Çocuğunun durumunu kabullenmeyen veli

E-okuldan geçmiş yıllara ait ders notlarına baktım. Müzik, beden eğitimi ve görsel sanatlar dışındaki derslerin hepsi 50-55.
Geçme notu zaten 50. Her şeyin özeti işte, geçer not vereyim başıma kalmasın düşüncesi.

Ausencia kimliğe işlendiğini bilmiyordum. Hem gerekli hem kaçınma sebebi.

Şimdi okudum bende . Konu ilgimi çekip pek bilgim olmadığı için biraz bakayım dedim .

Devlet dairelerinde , askerlik vs. de karşına çıkıyormuş . Sadece ehliyet , özel iş yeri açma gibi konularda engel değilmiş.

Çok üzücü, geçmiş olsun ama yazdığınızdan anladığım kadarıyla amcanızın da normal olduğu söylenemez.

@kavun kokusu sizi tebrik ederim, ne güzel ne sevecen bir öğretmensiniz, annesinin babasının umursamadığo öğrenciyi dert edinmişsiniz. Rabbim muvaffak etsin.

aynı durum benimde şuan gündemim velinin tepkisi bile aynı. ve bu öğrenci 10. sınıfta oraya kadar nasıl geldiğide malumunuz daha önce ticaret meslekteymiş oradaki notlarını göremiyoruz. sağlık lisesi olduğumuzdan bep li öğrenci alamıyoruz. öğrencinin ram a gidip başka okula geçmesi gerek aile hemşire olacak diye tutturmuş. bu durum beni üzüyor ve korkutuyor. neyse ki müdürümüz bilinçli ve destek oluyor. bizde ne yapabiliriz bilmiyoruz konuyu takipteyim.

Aileler bu konuda cok bilincsiz. Saniyorlar ki kaynastirma ogrencisi olunca cocuklari gerizekali damgasi yiyecek. Tam tersi ona gore egitim alacak. Ona gore sinav yapilacak. Ve karnesinde hep 1 gormektense belki 3-4-5 gorecek. Arti o ogrenciler okul disinda da ayri egitim aliyorlar. Ama velileri bu konuda ikna etmek cok zor. Kolay gelsin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…