Çocuğuna gereken ilgiyi vermeyen baba!

Oglumuzu seviyor elbet ama islerinden dolayi gerekeb ilgiyi gösteremedigini düsünüyorum. Yeri geliyor yediriyor yeri geliyor ben biryere gidince bakiyor ama illa israr etmem gerekecek. Icinden gelipte bir gün hayatim cocugumuzla vakit gecireyim onuda ihmal ettim disari cikarayim fln dedigini hic hatirlamiyorum. Hep ben dicemde yapacak oda zorlaaaa. Ha evde arada cocukla odasinda elbette oynar onunla ama dedigim gibi yeterli bulmuyorum..

Simdide neymis yarin 300 km uzaklikta olan sehirde toplanti varmis. Esim gitmek istememis ama kimse gitmeyince iptal olsun istemedigi icin mecbur gitmek zorunda hissetmis. Bilmem ne bilmem ne. Banada gidiyorum dedi, bende güle güle o zaman dedim. Ama icimden böyle küfürler yagdirmak geldi cünkü cok sinirliyim hala ona karsi. Kendisi gayet normal davraniyor ama ben tavrimi sürdürüyorum. Hafta ici calisip durmussun, bende sana bu kadar söylenmisim simdi gelmis gitcem diyorsun defol git! Ay gelde delirme

Pazar deseniz ben yokum cocugu kayinvalideme birakmam gerekcek yine toplantisi var beyefendinin. Hafta ici deseniz öglenci öglen gidip cocuk uyudugunda gelecek. Kendime degilde, en cok ogluma aciyorum gercekten. Sadece cumartesi günlerimiz var ama onlari bile bize feda etmeyen bir sadece sözde baba,eş var! Madem bu kadar mesgul olacaksin neden evlendin, evlenmeseydin. Cevremdeki babalari görünce benimki gözümden düsüyor.

Yataga yanima geldi bende kitap okuyorum adettim yeni bittiya benden kitabi birakip uzanmami sonrada yanima yaklasmayi ümit etti hicccccccccc pas vermedim okumaya devam bekledi biraz anladi yanasmicam döndü uyudu. Ohhhhhhh cokta iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…