- 6 Temmuz 2015
- 211
- 75
- 13
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Yani aksamları uzun uyursa mesela benimki 12 gibi uyuyor 7 gibi kalkıp yiyor yada bazen 9.gibi kilo kaybı olmuyormu.....Dert etme canim benim de öyleydi. Masallah uyku egitimini vermissinniz demek oluyor bu. Gece hep uyuyorsa gündüz 1 saat falan yeter zaten. Benim kizim ilk aydan beri akşam ezaninda uyur sabah ezaninda kalkar. Geceleri benimde uyanmiyordu bu sütun doyurucu olduğunu gösteriyormus fakat ben dediğim gibi aksam ezaninda emzirir uyuturdum. Gece ben yatarken artık 11 12 1 kac olursa kisa bi şekilde emzirirdim. Sqbah uyanana kadar yeterli gelirdi. Şimdi 8 qylik Allah'a şükür hala ayni düzen ile devam ediyoruz. Kilo olarak ve boy olarak masaAllah hep ileride devam etti. Hep çok iyi dediler.
Tamam canimm benimde sanki sutum yetmemeye basladi benimde baslamam lazim 500 gram ne demek yaa sadece 500 gram almisBen tum marka mamalari denedim cogu iyi digil.mesela aptamil verdim 1 hafta buyuk wc sini yapamadi yavrum bir bede oyle oldumu diye dusunsem cok kisinin aptamil verince oyle oldugunu soyledi.degerlerinida denedim pek iyi digil.hero bebyni denedigimda cok iyidi zaten buyuk kizimi herobebiy ile buyutmustum.hem fiyati uygun deger urunlere göre cok iyi kaleteli bebeklerada yariyo
Yok canim ya bi sıkıntı olmuyor bende cok endiseliydim ilk zamanlar da ama bircok dr ve ebe hemsireyle görüştüm hic bi sıkıntı olmaz dediler. Ama ben dedigim gibi gece yatarken mutlaka emziriyodum. Simdi ilk uyurken cok emmeden uyur kalırsa uyanip emiyor geri uyuyor. Kilo kaybi yok hareket kabiliyeti arttigi icin biraz daha yavasladi ama yine de hala cok iyi ilerliyor.Yani aksamları uzun uyursa mesela benimki 12 gibi uyuyor 7 gibi kalkıp yiyor yada bazen 9.gibi kilo kaybı olmuyormu.....
Canim simdiden sakin buskivi falan verme. Pirinc unlu mama yap pirinc ununu pisir ver bebegine. Kac kilo dogdu bebegin canim ? 3 aylik bebek zaten 5 kilo oluyor boyuda gercekten uzunmus masallah bebegineArkadaslar benim bebegim 3 bucuk aylik 3 aylikken tarttik 5kiloydu :-( boyuda 64cm uzun bi bebis hem emziriyorum hem mama veriyorum kilo alımı cok yavaş kilo alması için ne yapabilirim bu ayin 25inde 120gunluk oluyor 4 ayı bitiriyor bebe biskuvisine mi baslasam bi yardimci olsaniz
3bucuk dogdu canim 500gr aliyor hep bobreklerinde kum var. Peki Neden biskuvi vermiyeyim annem ben sana kardeslerine sütum yoktu biskuvi verdim diyor biseyde olmamış amaCanim simdiden sakin buskivi falan verme. Pirinc unlu mama yap pirinc ununu pisir ver bebegine. Kac kilo dogdu bebegin canim ? 3 aylik bebek zaten 5 kilo oluyor boyuda gercekten uzunmus masallah bebegine
Canım illede bisküvj vereceksen inek sütü verme. Hero baby nin mamasında al ver Allah bebeğine şifa versin. 500 gram iyidir yine3bucuk dogdu canim 500gr aliyor hep bobreklerinde kum var. Peki Neden biskuvi vermiyeyim annem ben sana kardeslerine sütum yoktu biskuvi verdim diyor biseyde olmamış ama
Hay maşallah. Bi 10 kilo falan çıkar heraldeBenim meleğim 2 aylıkken 6.200gr.dı. boyu 62cmdı.bir iki güne kadar 4 aylık aşımızı olmaya gideceğiz bakalım ne çıkacak
Poposunu kaşıyayım kızımınHay maşallah. Bi 10 kilo falan çıkar heralde
Hadi hayırlısııPoposunu kaşıyayım kızımın
Valla perşembe aşımız var bakacağız kaç kilo olmiş
Maşallah benim oğlum 10 aylik 9 kilo ek gıda yemiyor 4 dişi cikti birde o yüzden kilo almadı oglusumBenim bebisim erkek.şu an 7.5aylik.kilosu 10kg cok hereketli boyu 74sm
Sagol canim aslinda cok uzun ne kadar kilo alsada görünmüyor bende üzülüyorum:-(Canım illede bisküvj vereceksen inek sütü verme. Hero baby nin mamasında al ver Allah bebeğine şifa versin. 500 gram iyidir yine
Hayır maşallah 9 kilo iyi. Ortalama kiloya sahip olmaları sağlık açısından daha iyi. Biz anneler şişko olsunlar diye her ne kadar bi tarafımızı yırtsaktaMaşallah benim oğlum 10 aylik 9 kilo ek gıda yemiyor 4 dişi cikti birde o yüzden kilo almadı oglusum
Üzülme kuzum her bebeğin bünyesi farklı. Demek senin minnoşda uzun ince olacak maşallah dalyan boylumSagol canim aslinda cok uzun ne kadar kilo alsada görünmüyor bende üzülüyorum:-(
Yani olmayınca olmuyor doktor da diyor kilosu iyi sağlıklı olsun da artık napalımHayır maşallah 9 kilo iyi. Ortalama kiloya sahip olmaları sağlık açısından daha iyi. Biz anneler şişko olsunlar diye her ne kadar bi tarafımızı yırtsakta
Ya ben cok sisko olmasını da istemiyorum ele avuca gelsin böyle yasitlarinin yaninda zayif dursun istemiyorum:-(Üzülme kuzum her bebeğin bünyesi farklı. Demek senin minnoşda uzun ince olacak maşallah dalyan boylum
Canımm 3 aylik bebeğin 4000 gramın üzerinde olması yeterli takılma fazlaYa ben cok sisko olmasını da istemiyorum ele avuca gelsin böyle yasitlarinin yaninda zayif dursun istemiyorum:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?