- 30 Ağustos 2017
- 13
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi HasretKusuu
-
Iceriğini bilmiyorum sadece bazi uygunsuz sahneler yazdığını ve lise aşkını anlattığını biliyorumCinselliğe merak duymaya başlamıştir.Ne yazmis ki üstü kapali merak ettim.
13-14 yaslarindaKaç yaşında bu çocuk?
Uygunsuz içerik derken tam olarak ne kastettiğinize bağlı? Yani etrafına, tanıdık bir kişiye veya bir canlıya zarar vermeyi içeren sadistçe içerikler değilse çokta üstüne düşmeyin derim.Çocuğunuzun uygunsuz içerikli yazdığı hikaye defterini bulsaydınız ve okusaydınız ne tepki verirdiniz?
Benden küçük yaşta bir tanıdığımın yazdığını biliyorum ama birine söyleyemiyorum.
Söylemeyin onun özeli.Mahcup olmasin.Iceriğini bilmiyorum sadece bazi uygunsuz sahneler yazdığını ve lise aşkını anlattığını biliyorum
Annesine soylersem uygun olmaz kadın kendisi bulup okusa ne tepki verir bilmiyorum ama başkasından öğrenirse iyi şeyler olmaz diye düşünüyorumNe yazmış ki ? Birde siz neden okudunuz ?Annesine söyleyin. Kızıp dövme işini sakın yapmasınlar yardım alarak çözülür.. küçük yaş derken yaşı kaç ? Ergenlikten de olabilir...
Lise aşkını anlatıyorsa küçük değil ki o,Iceriğini bilmiyorum sadece bazi uygunsuz sahneler yazdığını ve lise aşkını anlattığını biliyorum
Ona ablalık yapıyorum sevdiğim birisi. Uzaktan akrabam oluyorLise aşkını anlatıyorsa küçük değil ki o,
Aslında kimse bişey anlamadı.
Çocuk sizin mi?
Başkasının çocuğuysa sizi niye ilgilendirdi?
Sizinle olayın bağı ne?
Cinsel içerikli hikayeler mi?13-14 yaslarinda
Uygunsuz içerikli bir hikaye yazmış. Uzaktan akrabam oluyor. Ben okumadim sadece göz ucuyla gördüm o odadan ayrıldığında içeriğini biraz biliyorumKim ne yazmış? Sizin neyiniz oluyor? Siz niye okudunuz? Konu nedir? Pek birşey anlamadım.
Hiiiç karışmayın,ayrıca lise aşkı demiş tam hormonların tavan yaptığı yaş.Ona ablalık yapıyorum sevdiğim birisi. Uzaktan akrabam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?