Çocuğunuz olmasa ve sevdiğiniz adamın baba olmasını istiyor olsaydınız ne yapardınız?

Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.
Peki konu açmanızdaki sebep nedir ki? Çocuğum olmuyorsa adam beni boşayıp başkasıyla mı evlensin yani? Çok saçma değil mi? Çocuk benden olmayacak o zaman ne anlamı var ki? Ki bunu 6 yıla yakın çocuğu olmamış bir kadın söylüyor

Birsey yapmazdim. Cocuk olmuyor diye bosanmak isterse bosanalim derdim.
Evlatlik veya baskasinin yumurtasi, spermi olayina giremem ben zaten esim de oyle biseyi secenek olarak dusunmezdi muhtemelen.

Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.
Niye dini karıştırıyorsunuz işe? Birileri müslüman olmayabilir, ateist olabilir, agnostik olabilir... vs. Fikirleri merak ettim diyorsunuz, sonra da insanlara ders vermeye kalkıyorsunuz.

Ne halt yemeye açtınız o zaman bu konuyu?

Seviyor ve de seviliyorsam, çocuksuz bir evliliğe devam ederdim. Zira iki taraf da seviyorsa durumu kabullenip devam ederler. İlla çocuk olması şart değil.

Sevmiyor ya da sevilmiyor isem, boşanırdım. Kaybedecek bir şey olmazdı bu durumda.

Ne saçmalıyosun sen ya? Daha yeni banlanmışım zaten!

Evlat edinirdim diyenlerin hiç biri sizin bu konudaki fikrinizi sormamış. Kaldı ki bu düşüncede olan insanların müslüman olduklarından nasıl bu kadar emin oldunuz?

Çocuğum olmuyor diye boşanmam gerekiyorsa o evliliği baştan gerçekleştirmem.

O kadar ihtiyaci olan cocuk varki, alir bakardim birini. Allah hakeden herkese tatdirsin insallah. Formda herkes musluman olmayabilir dusunup konusun bence. Ayrica kimse evlatlik almak caizmi diye sormamis size dikkatinizi cekerim.

Ne demeye bu konuyu actiniz o zaman?
Kendi cocugunuz olmuyor, evlatlik da gunah! eeee buyrun adam eve kuma getirsin, 3nuz mutluca yasayin, bebeye de siz bakin. Bunu mu diyelim istiyorsunuz??

Yani evlat edinmenin gunah olmasi hangi akla, dine, vicdana sigar? Bir cocugun hayatini kurtariyorsun, degistiriryorsun, bagrina basiyorsun, aile oluyorsun. Bunun neresi haram, gunah?Dininiz, vicdaniniz, kafaniz batsin. Size kaldi fetva dagitmak zaten.

Dangalakca fikirlerinizle milleti de zehirlemeyin. Hos evlat edinecek olanlar da sizin gibi tipleri takmiyor ya.

Aydınlandım şu an evlat edinen yakınıma söyleyeyim hemen geri versin çocuğu.
Ne pis bi zihniyet bu ya
Öz gibi olmazmış
O gözle bakabilenlerin gözü çıksın

Gitmek isterse anlayışla karşılanır ama böyle bir şey istemedikçe ayrılmaya gerek yok.

Ya durduk yere sinirim tepeme çıktı
Siz bence psikiyatriste gidin ve beyninizdeki iğrenç düşüncelerden arının ,kendinize gelin belki ondan sonra allah sizede evlat nasip eder
bir bebeği alıp bakmak caiz değilmiş ama kuma alıp adamın birgün onunla birgün bununla yatması caiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…