimli olacak biri mutlaka Ahmet olacak diye, illk zamanlar sevimsiz gelmedi bu fikir ama şu anda hamileyim ve Ahmet isminden bahsetmiyorum bile isim kötü değil ama çocuğumu etiketlemek istemiyorum XVVVVVVVV....Ahmet gibi,

yaaa bende ahmed ismine bayılıyorum çok özel bir isim bence ama benim eşimde illa yanına da benim adım olacak dedi sizce nasıl ahmed kamil ,ben ahmed eymen istemiştim ama sanırım onun dediği olacak kırmak da istemiyorum onu

eşim benim adımı koymak istedi bende kabul ettim ikinci bi isimde ekledik, bence olabilir neden bu kadar sert bakıyorsunuz kocalarımızın ismi konuluyorsa gayet normal kendi ismini beğendiğin sürece kendi isminide koyabilirsin, neticede o bebekleri biz dünyaya getiriyoruz..

Eşimin ya da kendimin değil de Allah nasip ederse ben ikimizin karması bir isin koyacağım.
Bu bizin hayalimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…