Çocuğunuz mu yoksa akrabaniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca sadece bakıyormuş yani anlamıyor ;gitmesine ne gerek var

Ambulanslarin hasta yakinini almadigini bilmiyorsunuz sanirim

Ben bebeğimi düşünürdüm ve gitmesini istemezdim, hak verdim sana. Onun acısından da bakıyorum ancak anlayamıyorum.
9 ay gerçi, daima yanında olamaz ama en azından kritik olan bu ilk aylarda insan eşine destek olmalı diye düşünüyorum.

Önce bi annenize sorun , kızı hamile ve riskli , gelecektir eminim.
2-3 gün gidecekmiş eşiniz zaten eve gerekli şeylerin alısverısını yapsın, anneniz bi ekmek alabilir sonucta bakkaldan.
Ambulanslık bi iş olursa siz gidersiniz anneniz taksiye atlar verir hastane adresini gelir peşinizden onu almazlarsa bile.
Eşiniz gitti diye bebeginize bişey olmaz ama eşiniz o akrabasını son kez görecek olabılır. Bunu elınden almayın.

Ambulanslarin hasta yakinini almadigini bilmiyorsunuz sanirim

Abim doktor biliyorum. Siz inatla anlamak istemeyip bahane uyduruyorsunuz, hastanelik oldunuz ambulansa binip gittiniz. Koskoca kadın tek başına bir hastaneyi bulup gelemez taksi yok çünkü, hiç kimse hastaneye nasıl gidildiğini bilmiyor tek başına toplu taşıma asla kullanamaz siz buna gerçekten inanıyor musunuz

Daha önce 2 kürtaj yaşadım ilkinde eşim yanımda da yoktu, yurtdışındaydı önemli toplantıları vardı kürtaj olduğumu bile 2 gün sonra söyledim.

Eşinizin gitmemesini istemeniz bence tamamen bencillik, şuan dinlenmeniz gerekiyor, anneniz gelir yanınızda kalırsa 2-3 günden birşey olmaz. Olursa da ambulansı, taksisi var bu işin,bu kadar kötüyü düşünmeye gerek yok.

Anlasilan benim annemi benden iyi taniyosunuz yapamaz diyorum daha ne demem lazim

Bir kaç ay önce annemi ambulansla hastaneye götürdük ve yakını da bendim. Ambulansa bindim.

Siz bilmiyorsunuz bence

Ama bilseniz de ne fark eder

Hep siz haklısınız çünkü
Insaflisina denk gelmissiniz ama ustte arkadasininin abisi doktormus bindirmiyolar diyor

Eşiniz uzun süre mi gidecek hasta ziyareti için günü birlik veya birkaç günlükse hiç sıkıntı yok gitmeli bence ama uzun süre kalacaksa sizi bırakmamalı bence de

Eşiniz uzun süre mi gidecek hasta ziyareti için günü birlik veya birkaç günlükse hiç sıkıntı yok gitmeli bence ama uzun süre kalacaksa sizi bırakmamalı bence de
En az 2 3 gun o sirada vefat ederse uzar diye dusunuyorum

Anlasilan benim annemi benden iyi taniyosunuz yapamaz diyorum daha ne demem lazim

Bir insanın taksiye hastane adı söyleyip hastaneye geldiğinde taksiden inemeyeceğine siz sahiden inanıyor musunuz? Bütün çabanız kendinizi haklı çıkartmak için ama üzgünüm haklı değilsiniz. Daha ortada olmayan ve umarım hiç olmayacak bir olasılık ambulansla gitme durumu. Bencilliğinize bahane arıyorsunuz

Anlamıyorsunuz gelemezmiş .(bana böyle cevap vermiş )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…