• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğuna eşinin veya kendi adını veren var mı kızlar?

birz eşimin isminden birazda benim ismimden koyduk eray_tuğba=ertuğ sevgiliyken oğlumuz olursa koyarız demiştik allahım da veerdi çok şükür

derya baykal ve eski eşi ferhan şensoy gibi yani..

kızlarının birinin adı derya diğerinin ferhan...

bu mudur?

gorustugumuz bır aıle var bır kızları bır de ogulları oldu..
babanın ısmı Mutlu ogullarının ısmı Mutlu can..
annenın ısmı Aslı kızının ısmı Aslı can..
:roflol:
bır aıleye bır ben yetırıyorum bu yuzden kızımla aynı ısmı paylasmıyoruz şakkıdı

herkezin kendi tercihi
ama bende katiliyorum 1 evde 1 tane yeter diye allahtan ailelerimizde kessinlikle bizim isimleri koymayin dediler kizim tuanada
ama esimi her nekadar sevsemde isminide cok begensemde koymam diye düsünüyorum
ama genede hic bir zaman büyük konusmamak lazim bence

slm evet ben oğlumun ilk ismini salih diğerini efe koydum yani salih efe bence güzel herkezin düşüncesi ben babasına huyu benzesin diye koydum ve benziyor şuan 14 aylık huyuda yüzüde allah hepsine uzun ömür versin

eğer erkek olsaydı evet eşimin ismini koyacaktık...
bu çok önceden belliydi, iki isim olacaktı ve biri babasının adı olacaktı...
ama kızıma kendi adımı vermedim...

Son düzenleme:
Özellikle ilk isime kendi ya da eşinin adını verme son zamanlarda epey revacta ama benim hoşuma gitmiyor nedense :delphin:

benim eşim benim adımı vermeyi ciddi ciddi istemişti
ama o kadar çok isim varken neden aynısı olsun ki

ben hiç hoşlanmıyorum..aileye 1 isim yeter..o yüzden ben ailemde(yengeler,enişteler,kuenler dahil)kimsenin ismini koymam...ben büyüklerin ismini vermeye karşıyım buyüzden..bide aynı evde..aman aman...

konu açıldıysa silin lütfen,aradım bulamadım ama.
arkadaşlar kızınıza ve ya oğlunuza,eşinizin veya kendi isminizi koymayı düşünür müsünüz ya da koyan var mı?ben bebeğim erkek olursa eşimin ismini de vermeyi düşünüyorum.iki ismi olacak,biri eşimin birde seçtiğimiz bir isim.gamyoncuiremsu
ben evlenmeden önce bile ilk bebegim oglan olursa eşimin adını koycam derdim.ama bundan eşimin haberi yoktu.ve ilk oglum oldu eşimin adını koydum:halil hem eşimi cok sevdigim icin hemde huyu cok güzeldir kocişimin ona benzesin diye.eşim ilkin olmaz dedi ama ben koydum.eşimde halilin yanına çınar ismini koydu.oglum halil çınar.ben eş,anne baba kayınvalide kayınpeder ismi koymaya karşı degilim.isim anne ve babanın hoşuna gider isterlerse olur.tabi zorlama olmadan.herşey anne babaya baglı yani.

kendi adımı değil de eşimin ismini koymak istiyorum ama pek sıcak bakmıyor gerçi hiç ismiyle hitap etmiyorum alışmamışım:1:

gereksiz bence okadar isim varken ne geregi var
her aileye o isimden bir kisi yeter bence

Nişanlımla ben de kızımız olursa benim adımı,oğlumuz olursa O'nun adını koyacağız inşallah.Tabii 2. isimleri de olucak.Herkes çok garip karşılıyo aynı görüşte birilerinin olması sevindirdi beni

Back
X