- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi HasretKusuu
-
Yapmadim tabiiki. O benim yanimda rahat davraniyor. Kimseye soylemeyi düşünmüyorum. Onu bu konuda uyaracagim sadece bu surecte onun yakalanmasini istemiyorumKaldı ki 13-14 yaşındaki çocuk yazdığı şeylerin farkındadır.
Yani ulu orta bi yere bırakmaz.
Sizin eşyalarını karıştırıp okumanız lazım.
Eğer böyleyse de yaptığınız hiç doğru değil.
Aile faciasina sebep olmaya çalışmıyorum eger kiz yakalanirsa ailesinin tepkisi ne olur bunu bilmiyorum ben anne değilim ama burda anne olanlar var bunu kastediyorum
18 yazıyor yaşın ama şu an doğru olup olmadığından emin değilim
Kaldı ki 13-14 yaşındaki çocuk yazdığı şeylerin farkındadır.
Yani ulu orta bi yere bırakmaz.
Sizin eşyalarını karıştırıp okumanız lazım.
Eğer böyleyse de yaptığınız hiç doğru değil.
Nedense ben hep hikayenin kahramının erkek olduğunu düşünmüştüm. Peki size iki sorum var?Aile faciasina sebep olmaya çalışmıyorum eger kiz yakalanirsa ailesinin tepkisi ne olur bunu bilmiyorum ben anne değilim ama burda anne olanlar var bunu kastediyorum
Bahsettiğin yaşlardan biraz büyük kızım var benim deAile faciasina sebep olmaya çalışmıyorum eger kiz yakalanirsa ailesinin tepkisi ne olur bunu bilmiyorum ben anne değilim ama burda anne olanlar var bunu kastediyorum
ensesti uygunsuz olarak biliyordum ben. kusura bakmayın.Bahsettiğin yaşlardan biraz büyük kızım var benim de
Bende diyorum ki kız sizin yanınızda istediği kadar rahat olsun bunu paylaşmış olması bana inandırıcı gelmedi.
Ayrıca velev ki böyle şeyler yazdı.
Annesinin bu durumdan illa ki haberi vardır azıcık ilgili bir anneyse tabi
Olayı ensest diyerek başba boyuta taşıyan sizsiniz.
tamam bir şey yazmayın yeter ben konusucam onunla. bitti. yanlış bir sey soylemedim ben iyice geldiniz üstüme ben iyiliğini istiyorum
Ensesti uygunsuz demek diye biliyormuş.Senin isteğine göre olmuyor o işler ,konu bölük pörçük ,ne diyelim ,ensestin kelime anlamını bilmiyorsun var gibi diyorsun
Sen iyilik filan istemiyorsun adım gibi eminim bunu o kisiye karşı kullanacaksin zamanı geldiğinde
Bilgileriniz de ebe olduğunuz yazıyor.ensesti uygunsuz olarak biliyordum ben. kusura bakmayın.
Ensesti uygunsuz demek diye biliyormuş.
Oysa ki iki haber izlese anlamını öğrenecek
Konuyu yarım yamalak anlatıyorsun. İşin aslını öğrenmek için soru sorduğumuzda üstüme gelmeyin diyorsun. Bu konuyu niye açtın?tamam bir şey yazmayın yeter ben konusucam onunla. bitti. yanlış bir sey soylemedim ben iyice geldiniz üstüme ben iyiliğini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?