Çocuğunu işe göturen varmi

Antalya ve kuaföre çocuk götürme arada annenin bakması :)
Kuaför dükkanı da annenindi o üyede değil mi

ne kadar alan yaratmış olursanız olun olmaz
çocuk sıkılır bunalır ve yol da sıkıntılı
belediyelerin açtığı kreşleri hiç araştırdınız mı?
en azından kreş saatleri orada kalan kısımlar işyerinde olur

Açar altına halıyı atar odaya minderleri önüne bir TV akşama kadar TV izler çocuk tek başına bir süre sonra ağlamayıda unutur tanıdığım bir mali müşavir kadın öyle yapiyordu

Antalya ve kuaföre çocuk götürme arada annenin bakması :)
Kuaför dükkanı da annenindi o üyede değil mi
Kendi kredi çekip hatta bi kısmını boşanma aşamasında olduğu eşten alıp açmıştı buradaki herkes şimdi vakti değil demesine rağmen. Adam da verdiği para karşılığı cinsellik falan istiyordu. Onu anımsattı bana

Aaa ben belki de farklı birini mi düşündüm bu konuyu da hatırladım

Cocuk ise goturulmez hemde bu kadar kucuk cocuk. Krese neden veremiyorsunuz?

Neden boyle bir ortamdan hizmet almak istemezsiniz

Kendi dükkanı olan kişilerin genelde arka tarafa yer yaptıklarını çoğunlukla görüyorum. Yatağı oyun alanı vs oluyor ama çocuk için konforu önemli. El mahkumsa yapacak birşey yoksa da mecbur bir şekilde kreş yasina kdr yerleri halı ile kaplayıp çiti oyun alanını kurup güvenliği sağlayıp idare edebilirsiniz

Neden boyle bir ortamdan hizmet almak istemezsiniz

Ciddiyet bozulur annenin aklı asla tam olarak bende olmaz ve sıkışık zamanda iş görmeye gittiğim bir ortamda çocuk hoşgörüsü yaşamak istemem çocuk ağlar acikir talepleri olur buna fırsat vermem benim için direk eleme sebebi
Hizmet alıyorsam profesyonel olmalı

Açar altına halıyı atar odaya minderleri önüne bir TV akşama kadar TV izler çocuk tek başına bir süre sonra ağlamayıda unutur tanıdığım bir mali müşavir kadın öyle yapiyordu
Bazı butikler oluyor müşteri az geliyor. Veya tuhafiye gibi yerler oluyor. O tarz yerlerde müşteri gelince TV izler. Sonra müşteri yokken anne de yaşam alanına geçer çocukla oyun oynar falan olur bence. Kapıya çan gibi birşey asiyorlar hatta böyle az müşteri gelen yerlerde. Ama kuaför işinde çocuk için kötü bir ortam.

Evet götürdüm kendi iş yerim değil. C.tesi günleri yarım gün çalışırken benimle gelir dersini alır yapardı yanımda . Hafta sonu olduğu için sakin olurdu işyerimiz. Ama benim ki o zaman ilkokul 1. sınıfa gidiyordu.

Ben çok zaman dışarlardayım işim gereği . Yazın da haftanın belirleri günlerinde yanımda gelir dışarda işlerimizi halleder şirkete gelirdik.

Benim işyerim de çok sorun olmadı . Çünkü işverenim çok zaman yurt dışında olurdu. Biraz da onun rahatlığı diyelim.
Ama işime engel olmazdı benimle gelmesi ve göze de batmazdı.

3 yaş çocuk zor olabilir Ama şartlar ne gerektiriyorsa maalesef onu yapmak zorunda kalıyor insanoğlu maddi manevi ....

Yanında geldiği dönemler araç varmiydi sende araç büyük rahatlık canım insalah o da nasip olacak bakalım...işime engel olmuyor seviyor hatta ortamı gelmek de istiyor ama ben vicdanen tuhaf hissediyorum

Çok yoğun biyer değil benim dukkanimda iş olmayınca zaten onun yanındayım o da ben çalışırken yanımıza geliyor müşteriler seviyor falan öyle şeylerde sorun yok
Evet malesef sıkıntı yaptığım şeylerden biri de bu, profesyonel bir alan olmuyor gibi içi de pek lüks değil ama minik bir müşteri kitlem var onlar seviyor işimi ve ortamı da önemsediklerini zannetmiyorum ...ama sizin gibi düşünen yeni kitle de olabilir bilemiyorum

Bence kendi işine sahip olmak çocuklu bir kadın için nimet gibi birsey.
Evet çok şükür zaten cocuk için iş yeri açtım calisanken çok zor oluyordu işten çıkmak zorunda kalıyordum...burayı çok zorluklarla açtım qmq yinede çok şükrediyorum sadexe içimde garip bir vicdan ,bunu yaşayanlardan biseyler duymak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…