- 5 Ekim 2020
- 14.077
- 38.105
- 548
- 36
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Eğer düşündüğüm üyeyseniz çalıştığınız yerde burada anlattığınız kadar çocuk için alan yok. Ki yine düşündüğüm üyeyseniz çocuk orada bi ton kimyasal soluyacak boyaydı oydu buydu. Başka bi yol bulamaz mısınız
Açar altına halıyı atar odaya minderleri önüne bir TV akşama kadar TV izler çocuk tek başına bir süre sonra ağlamayıda unutur tanıdığım bir mali müşavir kadın öyle yapiyordu3 yaşında çocuk sürekli is yerinde nasıl büyüyebilir tüm hayatı nasil iş yeri olabilir ya, orası iş yeri hangi iş yapılırsa yapılsın arada bir kaç saatten fazlası çocuk için çöl yanlış
Kendi kredi çekip hatta bi kısmını boşanma aşamasında olduğu eşten alıp açmıştı buradaki herkes şimdi vakti değil demesine rağmen. Adam da verdiği para karşılığı cinsellik falan istiyordu. Onu anımsattı banaAntalya ve kuaföre çocuk götürme arada annenin bakması :)
Kuaför dükkanı da annenindi o üyede değil mi
Kendi kredi çekip hatta bi kısmını boşanma aşamasında olduğu eşten alıp açmıştı buradaki herkes şimdi vakti değil demesine rağmen. Adam da verdiği para karşılığı cinsellik falan istiyordu. Onu anımsattı bana
Senin dediğini de hatırladım turistler çok seviyordu çocukları falanAaa ben belki de farklı birini mi düşündüm bu konuyu da hatırladım
Neden boyle bir ortamdan hizmet almak istemezsinizKuaför fln mi? Yaşı çok küçük güvenlik sağlamanız çok zor lütfen dikkatli olun şahsen böyle bir ortamdan hizmet almak istemem iş yerinde sürekli çocuk olmaz olmamalı siz ilk fırsatta alternatif çözüm olusturmalisiniz
Bence kendi işine sahip olmak çocuklu bir kadın için nimet gibi birsey.Tabi müşteriler geliyor ..arkada yaşam alanı yaptım ona
Neden boyle bir ortamdan hizmet almak istemezsiniz
Bazı butikler oluyor müşteri az geliyor. Veya tuhafiye gibi yerler oluyor. O tarz yerlerde müşteri gelince TV izler. Sonra müşteri yokken anne de yaşam alanına geçer çocukla oyun oynar falan olur bence. Kapıya çan gibi birşey asiyorlar hatta böyle az müşteri gelen yerlerde. Ama kuaför işinde çocuk için kötü bir ortam.Açar altına halıyı atar odaya minderleri önüne bir TV akşama kadar TV izler çocuk tek başına bir süre sonra ağlamayıda unutur tanıdığım bir mali müşavir kadın öyle yapiyordu
Kaç yaşlarindaydi çocuğuAçar altına halıyı atar odaya minderleri önüne bir TV akşama kadar TV izler çocuk tek başına bir süre sonra ağlamayıda unutur tanıdığım bir mali müşavir kadın öyle yapiyordu
Yanında geldiği dönemler araç varmiydi sende araç büyük rahatlık canım insalah o da nasip olacak bakalım...işime engel olmuyor seviyor hatta ortamı gelmek de istiyor ama ben vicdanen tuhaf hissediyorumEvet götürdüm kendi iş yerim değil. C.tesi günleri yarım gün çalışırken benimle gelir dersini alır yapardı yanımda . Hafta sonu olduğu için sakin olurdu işyerimiz. Ama benim ki o zaman ilkokul 1. sınıfa gidiyordu.
Ben çok zaman dışarlardayım işim gereği . Yazın da haftanın belirleri günlerinde yanımda gelir dışarda işlerimizi halleder şirkete gelirdik.
Benim işyerim de çok sorun olmadı . Çünkü işverenim çok zaman yurt dışında olurdu. Biraz da onun rahatlığı diyelim.
Ama işime engel olmazdı benimle gelmesi ve göze de batmazdı.
3 yaş çocuk zor olabilir Ama şartlar ne gerektiriyorsa maalesef onu yapmak zorunda kalıyor insanoğlu maddi manevi ....
Kötü örnek olarak vermiş lalegül. Cocuga dogru duzgun bir kres bul is yerinin yakininda.Kaç yaşlarindaydi çocuğu
Çok yoğun biyer değil benim dukkanimda iş olmayınca zaten onun yanındayım o da ben çalışırken yanımıza geliyor müşteriler seviyor falan öyle şeylerde sorun yokBazı butikler oluyor müşteri az geliyor. Veya tuhafiye gibi yerler oluyor. O tarz yerlerde müşteri gelince TV izler. Sonra müşteri yokken anne de yaşam alanına geçer çocukla oyun oynar falan olur bence. Kapıya çan gibi birşey asiyorlar hatta böyle az müşteri gelen yerlerde. Ama kuaför işinde çocuk için kötü bir ortam.
Evet malesef sıkıntı yaptığım şeylerden biri de bu, profesyonel bir alan olmuyor gibi içi de pek lüks değil ama minik bir müşteri kitlem var onlar seviyor işimi ve ortamı da önemsediklerini zannetmiyorum ...ama sizin gibi düşünen yeni kitle de olabilir bilemiyorumCiddiyet bozulur annenin aklı asla tam olarak bende olmaz ve sıkışık zamanda iş görmeye gittiğim bir ortamda çocuk hoşgörüsü yaşamak istemem çocuk ağlar acikir talepleri olur buna fırsat vermem benim için direk eleme sebebi
Hizmet alıyorsam profesyonel olmalı
Pahalı tek başıma hepsine yetisemiyorum maddi olarak .Kötü örnek olarak vermiş lalegül. Cocuga dogru duzgun bir kres bul is yerinin yakininda.
Evet çok şükür zaten cocuk için iş yeri açtım calisanken çok zor oluyordu işten çıkmak zorunda kalıyordum...burayı çok zorluklarla açtım qmq yinede çok şükrediyorum sadexe içimde garip bir vicdan ,bunu yaşayanlardan biseyler duymak istedimBence kendi işine sahip olmak çocuklu bir kadın için nimet gibi birsey.
Yok vallahi ben o değilimSenin dediğini de hatırladım turistler çok seviyordu çocukları falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?