Çocuğunuz kendi aılenize mi, yoksa eşinizin ailesine mi daha düşkün?

Sevgi her zaman için karşılıklıdır. İster küçük olsun ister büyük olsun sevildiğini bilir ve karşılık verir.. Ben çocuklarımın en az gıda kadar , sevgiylede büyümelerini istedim o yüzden hem annemlerle hemde kayınvalidelerle sürekli görüşüyordum.. Ama kayınvalidemin 6 tane torunu var ve görümcemin çocuklarını daha çok seviyor ve bunu çok belli ediyor.. Bir gün benim kızım görümcemin kızını yanlışlıkla sevmek isterken düşürmüş..Bizde görümcemle mutfakta yemek hazırlıyoruz.. Kayınvalidem nasıl bağırıyor kızıma bi baktım kızım koltuğun arkasına saklanmış ağlıyor(şuan bende ağlıyorum)senağlama hemen kucağıma aldım.. Anne isteyerek olmadı dedi. Ogün bu gündür çocuklarımı görümcem varken götürmem..kötükedihüso Çocuklarımda benim aileme daha düşkündür.

benim çocuğum yok henüz ama allah nasip ederse annem bakacak bebeğime o yüzden büyük ihtimal anneanne daha düşkün olur. Bende çok severdim anneannemi allah rahmet eylesin 5 ay önce kaybettik.

benimde kizim benim aileme daha cok düskün hele babama oksadar düskünki daha 3 yasinda ama birbirlerini göremesinler telefon acar babam yada kizim tel acdiri konusup seslerini duymak icin :) kizimin babama dogru düzgün dede dedigini görmedimde duymadimda babiskom diyo baskada bisey demiyo ama buda babamin cok hosuna gidiyo cok mutlu oluyo :) ayrica benimde cok hosuma gidiyo acikcasi :)

Benim oğlumda benim aileme çok düşkündür.Aslında babasının ailesini daha çok görür ama. Dedesine bayılr zaten, teyzesine ve yiğenlerine de öyle. Ama babanesi ne zaman sevmek istese, ya kaçar, ya ağlar, ya da kadını bi güzel döver. Tabi benim de içimin yağları erir.
Ben bunu çocukların sezgilerinin kuvvetine bağlıyorum. Çünkü onlar beni sevmediği için oğlumda onları sevmiyor gibi geliyor bana her zaman...

Her iki tarafada yakınlar aslında. Ama kayınvalidemlerle altlıüstlü olduğumuz için
onlarla ilişkileri daha sıcak tabii. Ailemin yanına gidince burda kalalım diye istiyorlar.
Ama sanırım her ikimizin ailesinede aynı sevgileri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…