- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi HasretKusuu
-
O zaman sadece onunla konus.Bu defteri yok etmesini söyle.Bulurlarsa zor durumda kalacagini anlat.Ona ablalık yapıyorum sevdiğim birisi. Uzaktan akrabam oluyor
Biraz ensest vardi sanırm emin değilim pekHiiiç karışmayın,ayrıca lise aşkı demiş tam hormonların tavan yaptığı yaş.
Ensest,tecavüz vs suç unsuru varsa ailesi de anlayışlı aile ise söylemelisiniz o ayrı.Çocuğa şiddet olmayacaksa.
Kimden bahsetmis? Sanırım demekle olmaz.Biraz ensest vardi sanırm emin değilim pek
Hem okumadım diyorsunuz hem ensest vardı diyorsunuz?Biraz ensest vardi sanırm emin değilim pek
Diyorum ki o odadan çıktığında bi kısmını okudum sadeceHem okumadım diyorsunuz hem ensest vardı diyorsunuz?
Icerigini bilmiyorsun?Iceriğini bilmiyorum sadece bazi uygunsuz sahneler yazdığını ve lise aşkını anlattığını biliyorum
Diyorum ki o odadan çıktığında bi kısmını okudum sadece
Anlatma ihtiyaci duymuyorum anlatmali miyim yada o ailesine yakalanirsa nasil bir tepki alir bunu bilmek istiyorum o kardesim gibi. Burda anne olanlar var kendi çocuklarıni gorseler ne tepki verirler bunu öğrenmeye çalışıyorum.Icerigini bilmiyorsun?
Okumadin o zaman
Varsayim uzerine mi bu endise
Ablalik yaptigin biriysede seni ilgilendirmez onun ozeli
Ergenlik döneminde normal ikinci bi kisinin karismasi yanlis bence.
Niye birisine anlatma ihtiyaci duyuyorsun ki onu anlamadim?
Baskadinin ozelini okumak ergenlik sende kucuksun demek ki.Diyorum ki o odadan çıktığında bi kısmını okudum sadece
Diyorum ki o odadan çıktığında bi kısmını okudum sadece
Biraz ensest vardi sanırm emin değilim pek
Soru soruldukça ensest çıktı piyasayaBiraz ensest vardı ne demek yahu? Ensest ne demek biliyor musunuz? Bir lise aşkı diyorsunuz bir ensest yazmışsınız. Sizin yaş kaç?
Soru soruldukça ensest çıktı piyasaya
Biraz ensest vardı ne demek yahu? Ensest ne demek biliyor musunuz? Bir lise aşkı diyorsunuz bir ensest yazmışsınız. Sizin yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?