Doğuma Hazırlık Çocuğuna Yiğit ismini verenler, bi sorum olacak?? :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Xykoordination

Evet...ben... (:
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
305
203
selamlar bayanlar, oğlum olacak inş ve Yiğit ismini düşündük uzuuuun elemeler sonunda :) ama arkadaşım çok Kafamı karıştırdı , Yiğit isminde yeğeni var sakıııınnn koyma o ismi dedi:) gözü kara yaramaz söz dinlemez oluyo dedi. Isimler anlamını yansıtıyor biliyorum ama, çok mu fena olur bilemedim:) Yiğit isminde oğlu olanlar yorum yapabilir misiniz ???:) iki isim düşünmüyoruz buarada, tek isim istiyoruz

Canim arkadasim ogluna koydu yigit ismini suan bir yasinda ama cok huysuz yemek yemez uyumaz devamli aglar annesinin kucagindan inmez bi dk rahat birakmiyo kizcagiz bi deri bi kemik kaldi bi senede :KK12:

Canim arkadasim ogluna koydu yigit ismini suan bir yasinda ama cok huysuz yemek yemez uyumaz devamli aglar annesinin kucagindan inmez bi dk rahat birakmiyo kizcagiz bi deri bi kemik kaldi bi senede :KK12:
Hadi yaa :KK43: eşime diyorum değiştirelim ismi, ben haylaz çocuk severim zaten diyo. Hey allahım yaaa :KK43: :'(

Benim oğlunda ali yiğit ama ben memnunum çok şükür çok zeki merhametli biraz hareketli ama saçma sapan yaramazlıkları yoktur tavsiye ederim akilli olur yigitler

yıgıt ısmınde yegenım var ınanılmaz yaramaz hıc yerınde durmuyor hıc soz dınlemıyor

X