Cocugu lafdan anlar sekilde yetistiren aileleri tebrik ediyorum, ama sayilari cok az

Bazi ogrenciler var sesini yukseltsen yüzü kizarir , utanir davranisini hemen degistirir, düzeltir,

Bazi ogrenciler var yüzüne tükürsen yagmur sanir, sırıtır

Gecenlerde 5lerde "yeter ama bak tokati yiyecksin artik Ali " dedim, ve elimi gösterdim, gercekten de cok.kizmistim, cocuk "oo hocam bilekliginiz de güzelmis"dedi güldü ve aynen devam

Laftan anlamayan Bu cocugun ailesi dayaga karsidir kesin, peki ne sekilde duracak bu cocuk,

Ailelerde cocugu egitme gibi bir dert yok artik , 'ne yaparsa yapsin 'ci aileler cok fazla, bunun adini da "dayaga karsiyim " koymuslar

Sana dayak at diyen yok zaten, egit , terbiye et, insanalra da "bu cocuk laftan sozden anlamiyo dayak lazim.buna "dedirtme

.
En az 5 yasina kadar kesinlikle sert dokunmak dahi kabul edilemez.(21 aylik cocuktan bahsetmis biri cok uzuldum,)

Arada bir bir tokattan da cocuk olmez, psikolojisi de bozulmaz, insanliktan da cikmaz, biseycik olmaz.

Cocuklarin kendi aralarindaki kavgalarini , tekme tokatlarini, kafa göz girmelerini bir gorseniz, sasar kalirsiniz,

bunlar dayaga karsi ailelerin cocuklari

Sadece lafta dayag karsi olmak yetmiyor

, cocuklari siddetten uzak tutmak icin ne yapiyor o dayaga karsi aileler?

Tv de hergun binlerce siddet sahnesi,bunlari coluk cocuk.izliyolar

Bilgisayar oyunlari, ben bile bakamiyorum
Kliplerde o kadar siddet var ki, asla bakmamasi lazim cocuklarin, kac aile cocugunun ne izledigini secip degerlendirip, kontrol ediyo?

Dayaga karsiyim demek moda olmus, hep lafta.

Isin kolayi, "cocuk istedigini yapsin aman banane sanane" demenin degisik bir yolu.

Cocugu olanlar, simdi gidip cocuklarinin okul cantalarindaki , defterlerindeki, kitap ciltlerindeki, kalemliklerindeki, mefruşatlarindaki resimlere bi baksin, saysin kacinda siddet var,