- 27 Nisan 2012
- 15.976
- 19.414
- 498
- Konu Sahibi Kedisever3535
-
cevap yazılmadı diye sitem etmişsiniz hemenNe güzel buradaki hanımlar hiç boşanmasin
Kötü niyetle demedim bilmeyenler az neguzel başına gelmesin kimsenincevap yazılmadı diye sitem etmişsiniz hemen
unutmayın herkes bilgi sahibi değil bu konularda
paniklenmeden bekleyin avukatınız yönlendirecektir
Allah yardımcınız olsun
avukatlık işler çünkü bunlarKötü niyetle demedim bilmeyenler az neguzel başına gelmesin kimsenin
Aslında size yazan üyenin yorumuna yazmıştım.İcra süresi kısa değil bir yerden para bulun fln demiş ya,icra hemen kondu hemen ödeme emri geldi dedim.Sizin dediğinizi anladim.800 nafaka+700 birikmiş nafakadan düşen miktar bunu anladımHayir bu ödeme şeklini kendisi söylüyor yanlış anladınız. Insallah benimde hızlı ilerler bakalim
Dilekçeleri siz yazdınız da bazen eksik ya da fazla yazmak ya da küçük bir hata hukuki olarak aleyhe de olabiliyorDilekçeleri ben yazdığım icin güveniyorum bakalim ne olacak daha önümüz uzun insallah istinafa gitmez
Ben yazdim derken kabataslak olayları çıkardım bi kağıda yazıp anlattım hepsini ayrntisini avukat duzenledi her soyledigim seye de delil bulmaya calistimDilekçeleri siz yazdınız da bazen eksik ya da fazla yazmak ya da küçük bir hata hukuki olarak aleyhe de olabiliyor
Evet uyanıklık yapıyor aklınca 6000 tl parayı aylara bölüp ödeme yapacak aklincaAslında size yazan üyenin yorumuna yazmıştım.İcra süresi kısa değil bir yerden para bulun fln demiş ya,icra hemen kondu hemen ödeme emri geldi dedim.Sizin dediğinizi anladim.800 nafaka+700 birikmiş nafakadan düşen miktar bunu anladım
Hakim görüş günü vermedi ondan verseydi gorustururudum tabi.avukatlık işler çünkü bunlar
ve siz zaten ilerleyen sayfalarda bir çok bilgi fazlasıyla almışsınız
danışmanlık hizmeti gibi olmuş ne güzel :) adınıza sevindim
ex eş eninde sonunda verir nafakayı
ama inşallah zamanında vs ödesin
çocuğunuzun şimdi aklı ermez gösterip göstermediğinizi
aklı erince sakın yanlış falan yönlendirmeyin
görüş günlerinde görsün babasını
Farklı sehirlerdeyiz biz eşimin bulunduğu şehirde mi icra takibi açmak gerekiyor acabaTek duruşma günü veriliyor, o tarihe kadar ödemezse tazyik hapsi, öderse dava düşüyor. 6 olarak düşünmeyin. Ödemek için mahkemeye gittiğinde belli olur tüm borcu. Ama mahkeme size geri öderken kesinti yapıyor. Burada da uyanık olmalısınız, ne kadar harç kesildiğinde dair. Vekalet verdiğiniz avukata gider para, o size gönderir
Biz farklı sehirlerdeyiz nafaka alacağı için eşimin bulunduğu şehirde mi dava açmak gerekiyor acaba avukat öyle diyorBir avukat olarak herkese benden bir uyarı: asla sonuç garanti eden avukata itibar ederek paranızı vermeyin. Kesin kazanırız hallederiz diyen avukat yüksek ihtimal fazla ve peşin para alır ve isin sonunda davayı kaybettiğinde hakim satıldı, hakim değişti gibi bahaneler bulur.
Delil bulma işi bizde de bana kalmıştıBen yazdim derken kabataslak olayları çıkardım bi kağıda yazıp anlattım hepsini ayrntisini avukat duzenledi her soyledigim seye de delil bulmaya calistim
Farklı sehirlerdeyiz icra dosyası eşimin bulunduğu şehirde mi açılmalı biliyo musunuzDelil bulma işi bizde de bana kalmıştı
Bilmiyorum ama son 6 ay içinde ikamet ettiğiniz adreste olur diye tahmin ediyorum, avukat arkadaşlar daha iyi bilirFarklı sehirlerdeyiz icra dosyası eşimin bulunduğu şehirde mi açılmalı biliyo musunuz
Bilemedim avukat öyle olabilir dedi ondanBilmiyorum ama son 6 ay içinde ikamet ettiğiniz adreste olur diye tahmin ediyorum, avukat arkadaşlar daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?