- 4 Aralık 2020
- 226
- -8
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kedisever3535
-
Maaşına icra konuyor bildiğim kadarıyla.devlet maaşından kesip size yatırıyor nafakayıAvukatım var icraya koyarız dedi. Yani o sey mi demek ev satılcak vs mi demek pek anlamadım. Onu da odemezse ne olacak merak ettim sorayım dedim. Eğer avukatsaniz ilk celsede itiraz edebiliyorlar mi
Maaşı yok çalışmıyor bilerek aylardır nafaka vermemek icinMaaşına icra konuyor bildiğim kadarıyla.devlet maaşından kesip size yatırıyor nafakayı
Avukatınız ile görüşüp süresini geçirmeden nafaka ceza davası açın. Eve bişey olmaz, zaten yarı hisse sizin üstünüze imiş.Hanımlar çekişmeli bosaniyoruz ilk celsede hakim dava tarihinden itibaren kizima nafaka bağladı. Ben kendime istemedim.es olcak kişi kendine istedi ama hakim reddetti.
Sorum şu ilk celse kararina itiraz edebilirler mi
3 gün oldu karşı taraf dönüş yapmadı nafaka ile ilgili ne yapmalıyım.
Nafakayi odemezse bir ev var yarısı onun yarısı benim üstüme ne olur o eve.
Açıkçası sonuna kadar gitmek istiyorum kizim 10 aylık bu zamana kadar kendim baktım.
Benim davacı olduğum kişide ödemiyor. Ve işsiz aynı sizinki gibi. Bu çocuğunun nafakasını ödememesi için bir sebep değil. Siz süreyi geçirmemeye dikkat edin.Maaşı yok çalışmıyor bilerek aylardır nafaka vermemek icin
Sizden nafaka mı istedi?Maaşı yok çalışmıyor bilerek aylardır nafaka vermemek icin
İsterlerSizden nafaka mı istedi?
Doğru diyorsunuz da bana hala garip geliyor. Kadın kendi için nafaka istememiş sadece çocuk için istemiş ama adam kendine istemiş.İsterlerçünkü nasıl çirkefleşeceklerinin bir sınırı yok
Benim davada da karşı taraf kendine tazminat istedi. Şaşırmıyorum yaniDoğru diyorsunuz da bana hala garip geliyor. Kadın kendi için nafaka istememiş sadece çocuk için istemiş ama adam kendine istemiş.
Nafaka mı götündeki donu bile isterler o derece bi çirkeflik olur..Sizden nafaka mı istedi?
Iffffff doğru diyorsunuz da çocuk var taçta onun hatırına, çocuğumun annesi der yapma sandım. İyimserim galiba …Nafaka mı götündeki donu bile isterler o derece bi çirkeflik olur..
Ne süresi acabaBenim davacı olduğum kişide ödemiyor. Ve işsiz aynı sizinki gibi. Bu çocuğunun nafakasını ödememesi için bir sebep değil. Siz süreyi geçirmemeye dikkat edin.
Aynen valla nafaka istiyor 9 aydır çalışmıyor ya da sigortasız çalışıyor birde 10 aylık kizim bosanirken 48 gunluktu kızımın vilayetinin istiyor kızıma da para istiyor utanmazNafaka mı götündeki donu bile isterler o derece bi çirkeflik olur..
Evet istiyor ben memurum o işsiz çalışmıyor . Kızımın da vilayetinin istiyor kizim şu an 10 aylık bosanma davası acinca 48 gunluktu. Kızıma da para istiyorSizden nafaka mı istedi?
E nası odicek o zamanAvukatınız ile görüşüp süresini geçirmeden nafaka ceza davası açın. Eve bişey olmaz, zaten yarı hisse sizin üstünüze imiş.
Aynen kendim için istemedimDoğru diyorsunuz da bana hala garip geliyor. Kadın kendi için nafaka istememiş sadece çocuk için istemiş ama adam kendine istemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?