- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Aslında şöyle, kendi iş yerim küçük bir dükkan, arkada onun yaşam alanı var ...bazen annem bakiyor ama çoğu zaman bende
Ne kadar sürecek bu durum?
İş yeriniz müsait mi?
Ev ortamı gibi bir yer mi? Müşteri falan geliyor mu?
Tabi müşteriler geliyor ..arkada yaşam alanı yaptım onaortamda sizden başkaları da varsa rahatsız olabilir, çalışmak mümkün olmayabilir. Yaşı da çok küçük.,
Ofise müdürümüz oğlunu getirmişti 7 yaşında, çocuk tatil diye geldi 2 gün, yangın var diye bağıracaktım en son ki çocuk uslu sayılırdı.
durumunuz zor evet ama işyerinin de bir disiplini var. başka bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünüyorum.
Öyleyse olabilirAslında şöyle, kendi iş yerim küçük bir dükkan, arkada onun yaşam alanı var ...bazen annem bakiyor ama çoğu zaman bende
İsyeri benim ...aslında sorun olan şey yol mesafesi ve dolmuş v.sÇocuklar ev ve kreş konforunda bakılmaz..tabi iş yerine bağlı ama calismaniza illaki engel olacaktıriş yeri müsaade ediyorsa ne ala
Bu şartlar iyiAslında şöyle, kendi iş yerim küçük bir dükkan, arkada onun yaşam alanı var ...bazen annem bakiyor ama çoğu zaman bende
Aslında şöyle, kendi iş yerim küçük bir dükkan, arkada onun yaşam alanı var ...bazen annem bakiyor ama çoğu zaman bende
Eğer düşündüğüm üyeyseniz çalıştığınız yerde burada anlattığınız kadar çocuk için alan yok. Ki yine düşündüğüm üyeyseniz çocuk orada bi ton kimyasal soluyacak boyaydı oydu buydu. Başka bi yol bulamaz mısınızKuaför müydünüz?
3 yaşındaki cocugum benimle beraber işe gelmek zorunda kreşe falan veremiyorum..aracım yok sabah onu uyandırıp dolmuşa yürütmek dolmustan inip yokuş çıkarak iş yerine varmak bana da ona da zulüm gibi ...bir şekilde bu dönemi anlatmalıyım..psikolojik olarak sizlerden yorum istiyorum aynı şeyi yaşayan varmi biraz telkine ihtiyacım var..
Eğer düşündüğüm üyeyseniz çalıştığınız yerde burada anlattığınız kadar çocuk için alan yok. Ki yine düşündüğüm üyeyseniz çocuk orada bi ton kimyasal soluyacak boyaydı oydu buydu. Başka bi yol bulamaz mısınız
Anaokuluna yazdırsanız? Devlet okulları 36 aydan itibaren alıyorlar ve özel kreşlere nazaran uygun fiyatlılar.3 yaşındaki cocugum benimle beraber işe gelmek zorunda kreşe falan veremiyorum..aracım yok sabah onu uyandırıp dolmuşa yürütmek dolmustan inip yokuş çıkarak iş yerine varmak bana da ona da zulüm gibi ...bir şekilde bu dönemi anlatmalıyım..psikolojik olarak sizlerden yorum istiyorum aynı şeyi yaşayan varmi biraz telkine ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?