Aynen gelde sinirlenme iste.. oynadigi en fazla 1 saattir öyle durumlarda sayilidir yani
Bana karsi ilgisi azalmadi ayni. Elbette iside cok yoruyor onu bunun farkindayim sirf o yüzden hafta sonlari erkenden kaldirmiyorum cocugumla evden cikiyorum rahat uyusun diye. Ama ben onu düsündükce o beni düsünmüyor yükümü almiyor,benden bekliyor.İşi çok yorucu olabilir. .
İlgisiz biri olabilir. .
Sizinle de ilgisi böyle mi?
Bu kosullarda ikinci cocugu yapmayinPartisi onun herşeyi ve zor bırakır cok kizdim yeri geldi kavgada ettik ama bir degişim göremedim. Inanin anlayissiz biride degilim uzakta toplantisi olur gönderirim,alttan almaya calisirim, bunlara rağmen yinede bu durumdayim yani
Bende cok sosyalim mesela cocugumla düzenli olarak oyun grubuna giderim. Hem oglum eglenir hem ben bide baska annelerle deneyimli pedagoglarla cocuk egitimiyle alakali bircok meselede fikir edinirim. Onun yanisira hafta sonu camiide özel egitim görüyorum ilerde cocuklara egitim verebilmek icin. Yani anlayacaginiz bos degilim. Evdede oturan biri degilim,sürekli cocugumla disarda ya parkta oynar,ya birilerine oturmaya gider veya cagiririm. Cevremde var yani.Bu kosullarda ikinci cocugu yapmayin
Ama size de tavsiyem siz de sosyallesin, esiniz ne guzel herseye vakit ayiriyormus siz de yapin oyle, gidin mesela derneklere kluplere uye olun, aktif olarak siz de calisin, erkekler bakiyorlar ki esleri ev cocuk disi da birseyle ilgilenmiyor, o zaman saygiyi da sevgiyi de kenara atiyorlar
Herseyi ustlenmeyin, birakin biraz da esiniz pesinizde dolansin kebapci kedileri gibi
Cok haklisiniz,kesinlikle deneyecegim güzel bir yol izlemissiniz takdir ediyorum:)Erkeklere "hadi yap" deyşnce bi haller oluyo. Bence eşinize çocuğunuzun onu ne kadar özlediğini, sürekli onu konuştuğunu, resim ve vidyolarını açtığında çok heyecanlandığını vs söyleyin. Yani biraz babalık duygusuna oynayın. Bunu özellikle çocuğunuzun yanında yapın ki dayanamasın. Kızım daha 5 ay civarıydı sanırım ben böyle yapa yapa hem iştennerken getirttim hem de daha çok ilgilenmesini sağladım. Şimdi kahvaltısını, yemeğini bile eşim yediriyo sağolsun. Mesela "babası kızım seni nasıl özledi, sürekli baba dedi, sen gelince çok mutlu oluyo, seni benden daha fazla seviyo, sana çok şımarıyo bana hiç böyle değil vs vs" diye diye o kadar güçlü bir bağ kurdum ki aralarında. Şimdi kızım babası varken bana hiç bakmaz. Hoşuma da gidiyor aralarının bu kadar iyi olması. Bir de böyle deneyin isterseniz. Ama lütfen güler yüzlü ve içtenlikle :)
Ne guzel, ben belki yapmiyorsunuzdur diye oneride bulunayim dedimBende cok sosyalim mesela cocugumla düzenli olarak oyun grubuna giderim. Hem oglum eglenir hem ben bide baska annelerle deneyimli pedagoglarla cocuk egitimiyle alakali bircok meselede fikir edinirim. Onun yanisira hafta sonu camiide özel egitim görüyorum ilerde cocuklara egitim verebilmek icin. Yani anlayacaginiz bos degilim. Evdede oturan biri degilim,sürekli cocugumla disarda ya parkta oynar,ya birilerine oturmaya gider veya cagiririm. Cevremde var yani.
Ay insallahhhh :)Ne guzel, ben belki yapmiyorsunuzdur diye oneride bulunayim dedim
Hic yuz vermeyin ilgilenmeyin esinizle, birakin dursun bir kosede, bir sure sonra o sizi kovalamaya baslayacaktir bencehadi insallah diyelim
Yani demi dizi izleyecegine 2 saat daha erken kalk bize vakit ayir. Cocugunla ilgilen sinir ya cidden sinirolay sadece is olayi degil..gelip dizi izliycene zibarip yatsin diyorsun tabii..haklisin bana gorede..erkek milleti..
Esinize baba ile cocuk arasinda bag kurulmasinin onemli oldugunu anlatin. Bana esiniz size karsida ilgisiz gibi geldi.Yorumunuz icin teşekkür ederim:)
Buna benzer konu açmadım,başkası açmış olabilir.. kesinlikle katiliyorum,eşim bunu idrak edememis anlasilan. Bana ne önerirsiniz? Sinir patlaması yaşamadan,ne yapmam gerekir böyle bir durumda?
Günaydın.Bana karsi ilgisi azalmadi ayni. Elbette iside cok yoruyor onu bunun farkindayim sirf o yüzden hafta sonlari erkenden kaldirmiyorum cocugumla evden cikiyorum rahat uyusun diye. Ama ben onu düsündükce o beni düsünmüyor yükümü almiyor,benden bekliyor.
acımayacaksın canım.Bana karsi ilgisi azalmadi ayni. Elbette iside cok yoruyor onu bunun farkindayim sirf o yüzden hafta sonlari erkenden kaldirmiyorum cocugumla evden cikiyorum rahat uyusun diye. Ama ben onu düsündükce o beni düsünmüyor yükümü almiyor,benden bekliyor.
Takma kafana çünkü ne yaparsan yap kocan değişmeyecek, sen istiyorsun diye de ilgili bir baba olmayacak.Hepinize hayirli aksamlar hanimlar,
Benimkisi pek dert gibi gözükmesede ben bu durumdan artik cok rahatsiz olmaya basladim! Esim vardiyali calisan ve onun yani sıra siyasi bir partide oldugu icin yoğun biri. (Parti işi biz evlenirken yoktu,sonradan oldu. Partiyide yazmiyorum cünkü niyetim burda kimseyle siyaset üzeri konusmak değil) Eşim çok yoğun bu yüzden oğlumuza gereken ilgiyi vermediğini düşünüyorum. Mesela hep ben söylemeliyim çocuğu azcik disari cikarirmisin? Zaman gecirin beraber bende o ara evdeki işlerimi halledeyim diye hep ben derim. Yani hep derken 2 ayda bir! Niye bunu ben diyorum? Kendisi düşünmeli degilmi? Sonucta oda oglumuzun babasi. Bugün mesela cocukla bütün gün disaridaydim esimse aksama kadar yatti gececi calistigindan dolayi. Bende dedim neden bu kadar uzun uyuyorsun sabah 7de yatsan 4te en gec fit olmalisin. Gelince dün izleyemedigim dizime baktim diyor. Iceri giriyoruz cocukla ben zaten cok yorgunum oglum annen ellerini yikasin oglum annen elini silsin vb gibi seyler söylüyor. Zaten doluydum ona karsi sonrasindada oglumun sinirlerimi tavana cikarip patlamam bir oldu. Yazik oglumada kizdim ister istemez. Esimde herzamanki gibi hem suclu hem güclü bana bagiriyor neymis neden bagiriyormusum bıkmış.. ve ben böyle en son yarim sene önce bagirdimi hatirliyorum! Bende dedim asil ben senin ilgisizliginden biktim. Ya insan cocuguyla vakit gecirmeye can atmazmi? Seve seve onla saatlerce oynamazmi? Gercekten yoruldum. Sürekli ya tv karsisinda yada telefon elinde siyasi haberler bilmem neleri takip etmeler. Gercekten biktim!!!! Bunun haricinde cok iyidir asla sikayet edemem ama sirf bu huyu bile beni cok sinirlendirmeye basladi. Böyle yaparsa 2. Cocugu rüyasinda görür!
Bu arada ben yurtdisinda kaliyorum burdaki cogunluk alman babalar o kadar ilgiliki cocuklarina anlatamam.. insan özeniyor yani neden bizim kültürümüzde genel olarak cocuk bakimi vs gibi isler sürekli kadinlarin omuzunda-.-
Güzel fikir tskler,denicem :)sizi biraz merak etmesini sağlasanız mesela ne biliyim o uyuyken haber vermeden çıkın evden. o işe gidene kadar da gelmeyin. yemeği kendi ısıtıp yesin, kıyafetlerini ütülemeye çalışsın. isyan ederse sende söylersin ya bu çiçeği sularsın ya da dikenlerine katlanırsın. unutmayın siz onun kölesi değilsiniz. kadınsınız
Dogru diyorsunuz öyle yapicam..acımayacaksın canım.
hadi işinden gelir yorgundur, 1-2 saat dinlenir de o dinlenme saatinde bile parti, haber, yorum peşinde koşuyorsa, oğlunu ona teslim et, işim var deyip çık dışarda oyalan. onu yalnız bırak oğlunla sık sık.
Elbette haftasonu 1 günde olsa ailecek beraber kahvalti yapiyoruz. Yeri geliyor isim cikiyor cocuga bakiyor ama cok baktigini söyleyemem. Ben istiyorumki, icinden gelsin nisazümra cocugu hazirlayayim ben onla disari cikayim azcik hava alsin veya parka götüereyim oynasin asla demedi. Hep ben dedimde zorla yapmis gibi oldu.Günaydın.
Yanlış anlamayın ama bunu neden yapıyorsunuz?
Yani anne değilim,pek anlamam da en azından haftasonlarında ana-baba-evlat aynı sofrada, aynı evde, aynı ortamda olmanız doğru değil mi?
Haftasonu kahvaltıları süper hazırlanmaz mı genelde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?