Çocuğuz olmuyor die arkadaşım nisbet yapıyor :..(

Bir melek gelsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
2.401
1.306
83
40
kızlar 2 senelik evliyim eşimde sorun cıktı cocugumuz olmuyor kimseye söyleyemedim bi aileler biliyor suan tedavi görüyor eşim ama doktor tüp bebek olur diyor.bunu sadece bi arkadasıma söyledim söylemez olsaydım...önce cocugunu benden uzak tutmaya başladı sonra bende ondan uzaklaştım şimdide her an kızıyla bana nisbet yaparcasına resmimi koyuyor içim cok acıyor güvendim söyledim Rabbim görmüyormu neden insanlar bu kadar acımasız ben ne yaptım ona her konuda destek olmustum sizce ne yapayım ? Tamamen silsem bu sefer amacına ulaşmıs olmaz mı kıskandırdım diye ?

Sil gitsin.Ne gerek var öyle insana.Kimseye de böyle şeyler söylemeye gerek yok.O nispeti kardeşler bile yapıyor da araya mesafe koyuyoruz biz.
Kısasa kısas yapacaksın.Beni en acıtan yerimden vuranları en Zayıf noktalarından öyle bir acıtıyorum ki.Kendi hallerine acıyorlar sonra:)Kim ne yapıyorsa aynını yap başka türlü anlamazlar.
Bu problemleri söyledigimizde hamile oldugunu söylemeyen arkadaşlar bile oluyor.

Sana oyle geliyodur neden sana nispet yapsn ki sen uzuldugun icin yanlis dusuncelere kapiliyosun

İnsan biraz empati yapar bebek hakkında konuşınca vaktinde benimde bir dengesiz patronun hanımı vardı alışverişten gelir aldığı pahalı ayakkabı ve çantayı gözüme sokup ucuz aldığını söylerdi ucuz dediği asgari ücrete aldıkları senin hikayende buna benzer

Alınganlık degil inanın eşim bile fark etmiş hadi ben öyle yapıyorum o nasıl farketti. Önce gelip gitmeyi kesti sonra beni görünce kızını alıp hızlı hızlı öncen gitti sırf konuşmamak için simdide sürekli hergün 5-6 kez resimler koymalar kızına sevgi sözleri tamam seviyor Allah bağışlasın ama ben ona hiç bi kötülük yapmadım ki eşinden şiddet gördü ben destek oldum maddi sıkıntı yaşadı ben koştum...

Tedavi bittikten sonra artık dr ne dediyse tüp bebek veya başka şekilde sizinde çocuğunuz olur Allah'ın izniyle. Şuan sizin çocuğunuz yoksa onun çocuğuna zarar verecek haliniz yok niye sizden uzaklaşsın ki. O kişinin başka bir sıkıntısı var bence

Ben de yaşadım o sancılı süreci. Allah kimsenin kucağını boş koymasın. Herkes çocuğunun resmini koyar, hakkı; ancak konu sahibine farklı gelen bir yani oldu demekki, rahatsız oldu.
Insanlar hassas noktani görünce oraya basmayı severler. Allaha sığın. Bu senin imtihanın, onların sana tavrı da onların imtihanı. Insallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat versin, isteyen herkese.
Canını sıkan herkesten uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…