- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Ayrıca sadece bakıyormuş yani anlamıyor ;gitmesine ne gerek varTamam kardeş anladık biz sizin derdinizi
Hadi KK, giydirelim kocasına şimdi
Ben başlıyorum
Vay efendim sen bu dönemde karını yalnız bırakacaksan neden evlendin
Ölüm döşeği neymiş, öleceğini kim bilebilirmiş, belki daha uzun süreler yaşayacak
Kadıncağız zaten tek başına, ne komşu ne arkadaş
Annesi bu kadının kölesi mi gel deyince gelsin
Zaten taksiciyle, doktorla filan da konuşamaz yaşlı kadın.
Yani niye evleniyor bu adamlar anlamıyorum. Madem silmeyeceksin tüm akrabanı, evlenme o zaman. Düğün, cenaze, doğum, hastalık... Ne gerek var bu tantanaya. Akrabalık dediğin yakın mesafede olur. Ne demek karını bırak git 2-3 gün. Yazıklar olsun.
Ambulanslarin hasta yakinini almadigini bilmiyorsunuz sanirimSiz kullanabiliyorsunuz ama değil mi? Anneniz siz olmadan hastanede napıcak onu da anlamadım. Hadi diyelim zaman kaybedilmemesi gereken çok acil hemen gitmelik bir durum oldu 122yi arayınca ambulans geliyor, direk hastaneyi veya doktorunuzu da arayabilir anneniz
Taksiyle ambulansı takip edebilir yada taksiye bindiğinde hastane adını söyleyip gelebilirAmbulanslarin hasta yakinini almadigini bilmiyorsunuz sanirim
Benim annemi benden iyi taniyorsunuz galiba yapamaz diyorumTaksiyle ambulansı takip edebilir yada taksiye bindiğinde hastane adını söyleyip gelebilir
Ambulanslarin hasta yakinini almadigini bilmiyorsunuz sanirim
Anlasilan benim annemi benden iyi taniyosunuz yapamaz diyorum daha ne demem lazimAbim doktor biliyorum. Siz inatla anlamak istemeyip bahane uyduruyorsunuz, hastanelik oldunuz ambulansa binip gittiniz. Koskoca kadın tek başına bir hastaneyi bulup gelemez taksi yok çünkü, hiç kimse hastaneye nasıl gidildiğini bilmiyor tek başına toplu taşıma asla kullanamaz siz buna gerçekten inanıyor musunuz
Ambulanslarin hasta yakinini almadigini bilmiyorsunuz sanirim
Insaflisina denk gelmissiniz ama ustte arkadasininin abisi doktormus bindirmiyolar diyorBir kaç ay önce annemi ambulansla hastaneye götürdük ve yakını da bendim. Ambulansa bindim.
Siz bilmiyorsunuz bence
Ama bilseniz de ne fark eder
Hep siz haklısınız çünkü
En az 2 3 gun o sirada vefat ederse uzar diye dusunuyorumEşiniz uzun süre mi gidecek hasta ziyareti için günü birlik veya birkaç günlükse hiç sıkıntı yok gitmeli bence ama uzun süre kalacaksa sizi bırakmamalı bence de
Annemi ambulansla hastaneye götürdük, bende yanına binmiştim hiç sorun çıkarmadılar.Ambulanslarin hasta yakinini almadigini bilmiyorsunuz sanirim
Anlasilan benim annemi benden iyi taniyosunuz yapamaz diyorum daha ne demem lazim
Anlamıyorsunuz gelemezmiş .(bana böyle cevap vermiş )Abim doktor biliyorum. Siz inatla anlamak istemeyip bahane uyduruyorsunuz, hastanelik oldunuz ambulansa binip gittiniz. Koskoca kadın tek başına bir hastaneyi bulup gelemez taksi yok çünkü, hiç kimse hastaneye nasıl gidildiğini bilmiyor tek başına toplu taşıma asla kullanamaz siz buna gerçekten inanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?