- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.790
- 408
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Ya durduk yere sinirim tepeme çıktı
Siz bence psikiyatriste gidin ve beyninizdeki iğrenç düşüncelerden arının ,kendinize gelin belki ondan sonra allah sizede evlat nasip eder
bir bebeği alıp bakmak caiz değilmiş ama kuma alıp adamın birgün onunla birgün bununla yatması caiz galiba
Birde bunlara tepki gösterince banlanıyoruz yaTovbe Allahim tovbeeee...insani zorla sayip sovduruyorlar!
Geçmiş olsun allah şifa versin eşinizeBende anne olmayı çok istiyordum hatta 1 2 aya bebek planı yaparken eşime kanser teshisi koyuldu daha 1 yıllık evliyiz. Kemoterapi görecek. Amelıyat sonrası sperm dondurma ileride tüp bebek oda olmadı evlat edinme oda olmadı hayatımın sonu değil eşim yanımda sağ olsunda gerisi boş hayatıma devam ederdim.
Amin Rabbim dermansız dert vermesin. Vardır bundada bir hayır deyip hayatıma devamGeçmiş olsun allah şifa versin eşinize
Tedavi olurdum.
Olmazsa da, baskasindan yumurta alip oyle hamile kalirdim. En azindan cocugu ben dogurmus olurdum, aile ortaminda buyurdu cocuk. Kadinlarda icgudusel olarak dogurunca, yumurta kendine ait olmasa bilr zaten cocugun olarak hissediyorsun.
Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.
Geçmiş olsun. İnşallah eşiniz sağlığına kavuşur biran önce. Evlat güzel şey ama daha güzeli her zorluğu birlikte aşacak bir hayat arkadaşına sahip olmak bence.Bende anne olmayı çok istiyordum hatta 1 2 aya bebek planı yaparken eşime kanser teshisi koyuldu daha 1 yıllık evliyiz. Kemoterapi görecek. Amelıyat sonrası sperm dondurma ileride tüp bebek oda olmadı evlat edinme oda olmadı hayatımın sonu değil eşim yanımda sağ olsunda gerisi boş hayatıma devam ederdim.
Bende anne olmayı çok istiyordum hatta 1 2 aya bebek planı yaparken eşime kanser teshisi koyuldu daha 1 yıllık evliyiz. Kemoterapi görecek. Amelıyat sonrası sperm dondurma ileride tüp bebek oda olmadı evlat edinme oda olmadı hayatımın sonu değil eşim yanımda sağ olsunda gerisi boş hayatıma devam ederdim.
Annemin tibben kisir raporu var doktorlar bile inanamadi hatta doktorun ayni hastalikta olan bi arkadasi varmis doktor hatta anneme demis bi hocaya mi gittin nereye gittin oldu diye vs..Benimki sadece fikir cevapları görmek istiyorum..
Ne güzel eşiniz varmış. Benimki çoçık yokşa ben de yokum demiştibizim 4 yıl çocuğumuz olmadı.
sorun bendeydi.
eşime defalarca boşanmak istediğimi, başkasıyla çocuklarının olabileceğini söyledim.
çünkü sanki onun hayatından çalıyormuşum gibi hissediyordum.
eşim şiddetle karşı çıktı.
çocuk istemiyorum ama seni ömrümce yanımda istiyorum dedi.
iki kişi hayatımıza devam ediyorduk ki Rabbim çok şükür mucizesini nasip etti.
önce aratan sonra bulduran Allah a şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?