- 3 Nisan 2014
- 36.533
- 149.474
- 798
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Bu konu çok ban götürür.
Banned!!
Peki konu açmanızdaki sebep nedir ki? Çocuğum olmuyorsa adam beni boşayıp başkasıyla mı evlensin yani? Çok saçma değil mi? Çocuk benden olmayacak o zaman ne anlamı var ki? Ki bunu 6 yıla yakın çocuğu olmamış bir kadın söylüyorArkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.
Esinin cocugu olmasa ve senin anne olmani istese o ne yaparsi ona gore cevabi sen verBilmiyorum çok zor aynı durumdayım 5 senedir uğraşıyorum elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama takdiri ilahi ışte çok düşünüyorum aklımda deli sorular ama bilemiyorum ışte
Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.
Niye dini karıştırıyorsunuz işe? Birileri müslüman olmayabilir, ateist olabilir, agnostik olabilir... vs. Fikirleri merak ettim diyorsunuz, sonra da insanlara ders vermeye kalkıyorsunuz.Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.
Ne halt yemeye açtınız o zaman bu konuyu?Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.
Ne mutlu size, Allah daim etsin mutluluğunuzu :)
Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.
O kadar ihtiyaci olan cocuk varki, alir bakardim birini. Allah hakeden herkese tatdirsin insallah. Formda herkes musluman olmayabilir dusunup konusun bence. Ayrica kimse evlatlik almak caizmi diye sormamis size dikkatinizi cekerim.Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.
bir bebeği alıp bakmak caiz değilmiş ama kuma alıp adamın birgün onunla birgün bununla yatması caiz galibaNe demeye bu konuyu actiniz o zaman?
Kendi cocugunuz olmuyor, evlatlik da gunah! eeee buyrun adam eve kuma getirsin, 3nuz mutluca yasayin, bebeye de siz bakin. Bunu mu diyelim istiyorsunuz??
Yani evlat edinmenin gunah olmasi hangi akla, dine, vicdana sigar? Bir cocugun hayatini kurtariyorsun, degistiriryorsun, bagrina basiyorsun, aile oluyorsun. Bunun neresi haram, gunah?Dininiz, vicdaniniz, kafaniz batsin. Size kaldi fetva dagitmak zaten.
Dangalakca fikirlerinizle milleti de zehirlemeyin. Hos evlat edinecek olanlar da sizin gibi tipleri takmiyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?