- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Cilekliekler7
Ya sen bakma linç tayfaya. İlk bırakma kısmı için uzun bir süre. Kayınvaliden sizde kaldığı sürede 1-2 günle bırakmaya başlayıp (mesela haftasonu 1 gece gibi) çocuğu alıştırman lazım. Şimdi hiç alışkın olmayan hem sana hemde çocuğa zor gelir bu süre. Ben kızımıda oğlumuda anneme ve kayınvalideme bırakıyorum bebekliklerinden beri. Haftasonu özellikle cumartesi günleri anne baba günümüz. İnan çevremdeki herkes bunu yapıyor ve evliliklerinde çokta mutlular. Yeri geldi 1,5 yaşında kızımı anneme bırakıp yurtdışınada gittim,ülke içindede gezdim. Her yıl mutlaka çocuksuz tatil yaparız mesela. Linç tayfanın zoruna gitmesin ama.. çocuksuz tatilden önce tabiki onlarla tatil yapıyoruz tabiki en çok onlar eğleniyor bla bla.. ama 2-3 gecede kendimi dinlemek istiyorum bazen. Anne baba olmak demek kendinden vazgeçmek demek değil. Hem anneliğini hemde eşliğini kaliteli yapabiliyorsan güzel. Evde akşama kadar çocukla delirmiş,kocası gelince yorgunluğunu ve öfkesini ons kusan,hayatta tek vazifesi doğurmak olan,bundan başka hayat nedir bilmeyen,bilenide çekemeyen,tek vazifesi annelik ve temizlik olduğu için kendini mükemmel sanan ama aslında çeyreğim kadar mutlu olmayan,bu hayatta bir kere olduğunu unutanların dediklerini boşver. Zaman zaman eşinle kal. Bu sene olmasada seneye mutlaka yap hatta yaz tatilinde başla yapmaya. Hem sana hem eşine hem bebeğine hemde büyük ebeveynlere çok iyi gelecek.