- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Bırakın gitsin yakın akrabasıymış sonuçta kaybedebilir hayat söz konusu anneniz gelsin siz yine iç kalkmayın dikkat edin tek kalmıcaksınız nasıl olsa Allah korusun bişeyin olucağı varsa eşiniz olsun olmasın olur zaten içinizi ferah tutun sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kizlar benim suan düşük tehlikem var hic kalkmiyorum ve ilac kullaniyorum ilki zaten kotu sonuclanmisti bilenler var.
Esimin yakin akrabasi cok hastaymis ve cok yaşamaz demişler o oraya gitmek istiyor yol cok uzun. 2 3 gun duracakmis. Annen gelemez mi yanina diyor. Gelebilir(gerci hic sormadik) ama ben bu donemde yanimda esimi istemekte haksiz miyim bencillik mi sizce? Ya düşük olursa ve kurtaja falan girmem gerekirse o yokken zaten birinciyi buyuk travmayla atlattim bunda da boyle bisey olursa yalniz olmak istemiyorum evet annem olucak ama esim olmayacak. Bilmiyorum benim esim ve cocugumla ilgili bi saglik sorunu olsaydi baska akrabama gitmezdim yakinda olsa. Sizce bencillik mi yapiyorum?
Soyle soyliyim annem gelse bile hiçbir yeri bilmiyor burda bisey lazim olsa gidemez gelemezÇocuğum mu akrabam mı diye soru yanlış bence çünkü şu anda tercihlik bir durum yok. Siz maşallah şu anda iyisiniz sizi hastanede bırakıp gitmiyor sonuçta . İnşallah kötü sonuçlanmaz ama ya birşey olursa diye 9 ay boyunca sadece size endeksli yaşayamaz kimse . BIrakın gitsin eşiniz madem yakın akrabaymış.. geçmiş olsun .
Size de sağlıklı keyifli gebelikler ❤
Herkes sormuş akraba kim
Teyze amca hala dayi grubundaYakın akraba amca,hala,teyze,dayı değil anlaşılan. Daha da yakın biri.
In
Soyle soyliyim annem gelse bile hiçbir yeri bilmiyor burda bisey lazim olsa gidemez gelemez
Teyze amca hala dayi grubunda
Sadece bakiyormus sanirimBilinci yerinde miymiş
Gitse konuşabilecek mi?
Eğer değilse ölürse gitsin..
Sadece bakiyormus sanirim
Ama siz biliyorsunuz , taksiler biliyor . Sürekli birşey olursa diye düşünmeyin , olumlu düşünün olumlu olsunIn
Soyle soyliyim annem gelse bile hiçbir yeri bilmiyor burda bisey lazim olsa gidemez gelemez
Bilmiyorum gider heralde yine de emin degilim ayrica kendisine de soyledim dusuncelerimi kurtaja girsen seni ben mi kurtaricam dedi akrabasini kurtaracak sanırım giderseVefat ederse gider mi eşin? O durumda gidecekse şimdiden gitsin sağken vedalaşsın gelsin
Annem interneti kullanabilen biri değil cuma mesaji atar sadece hastaneyle de ev sorarak gidilecek mesafe degilBence bencillik yapıyorsunuz. Ortada ciddi bir mesele var sizi hastane odasında bir başınıza bırakıp gitmiyor ya. Sormamışsınız ama annem gelebilir demişsiniz. Anneniz başka ülkeye gelmiyor başka şehire geliyor ne kadar zorlanabilir ki? Bilmediği bir yere gitmesi gerekirse internet var artık herkesin elinin altında veya çıksa sokağa sorsa şuraya nasıl giderim diye herkes yardımcı olur zaten. Bana bu sizin eşinizi yanınızda istemenize bulduğunuz kılıf gibi geldi
3 günde evden çıkmazsınız, sağlık sorunu olursa da ararsınız ambulans ya da taksiyi.Annem interneti kullanabilen biri değil cuma mesaji atar sadece hastaneyle de ev sorarak gidilecek mesafe degil
Annem interneti kullanabilen biri değil cuma mesaji atar sadece hastaneyle de ev sorarak gidilecek mesafe degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?