Çocuğunu işe göturen varmi

Evet benim o , diger üyeliğime noldu bilmiyorum , iş yeri açtım diye linclendim galiba

Bence cocuğunuz için en doğru adımı atmıssınız. Annesinden ayrı büyümek zorunda kalmıyor bir bebek daha ne ister öyle düşünün.. Umarım işleriniz yolunda gider 5 yasında anaokuluna gidecek o zaman bşraz daha rahatlarsınız :)

Çok şükür daha da yoluna giriyor şükürler olsun rabbime

Yani açıkçası yorgun argın gittiğim bir yerde özellikle kuaför gibi bir alanda son seçeneğim bile olmaz

Fon makinesinin cikardigi radyasyonda ayri tabi .konu sahibi servis ve krese verecek malesef çözüm bu

Yanında geldiği dönemler araç varmiydi sende araç büyük rahatlık canım insalah o da nasip olacak bakalım...işime engel olmuyor seviyor hatta ortamı gelmek de istiyor ama ben vicdanen tuhaf hissediyorum
Araç yoktu.

Şartlar neyi gerektirirse onu yaptık zamanında.

Bu zaman zarfın da benimle geztikçe İstanbul'un bir çok yerini öğrendi.

O günlere dönmek mümkün olsa düşünmeden evet derdim.

Allah gönlüne göre versin. Allah bağışlasın.

Tekli koltuk var orda yatıyor tablet oynuyor yanımıza geliyor isitici var uyuyor falan bir süre idare etmekten başka çare yok

Cok güzel ya büyük bir motive oldu bana ...

Aslında şöyle, kendi iş yerim küçük bir dükkan, arkada onun yaşam alanı var ...bazen annem bakiyor ama çoğu zaman bende
Yaa ne güzel işte. Götür yanında. Kendi ekmeğini kazanıyorsun. Çocuğun gözünün önünde. Madem yaşam alanı da var yorulunca uyur orada.

Tekli koltuk var orda yatıyor tablet oynuyor yanımıza geliyor isitici var uyuyor falan bir süre idare etmekten başka çare yok
Herkesin şartı farklıdır siizn sartiniz buysa vicdan yapmayın tek başınıza birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz belliki. İmkanınız olsa eminim böyle olmazdi

Cok güzel ya büyük bir motive oldu bana ...

Yalnız benim ki 7 yaşındaydı.
Kendi kendine yetebiliyordu.
Ben de mecburiyetten babannesinin müsait olmadığı zamanlarda getiriyordum.
Kreş yaşını çoktan geçmişti.
Geçmese de kreşe verecek durumda değildik maddi olarak.
Siz sizi daha iyi bilirsiniz.
Ben burada ki bir çok arkadaş için iyi bir örnek olmayabilirim.
Ama çok şükür bin şükür büyüdü
İllaki hatalarımız olmuştur.

sağlıkla kalın

Evet benim o , diger üyeliğime noldu bilmiyorum , iş yeri açtım diye linclendim galiba
Bir çocuğunuz daha vardı, o nerede duruyor? Saç boyanan, devamlı fön makinesi gürültüsü olan yerde akranı yaşıtı yok, üstelik tablet veriyorsunuz eline. Bunu daha öncede sordunuz ve yine aynı cevapları aldınız. Kendinizi rahatlatmak için mi tekrar soruyorsunuz? Evet zor durumdayken insan çoluk çocuk çaresiz olabiliyor ama sizin durumda bunu siz yarattınız. Size, önce çocuklarınızın düzenini oturtun sonra işyeri açın dedik ama ne bizleri ne eşinizi ne ailenizi kimseleri dinlemediniz. Çocuğu kreşe veremiyorsanız, yaşıtlarıyla sosyalleşmesini oyun oynamasını karşılayamıyorsa ne işe yarıyor kendi işiniz? Biraz daha bekleyip en azından okul çocuğu olunca açsaydınız, 3 yaşında çocuk saç boyası kokuları arasında büyümezdi.

Bu arada ben de çocuk olan kuaföre gitmem çünkü ikide bir kesintiye uğrayacaksa, çocuğa göre hareket edilip baştan savma iş yapılacaksa ikinciye gitmem. Siz öylesiniz demiyorum ama izlenim böyle oluyor maalesef.

devletin kreşleri olmuyor mu belediyelerin var diye biliyorum. 3 yaşında ki çocuğun yeri annesi çalışıyorsa kreşler olmalı hem orada bir dürü şey öğreniyorlar eline tablet vermeniz olmamış arada belki yarım saat kadar ama uzun süre bakması bence uygun değil.

Tabi müşteriler geliyor ..arkada yaşam alanı yaptım ona
Kreşe gitse daha uygun olurdu muhakkak ama bu şekilde bir süre sürdürebilirsiniz bence, tabi ki sık sık kontrol etmek şartıyla. 3 yaş çok küçük tek kalması tehlikeli olur.
Iş ortamı nasıl onuda bilmiyoruz,gelen giden oluyor mu? Masa basimi yoksa müsteri geliyor mu,meşgul mu oluyorsunuz gün icinde ona göre değisir bence tabi.

Hizmet alabiliyorsunuz elbet de çocuk var diye küçümseyecekse bende öyle bir müşteriye hizmet vermem zaten :)

Ztn her hizmet 1 kişilik çocuklu kuaförde alınmaz. Buradaki msja bile böyle atarli iseniz işiniz çok zor Allah kolaylık versin.
İşten çıkıp çocuk gürültüsü çekmemek yada hizmet alacağım kişinin vaktimi daha çok alması gayet normal bir beklenti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…