Çocuğunuzun uygunsuz içerikli yazdığı hikayeyi okusanız?

Aile faciasina sebep olmaya çalışmıyorum eger kiz yakalanirsa ailesinin tepkisi ne olur bunu bilmiyorum ben anne değilim ama burda anne olanlar var bunu kastediyorum

Yapmadim tabiiki. O benim yanimda rahat davraniyor. Kimseye soylemeyi düşünmüyorum. Onu bu konuda uyaracagim sadece bu surecte onun yakalanmasini istemiyorum

18 yazıyor yaşın ama şu an doğru olup olmadığından emin değilim

Muhtemelen bu kızla yaşıtlar. Kuzen, akraba falan gibi. Kızın da ya tesadüf denk geldi ya da karıştırıp buldu. Acele acele okudu birkaç da cinsel içerikli yazı gördü ama ne olduğunu kendisi de bilmiyor. Birileri ensest, pedofil falan yazmış ne olduğunu bilmeden "Hıı vardı galiba" diyor yani bence böyle. Bilinçli değil kendisi de buraya sorma sebebi de o zaten.

Konu sahibi, ensest çok çok ciddi bir şeydir. Lise aşkıyla alakası yoktur, aile içi cinsel ilişki anlamına gelir. Bilmediğin konular hakkında ithamlarda bulunma. Okuduğun kadarını yaz ya da.

tamam bir şey yazmayın yeter ben konusucam onunla. bitti. yanlış bir sey soylemedim ben iyice geldiniz üstüme ben iyiliğini istiyorum

Aile faciasina sebep olmaya çalışmıyorum eger kiz yakalanirsa ailesinin tepkisi ne olur bunu bilmiyorum ben anne değilim ama burda anne olanlar var bunu kastediyorum
Nedense ben hep hikayenin kahramının erkek olduğunu düşünmüştüm. Peki size iki sorum var?

1- Okuduğunuz yazıda kız çocuğunun cinsel istismara uğradığına ilişkin bir şeyden şüphelendiniz mi?

2-ensestin ne demek olduğunu biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Bahsettiğin yaşlardan biraz büyük kızım var benim de
Bende diyorum ki kız sizin yanınızda istediği kadar rahat olsun bunu paylaşmış olması bana inandırıcı gelmedi.
Ayrıca velev ki böyle şeyler yazdı.
Annesinin bu durumdan illa ki haberi vardır azıcık ilgili bir anneyse tabi
Olayı ensest diyerek başka boyuta taşıyan sizsiniz.

ensesti uygunsuz olarak biliyordum ben. kusura bakmayın.

tamam bir şey yazmayın yeter ben konusucam onunla. bitti. yanlış bir sey soylemedim ben iyice geldiniz üstüme ben iyiliğini istiyorum

Senin isteğine göre olmuyor o işler ,konu bölük pörçük ,ne diyelim ,ensestin kelime anlamını bilmiyorsun var gibi diyorsun

Sen iyilik filan istemiyorsun adım gibi eminim bunu o kisiye karşı kullanacaksin zamanı geldiğinde

Ensesti uygunsuz demek diye biliyormuş.
Oysa ki iki haber izlese anlamını öğrenecek

Sizin için gereksiz ve önemsiz bir konu bence.Buraya yazıp soru soracağınız kadar da gereksiz bir konu bence.Yaşı için Böyle şeyler düşünmesi normal gbi geliyor.Ergenlik döneminde çünkü.
Pek gerçekçi gelmediniz ne yazık ki!

Büyümeye çalışan bir ergenin sıradan davranışı. Uygunsuz içerikli filmler izleyebilir, yazılar okuyabilir, yazabilir. Buna takık olmadığı müddetçe doğal bir süreç. Tüm gün böyle hikayeler yazıyor, hep bununla uğraşıyorsa o zaman endişe edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…