- Konu Sahibi HasretKusuu
-
Ağzından cımbızla laf alıyoruz farkında mısınız
Suç unsuru ne yaYa ben gerçekten bir şey anlamadım. Bi okumadım diyorsunuz bi bir kısmını okudum lise aşkıydı ama bilemem ensestte olabilirdi diyorsunuz??
Okuduklarınızda suç unsuru var mıydı yok muydu? Yoktuysa okumadığınız geri kalanı için farazi konuşmayın.
Helal olsun13 14 yasinda bir çocuğum olsa, ne kadar iyi niyetli olursa olsun biri gelip, ya cocugunun boyle böyle defterini buldum bak dikkat et dese, kafasında parcalarim o defteri. Sen nasil cocugumun ozel defterini okumaya cesaret edersin diye. Ergen cocuk bu, daha normal ne olabilir? Konuda anormal olan tek sey sizin insanlarin ozeline girmeniz
Helal olsun
Ben de aynisini yapardim , anlamiyorum bu insanlar hic mi ergen olmadi hic mi yadamadilar bunlari
Yeni neslin boyle seylere ulasma imkani bizlere gore cok daha fazla. Internet hatta tv bile yeterli. O yuzden ben kendi çocuğumun böyle bi defterini kesfetsem, hic gormemis gibi davranırım ve sonra cinsellikle ilgili yaşına uygun bilgiler vermeye calisirim, veya erkek çocuk için babası daha uygun olabilir bu işe. Her neyse yani, çocuk yanlış kanalize olacagina, bi miktar ailesiyle merakini dogru yoldan gidermis olsun. Ama bir başkasına asla düşmez bu! Ben çocuğun ailesi olsam çok sinirlenirimHelal olsun
Ben de aynisini yapardim , anlamiyorum bu insanlar hic mi ergen olmadi hic mi yadamadilar bunlari
Suç unsuru ne ya13 14 yaşında çocuk bir cinayet planı yapsa bile, islemedigi sürece suç unsuru olur mu?
Olabilir cok ayip yaptigiKonu sahibine henuz 18 inde ergenlikten yeni çıkmış ben şahsen iyi niyet görmedim ,defteri nasıl buldu muamma ve konuda bahsi geçen diğer kız için eline koz geçirmiş olacak kıza bir gicikligi olduğunda bunu kullanacak
Kesinlikle katiliyorum size , cinselligi merak etmeleri cok dogal aileler bu donemlerinde destek olursa cocuklar da abuk sabuk yollardan yalan yanlis seyler ogrenmeye calismazYeni neslin boyle seylere ulasma imkani bizlere gore cok daha fazla. Internet hatta tv bile yeterli. O yuzden ben kendi çocuğumun böyle bi defterini kesfetsem, hic gormemis gibi davranırım ve sonra cinsellikle ilgili yaşına uygun bilgiler vermeye calisirim, veya erkek çocuk için babası daha uygun olabilir bu işe. Her neyse yani, çocuk yanlış kanalize olacagina, bi miktar ailesiyle merakini dogru yoldan gidermis olsun. Ama bir başkasına asla düşmez bu! Ben çocuğun ailesi olsam çok sinirlenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?