- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Evet benim o , diger üyeliğime noldu bilmiyorum , iş yeri açtım diye linclendim galibaKendi kredi çekip hatta bi kısmını boşanma aşamasında olduğu eşten alıp açmıştı buradaki herkes şimdi vakti değil demesine rağmen. Adam da verdiği para karşılığı cinsellik falan istiyordu. Onu anımsattı bana
Bence cocuğunuz için en doğru adımı atmıssınız. Annesinden ayrı büyümek zorunda kalmıyor bir bebek daha ne ister öyle düşünün.. Umarım işleriniz yolunda gider 5 yasında anaokuluna gidecek o zaman bşraz daha rahatlarsınız :)Evet çok şükür zaten cocuk için iş yeri açtım calisanken çok zor oluyordu işten çıkmak zorunda kalıyordum...burayı çok zorluklarla açtım qmq yinede çok şükrediyorum sadexe içimde garip bir vicdan ,bunu yaşayanlardan biseyler duymak istedim
Çok şükür daha da yoluna giriyor şükürler olsun rabbimeBence cocuğunuz için en doğru adımı atmıssınız. Annesinden ayrı büyümek zorunda kalmıyor bir bebek daha ne ister öyle düşünün.. Umarım işleriniz yolunda gider 5 yasında anaokuluna gidecek o zaman bşraz daha rahatlarsınız :)
Çok yoğun biyer değil benim dukkanimda iş olmayınca zaten onun yanındayım o da ben çalışırken yanımıza geliyor müşteriler seviyor falan öyle şeylerde sorun yok
Evet malesef sıkıntı yaptığım şeylerden biri de bu, profesyonel bir alan olmuyor gibi içi de pek lüks değil ama minik bir müşteri kitlem var onlar seviyor işimi ve ortamı da önemsediklerini zannetmiyorum ...ama sizin gibi düşünen yeni kitle de olabilir bilemiyorum
Fon makinesinin cikardigi radyasyonda ayri tabi .konu sahibi servis ve krese verecek malesef çözüm buEğer düşündüğüm üyeyseniz çalıştığınız yerde burada anlattığınız kadar çocuk için alan yok. Ki yine düşündüğüm üyeyseniz çocuk orada bi ton kimyasal soluyacak boyaydı oydu buydu. Başka bi yol bulamaz mısınız
Üzdü :) insalah sizin gibi bir müşteriyle karşilaşmam.Yani açıkçası yorgun argın gittiğim bir yerde özellikle kuaför gibi bir alanda son seçeneğim bile olmaz
Araç yoktu.Yanında geldiği dönemler araç varmiydi sende araç büyük rahatlık canım insalah o da nasip olacak bakalım...işime engel olmuyor seviyor hatta ortamı gelmek de istiyor ama ben vicdanen tuhaf hissediyorum
Tekli koltuk var orda yatıyor tablet oynuyor yanımıza geliyor isitici var uyuyor falan bir süre idare etmekten başka çare yokKendi dükkanı olan kişilerin genelde arka tarafa yer yaptıklarını çoğunlukla görüyorum. Yatağı oyun alanı vs oluyor ama çocuk için konforu önemli. El mahkumsa yapacak birşey yoksa da mecbur bir şekilde kreş yasina kdr yerleri halı ile kaplayıp çiti oyun alanını kurup güvenliği sağlayıp idare edebilirsiniz
Cok güzel ya büyük bir motive oldu bana ...Araç yoktu.
Şartlar neyi gerektirirse onu yaptık zamanında.
Bu zaman zarfın da benimle geztikçe İstanbul'un bir çok yerini öğrendi.
O günlere dönmek mümkün olsa düşünmeden evet derdim.
Allah gönlüne göre versin. Allah bağışlasın.
Üzdü :) insalah sizin gibi bir müşteriyle karşilaşmam.
Yaa ne güzel işte. Götür yanında. Kendi ekmeğini kazanıyorsun. Çocuğun gözünün önünde. Madem yaşam alanı da var yorulunca uyur orada.Aslında şöyle, kendi iş yerim küçük bir dükkan, arkada onun yaşam alanı var ...bazen annem bakiyor ama çoğu zaman bende
Herkesin şartı farklıdır siizn sartiniz buysa vicdan yapmayın tek başınıza birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz belliki. İmkanınız olsa eminim böyle olmazdiTekli koltuk var orda yatıyor tablet oynuyor yanımıza geliyor isitici var uyuyor falan bir süre idare etmekten başka çare yok
Cok güzel ya büyük bir motive oldu bana ...
Bir çocuğunuz daha vardı, o nerede duruyor? Saç boyanan, devamlı fön makinesi gürültüsü olan yerde akranı yaşıtı yok, üstelik tablet veriyorsunuz eline. Bunu daha öncede sordunuz ve yine aynı cevapları aldınız. Kendinizi rahatlatmak için mi tekrar soruyorsunuz? Evet zor durumdayken insan çoluk çocuk çaresiz olabiliyor ama sizin durumda bunu siz yarattınız. Size, önce çocuklarınızın düzenini oturtun sonra işyeri açın dedik ama ne bizleri ne eşinizi ne ailenizi kimseleri dinlemediniz. Çocuğu kreşe veremiyorsanız, yaşıtlarıyla sosyalleşmesini oyun oynamasını karşılayamıyorsa ne işe yarıyor kendi işiniz? Biraz daha bekleyip en azından okul çocuğu olunca açsaydınız, 3 yaşında çocuk saç boyası kokuları arasında büyümezdi.Evet benim o , diger üyeliğime noldu bilmiyorum , iş yeri açtım diye linclendim galiba
Kreşe gitse daha uygun olurdu muhakkak ama bu şekilde bir süre sürdürebilirsiniz bence, tabi ki sık sık kontrol etmek şartıyla. 3 yaş çok küçük tek kalması tehlikeli olur.Tabi müşteriler geliyor ..arkada yaşam alanı yaptım ona
Bir buçuk çocuk uzun süre yürümedi pütürlü gıda yemedi sürekli püre seklinde yediği için pütürlü birşey yediğinde kusardi uzun süre konuşmadı falan sadece TV de reklam müzik izlerdi iki saatte bir beslemeye girerlerdi yaninaKaç yaşlarindaydi çocuğu
Hizmet alabiliyorsunuz elbet de çocuk var diye küçümseyecekse bende öyle bir müşteriye hizmet vermem zaten :)Sebep?
Hizmet sektöründesiniz hizmet alma talebim gayet normal
Bir buçuk da kucukmus bayaBir buçuk çocuk uzun süre yürümedi pütürlü gıda yemedi sürekli püre seklinde yediği için pütürlü birşey yediğinde kusardi uzun süre konuşmadı falan sadece TV de reklam müzik izlerdi iki saatte bir beslemeye girerlerdi yanina
Hizmet alabiliyorsunuz elbet de çocuk var diye küçümseyecekse bende öyle bir müşteriye hizmet vermem zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?