• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğunu devlet okulunda Anaokulunda gonderenler

yani???
yani devlette yeterli eğitim alamaz da bir kaç basamak geri kalır diye m?
anlamadım yani ben senin ne dediğini gerçekten.
Sevgili ipek inan ki sorun değil artik:)çok sukur ki bu sorunu atlattik oğlum suan devlet Anaokulunda zaten.ve biz suan için gayet memnunuz bir sorun yok iyi bir ogretmen deyiz .endişemiz de kalmadi

Sevgili ipek inan ki sorun değil artik:)çok sukur ki bu sorunu atlattik oğlum suan devlet Anaokulunda zaten.ve biz suan için gayet memnunuz bir sorun yok iyi bir ogretmen deyiz .endişemiz de kalmadi
sorun olmaması güzel de demeden edemiyorum işte. Her şeyi okula bağlamamak lazım. Adam parayı basıyor okula gönderiyor çocuğunu derslerden şundan bundan bir haber.
Okul bilgiyi verir ama çalışma prensibini ve ödev disiplinini aile sağlar. Okul önemli ama kendilerini ayrıcalıklı eğitim fırsatı yalakaladıklarını düşünen bir sürü bilgisiz ailenin çocuğu da başarısızdır.

Siz ogrencilerinize nasil davraniyorsaniz o da oyle davranacak. Korkmanizin sebebi bu olabilir mi?

sorun olmaması güzel de demeden edemiyorum işte. Her şeyi okula bağlamamak lazım. Adam parayı basıyor okula gönderiyor çocuğunu derslerden şundan bundan bir haber.
Okul bilgiyi verir ama çalışma prensibini ve ödev disiplinini aile sağlar. Okul önemli ama kendilerini ayrıcalıklı eğitim fırsatı yalakaladıklarını düşünen bir sürü bilgisiz ailenin çocuğu da başarısızdır.
Konu çok başka yerlerde suan tabikide söylediğin gibi aılelere de bu noktada çok iş düşer. Konumuz ailelerin öğretmenlerden öğretmenlerin ailelerden sıkıntıların a gelirse bu konuda 100 makale yazılabilir emin ol.

Siz ogrencilerinize nasil davraniyorsaniz o da oyle davranacak. Korkmanizin

O zaman söyle düşünün hayatta hiç bir endişeniz olmasın.mesela sizin hiç bir sorununuz yoktur yanlış yapanlar haksızlık yapanlarda yoktur öyle değilmi çünkü sonuçta doğruluğunuzdan eminsinizdir siz doğru oldugunuz içinde karşılaştığınız herkes doğrudur. Ya nasıl bir mantığını var ALLAH aşkına sizin.bu konuda küçücük çocuğumun eğitimi hakkında endişe etmem en doğru kararı almaya çalışmam benim mesleğini kötü yapmamdan mi geçiyor yani

Anlaşılan suki bazilarinizgerçekten burda çözüm odaklı olmak bilgi paylaşımı yapmak için değilde sorun çıkarmak birilerini yerip stres atmak sorun çıkarmak için gelmiş. Boşa vakit kaybı oldu nuz gerçekten.

Devlet okulunu sorun etmissiniz siz de bir devlet ogretmenisiniz. Olayi en iyi sizin bilmeniz lazim. Siz isin icindeyken bile boyle dusunurseniz ogrencilerinizin aileleri ne yapsin?

Yemin ederim taraflı yazmıyorum. Hatta yazmayayım dedim de yine edemiyorum.
Öğretmenlerin bir kısmı öğrencilerin tembelliğinden, okuma alışkanlığının olmamasından, akıllarının bir tek haytalıkta olduğundan yakınır durur. Ancak devlet okullarında okuyan bizler olarak o okulları beğenmeyen öğretmenlerden daha iyi yazım kurallarını biliyoruz. Örnekleri çok aşikar.

Ben devletin anaokulu kadrosunda değilim ana okulunda işlerin nasıl yürüdüğünü tam olarak bilemem. Ancak bunu tecrübe ederek öğrenebilirim.burda tecrübeli olanlardan fikir almaya çalıştım ama sizin gibi gereksiz saçma sapan saptamalarla eleştirmeye çok meraklı olanlara rastlayabilcegimi dusunmemisim

Yemin ederim taraflı yazmıyorum. Hatta yazmayayım dedim de yine edemiyorum.
Öğretmenlerin bir kısmı öğrencilerin tembelliğinden, okuma alışkanlığının olmamasından, akıllarının bir tek haytalıkta olduğundan yakınır durur. Ancak devlet okullarında okuyan bizler olarak o okulları beğenmeyen öğretmenlerden daha iyi yazım kurallarını biliyoruz. Örnekleri çok aşikar.
Tebrik ederim sizi.ne mutlu size büyük başarılara imza atmissiniz adınıza sevindim:)

Ben devletin anaokulu kadrosunda değilim ana okulunda işlerin nasıl yürüdüğünü tam olarak bilemem. Ancak bunu tecrübe ederek öğrenebilirim.burda tecrübeli olanlardan fikir almaya çalıştım ama sizin gibi gereksiz saçma sapan saptamalarla eleştirmeye çok meraklı olanlara rastlayabilcegimi dusunmemisim

Yazdigim sey gereksiz sacma sapan degil cidden merak ettigim birseydi. Bu kadar tepki vermeniz de ayrica dikkatimi cekti.

Yazdigim sey gereksiz sacma sapan degil cidden merak ettigim birseydi. Bu kadar tepki vermeniz de ayrica dikkatimi cekti.
Ne bekliyodunuz Sİz işini nasıl yaptığıyla ilgili hiç bir fikre sahip olmadığınız bir insani nasıl yargıladiginizi dönüp tekrar okuyun ondan sonra tepkim ile ilgili yorum yapın bence ....

Sanki hayatınızda ilk kez bu gerçeklerle karşılaşıyor gibi yazıyorsunuz. Yanlış davranışlar içerisinde olan öğretmen haberlerini hiç mi okumadiniz yanlış operasyonlar yapan doktor haberlerini hiçbi duymadiniz siz hangi ülkedesiniz bunu öğretmenim diye benim ifade etmem yanlış. Afedersin iz ama şunu mu yapmamı beklerdiniz tüm öğretmenlerimiz mükemmeldir 3 Maymunu oynuyorum görmüyorum duymuyorum yanlışda olsa yanlış yapan meslektaşım diye onu savunuyorum.böyle ifadelerde mi bulunmam gerekiyordu anlayamadım sizi açıkçası

Başarı olsun diye değil, gözüme çarptığı için yazdım. Tebrik almak hevesinde değilim. Ama siz kendinizi gözden geçirebilirsiniz bu vesileyle belki.
Ben şuanda telefonum dan idare etmeye çalışıyorum. Burda herhangi bir resmi yazışma içinde olmadığım dan anlaşılabilir kadar yazıyor olmam yeterli diye düşünüyorum.

Sanki hayatınızda ilk kez bu gerçeklerle karşılaşıyor gibi yazıyorsunuz. Yanlış davranışlar içerisinde olan öğretmen haberlerini hiç mi okumadiniz yanlış operasyonlar yapan doktor haberlerini hiçbi duymadiniz siz hangi ülkedesiniz bunu öğretmenim diye benim ifade etmem yanlış. Afedersin iz ama şunu mu yapmamı beklerdiniz tüm öğretmenlerimiz mükemmeldir 3 Maymunu oynuyorum görmüyorum duymuyorum yanlışda olsa yanlış yapan meslektaşım diye onu savunuyorum.böyle ifadelerde bulunmamaktadır gerekiyordu anlayamadım sizi açıkçası

Ilginc olan ne biliyor musunuz? Siz cocugunuzu devlet okuluna vereceginiz icin acmistiniz konuyu. Simdi de ogretmenlerin yanlis davranislar icinde olabileceginden bahsediyorsunuz. Bu davranislari devlet okulundan beklediniz yani. Bu onyarginin ogretmenlerde de olmasi gercekten ilginc ya...

Back
X