çocuğuna kayınvalidesi bakanlar!!!

yorum bile yapmam üstüne ..

bende ıdare temey çalışıyorum.bu konuyu açma sebbeım benım gibi bu durumları yaşıyanlar napıyor.nasıl davranıyor.nasıl tahamul ediyorlar.benım bu sıkıntılar dan dolayı eşimle zaman zamn aramda açılıyor.

siz nerden biliyorsunuz ki yorulma olayını, o yaşını almış bir kadın hemen yoruluyordur,kendi enerjinizle onun enerjinizi bir tutmayın,aklın yolu bir,genel yorumlar kv yaşlı olduğu ve bu yüzden yorulduğu, yorumlara bakıp hala kendi fikrinizi savunuyorsunuz inatla

tahammül etmesi gereken kişi siz değilsiniz yalnız bakın biz anladık burdan kadın bakmak istemiyor çocuğunuza...

idare edicekler zaten o konuda hemfikiriz
ama maddi destek vermiyorlarsa
manevi destegi de gücü yettikce yaşı elverdikçe yapması lazım
ne demek maddi destek vermiyorlarsa?ne münasebet maddi destek vermek zorunda da değiller.
valla bu anne babaların görevi de bir türlü bitmiyor zaten.
evlendirdik şimdide evlendikten sonra maddi yardım yapmamız gerekiyor.
maddi vermiyorlarsa manevi versinler bari diyorsunuz?
evlenecek gençler evlenirken anne babaya mı güvenerek evleniyor?

hiç eşinle aranı açma canım bu yüzden
zaten yeterince geriliyorsun
hem iş hem ev hem kv tripleri
robot olsa bozulmuştu
krşe kadar sık dişini

3 yil ablamin kizina annem bakti,3 yilin sonunda artik annemin pili bitti,cunku ne sosyal hayati kaldi ne de sagligi,hastaneye gidecek olsa ablama ikina sikina soyledi bunlara hep sahit oldum.nihauet kendi kizim oldugunda isten ayrildim ve kizima kendim bakmaya basladim belki durumumuz ablamlardan biraz daha orta halli (ev kira,esimin suan kendi ogluyla bakmakla yukumlu 2 cocugu oldu).calismak belki bizi daha da rahatlatir ama ne annemi nede k.validemi mecbur birkmak istiyorum...kimse mecbur degil heleki o yaslarda dinlenmeye sorumluluklari bitmis sosyal olmaya ihtiyaci olan insanlarin......

25 yaşındayım şehir dışından çoçuklu bir misafir geldi... 3 yaşında çoçuk evde dolanması bile beni yordu çoçugun kafam şişti... Alışkın olmadığım için beni yordu... Ben sadece akşamları gördüğüm halde böyle olduysam kadın bütün gün çoçuga bakıyor gerçekden yorulmuş olamaz mı?
Hem baktırıyorsun hem de söyleniyorsun... Kadın yorulamaz mı evde diye... Yoruldum demeye hakkı yok mu?...Rahatsızsan baktırmayacaksın....Hem çoçuguna baktır hem de kadınla tartış.... Çoçuğu kv güvenerek mi yaptınız... Allah razı olsun bakıyor diyeceğinize bide sorun arıyorsunuz...

tek başına şu gözlem bile yurt dışına yerleşmek için bir sebep.. sürekli yabancıları eleştirir ama şu yazdıklarının hepsini kendimize hak olarak görürüz..

Geçen annemin bi komşusu söyleniyordu 1 gönderdim 3 geldiniz başıma diye :) kızıyla evleri karşılıklı torunlar hep anneannedeler. Kadın isyan etti en sonunda

valla şu an ne için çalışıyoruz çocuklarımıza iyi bir gelecek vermek için dimi
gelecegini hazırlamadan,az çok birikimi olmadan evlendirmeyecek o zman.
adı üstünde aile onlar...el değil ki(tabiki durumu olanlar için konuşuyorum)

yaşım 30
5,5 yıldır evliyim
annem ve kayınvalidem şehir dışında yaşıyor
eğer çocuğum olursa annemin yada kayınvalidemin düzenini bozup, bende kalıp çocuğuma bakmaları durumu olabilir
o nedenle çocuk sahibi olmak için kredimin bitmesini bekliyorum
kimsenin düzenini bozmadan, kimseyi yormadan ya bakıcıya vereceğim yada işten çocuk kreşe başlayıncaya kadar ayrılacağım
bende isterim çocuğum olsun, yaşım geçiyor....
ama sırf çocuk sahibi olacağım diye de kimseye yük olamam
Bu arada kesin gibi yazdığım planlarıma bakmayın siz, herşey Allah nasip ederse olacak...

Surdaki kaynana konularinda iki seye asla hak veremiyorum
1. Kaynanam cocuguma bakmiyor/bakarken sikayet ediyor

2. Kaynanam bana maddi yardimda bulunmuyor, ev almiyor bilmemne.

Ya arkadas siz cocuk bakarken hic mi sikayet etmiyorsunuz, ben daha 32 yasindayim her aksam esim eve gelir gelmez basliyorum soylenmeye, yere mercimek doktu 1 saat temizledim, haliya isedi yoruldum bilmemne demeye, bu kadinlar en az 50 yasinda birakin soylensinler yahu.
Kimse sizin cocugunuza bakmak zounda degil, ben 2. Dogurmuyorum bakamam yoruldum diye kadinlar bu yastan sonra hem bilmemkacinci kez bebek buyutup hem gelin kaprisi mi ceksinler? Biraz empati yahu!

allah gönlünüze göre versin...
çok da ertelemeyin derim.

sadece şunu merak ettim yorum yazan arkadaşlar
kaç kişi konu sahibiyle aynı durumda
hem çalışıyor hemde kayınvalidesi çocuğuna bakıyor
konu sahibini anlamak için aynı konumda olmak gerekir.

işte komik olan da ne biliyormusun benim durumumda
ben daha 28 yaşındayım ilk çocugu bile düşüne düşüne yaptım
yap bakarım baskılarıyla yaptım
şimdide 2ciyi yap bakarım diyor
ama kzıma bakarken bile arada sukoyuveriyor:)başka çocuk mu baksam parayla:)yaşlı kadınmı baksam yatılı gibi gibi
bunu ayda bir kez yapıyor.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
sölediğinizin aksine kv tripleriyle ugraşmak gelin kaprisnden daha zor emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…