Çocuğunuz olmasa ve sevdiğiniz adamın baba olmasını istiyor olsaydınız ne yapardınız?

Yazanhanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
286
177
18
Benimki sadece fikir cevapları görmek istiyorum..

Bilmiyorum çok zor aynı durumdayım 5 senedir uğraşıyorum elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama takdiri ilahi ışte çok düşünüyorum aklımda deli sorular ama bilemiyorum ışte

Evlat edinirdik.
Ama anne olmak istemiyorsam, sevdiğim adam baba olma hayalinden vazgeçmiyorsa, boşanırdık herhalde.
Üçüncü ihtimal de çocuksuz bir hayatın da var olabileceğini bilmek. Belki baba olmaktan çok, eşiyle bir hayat istiyordur. O zaman aynen devam.
Başka ne ihtimal olabilir ki?

bizim 4 yıl çocuğumuz olmadı.
sorun bendeydi.
eşime defalarca boşanmak istediğimi, başkasıyla çocuklarının olabileceğini söyledim.
çünkü sanki onun hayatından çalıyormuşum gibi hissediyordum.
eşim şiddetle karşı çıktı.
çocuk istemiyorum ama seni ömrümce yanımda istiyorum dedi.
iki kişi hayatımıza devam ediyorduk ki Rabbim çok şükür mucizesini nasip etti.
önce aratan sonra bulduran Allah a şükürler olsun.

Benim olmayan cocuktan baba mı olacak
Evliliğe adım atarken iyi gün kötü gün kelimesi nerede kalıyor
Yasım ilerlerse evlatlık alırım ama baska türlü ben anne olamayacaksam oda baba olamasın bi zahmet

Bir dönem doktor eşime çocuğun olmaz dedi

Eşim sen çok istiyorsun bir çözüm bulalım dedi

Kıbrıs tan sperm organizasyonu yapacaktı

Önemli olan bakıp büyütmek diye düşünmüştük

Hiç boşanalım başkasından çocuk yaparım ben diye düşünmedim bir erkek de düşünmez bence

Önemli olan karsi taraf ne istiyor ?

üzerime kuma getir diyecek halim yok ya çocuğum olmuyorsa evlat edinelim derdim
Aman üzülmesin, ayrılimde gitsin başkasından yapsın çocuk sahibi olsun diye bir düşünceniz varsa vazgeçin ,zira erkek milleti onu sizden önce düşünmüştür

Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.

Ne mutlu size, Allah daim etsin mutluluğunuzu :)

Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.

bunu yazabilmek için mi açtınız bu havada kalmış konuyu?

Bizimde sıkıntılı geçiyor bu süreç. Kendi üzüntüm önemli değil de eşim hiç üzülmesin istiyordum. Bir arkadaşının bebeği olsa kendimi kötü hissediyorum, sanki benim yüzümden bu hevesten mahrum kalıyor gibi.

Oysa çok yanlış düşünüyormuşum aslında bu imtihan ikimizin imtihanı. Evlilikte zaten bu demek.Rabbim herkese hayırlı tez vakitte nasip etsin. Duanın gücüne sığınıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…