Çocuğunuz mu yoksa akrabaniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bırakın gitsin yakın akrabasıymış sonuçta kaybedebilir hayat söz konusu anneniz gelsin siz yine iç kalkmayın dikkat edin tek kalmıcaksınız nasıl olsa Allah korusun bişeyin olucağı varsa eşiniz olsun olmasın olur zaten içinizi ferah tutun sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah .

Çocuğum mu akrabam mı diye soru yanlış bence çünkü şu anda tercihlik bir durum yok. Siz maşallah şu anda iyisiniz sizi hastanede bırakıp gitmiyor sonuçta . İnşallah kötü sonuçlanmaz ama ya birşey olursa diye 9 ay boyunca sadece size endeksli yaşayamaz kimse . BIrakın gitsin eşiniz madem yakın akrabaymış.. geçmiş olsun .
Size de sağlıklı keyifli gebelikler ❤

In
Soyle soyliyim annem gelse bile hiçbir yeri bilmiyor burda bisey lazim olsa gidemez gelemez

Yakın akraba amca,hala,teyze,dayı değil anlaşılan. Daha da yakın biri.

Gitsin sonra sizi suçlar sürekli değmez.zaten yalnız değilsiniz ve birkaç günlük birşey.

In

Soyle soyliyim annem gelse bile hiçbir yeri bilmiyor burda bisey lazim olsa gidemez gelemez

Latin alfabesi dışındaki bir alfabeyi kullanan bir ülkede misiniz?

Ben İngilizce bilgime güvenip yurtdışına çıkarım ama Moskova’da herşey değişik bir alfabe idi, zorlanmıştım.

Annenizin zorluk çekeceği ülke hangisi?

Vefat ederse gider mi eşin? O durumda gidecekse şimdiden gitsin sağken vedalaşsın gelsin
Bilmiyorum gider heralde yine de emin degilim ayrica kendisine de soyledim dusuncelerimi kurtaja girsen seni ben mi kurtaricam dedi akrabasini kurtaracak sanırım giderse

Evet bencillik yapıyorsunuz ;sevdiği biri ki eşiniz gitmek istiyor .ayrıca daha annenize bile sormamışsınız ,o derece gitmesini istemiyorsunuz .
Ayrıca annem gidemez gelemez diyorsunuz da ;ne kadar karışık yerde yaşıyor olabilirsiniz ki ,en kötü esnafa sorar gideceği yeri bulur .kendinize bahane üretmeyi bırakın .

Bence bencillik yapıyorsunuz. Ortada ciddi bir mesele var sizi hastane odasında bir başınıza bırakıp gitmiyor ya. Sormamışsınız ama annem gelebilir demişsiniz. Anneniz başka ülkeye gelmiyor başka şehire geliyor ne kadar zorlanabilir ki? Bilmediği bir yere gitmesi gerekirse internet var artık herkesin elinin altında veya çıksa sokağa sorsa şuraya nasıl giderim diye herkes yardımcı olur zaten. Bana bu sizin eşinizi yanınızda istemenize bulduğunuz kılıf gibi geldi

Annem interneti kullanabilen biri değil cuma mesaji atar sadece hastaneyle de ev sorarak gidilecek mesafe degil

Tamam kardeş anladık biz sizin derdinizi
Hadi KK, giydirelim kocasına şimdi
Ben başlıyorum

Vay efendim sen bu dönemde karını yalnız bırakacaksan neden evlendin
Ölüm döşeği neymiş, öleceğini kim bilebilirmiş, belki daha uzun süreler yaşayacak
Kadıncağız zaten tek başına, ne komşu ne arkadaş
Annesi bu kadının kölesi mi gel deyince gelsin

Zaten taksiciyle, doktorla filan da konuşamaz yaşlı kadın.

Yani niye evleniyor bu adamlar anlamıyorum. Madem silmeyeceksin tüm akrabanı, evlenme o zaman. Düğün, cenaze, doğum, hastalık... Ne gerek var bu tantanaya. Akrabalık dediğin yakın mesafede olur. Ne demek karını bırak git 2-3 gün. Yazıklar olsun.

Annem interneti kullanabilen biri değil cuma mesaji atar sadece hastaneyle de ev sorarak gidilecek mesafe degil

Siz kullanabiliyorsunuz ama değil mi? Anneniz siz olmadan hastanede napıcak onu da anlamadım. Hadi diyelim zaman kaybedilmemesi gereken çok acil hemen gitmelik bir durum oldu 122yi arayınca ambulans geliyor, direk hastaneyi veya doktorunuzu da arayabilir anneniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…