- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Bir melek gelsin
-
Ne igrenx insanlar bunlar nasil yetisiyorlar , ne kadar kotuler , beter olsunlar yaaBende cocuk için uğraşıyorum.
Ve bu tarz insanları çıkar hayatından.
Kesinlikle görüşme.
Ben ameliyat oldum, çocuk için olduğunu bir hastanın gelini öğrenmiş karnını sıvazlıya sıvazlıya geldi bende altı aylık hamileyim felan demeye başladı.
Ertesi günün hastanın yanına gittim ne biçim gelinin var. Şeytan kaçmış içine dedim.
Zaten o umut tutuyor beni cnm cok saolSenin alinganlik yaptığını düşünmüyorum. Bu duyguyu ancak yaşayan bilir. bende benzer şeyler yaşadım. etrafimdaki hamile bircok kisi (yakınım olmayip sadece uzaktan tanidiklarim ) nispet yapti. inanilacak gibi degil ama yasadim bunu. hicbirisini umursamadim .Ama umudumu da kaybetmedim.
sen de umursama bence . hayatından çıkar gitsin. umudunu da sakin kaybetme .
Oooo sen ne diyorsun, nişanlıyım küçük boy görümcem hamile ay bi göreceksin ablası bu Facebook'tan şenlikler başlattı.Böyle bisey insanlıga sıgmaz annemlerin zamanında annemler utanırdır belli etmezlerdi kimseye şimdi millet nisbet yapıyor
Cok haklısın hepsini dondurayım uzaklasayım silsem amacına ulaşmıs olur teşekkür ederim canmSil gitsin bence ya da faceni sosyal medya hesaplarını dondur. Kimse kimseyi görmesin b süreliğine kapadım dersin. Günü geldiğinde insallah gebe kaldıgında o zaman faceni açıp ilan edersin :)
Demekki tek bende yokmus böyleleri ezikler bunlarOooo sen ne diyorsun, nişanlıyım küçük boy görümcem hamile ay bi göreceksin ablası bu Facebook'tan şenlikler başlattı.
Dedim bu çok ayıp bişey neyse reklamlarını yaptılar sildiler sonra. Eşimlede o gün gerildik dedim arayım bak daha evli değilim nispet nispet ay bi gör nispet bide üzerine sevdiğim kişileri aradım dedi.
Ooooo çocuk doğdu geldiler bize. Eşimin halasının kızıda doğurdu ama cocuk bir güzel yemin ederim allah özel yaratmış. Maaşallah her gördüğümde kıza ne guzel doğurmuş be derdim.
Bizim görümce geldi demez mi x çocuğu cok cirkin o kadarda güzel degil fesatlığa gel. Şok oldum. Halbuki eğer ortada bi çirkinlik varsa oda ortada yani.
Şimdi her esime telefon açışında, whatsapptan yazışında ilk sorusu ne zaman hala olacakmış.
Bana daha soramadı sorsun. Diyeceğim su olacak çocuk yapmaya karar verdiğimiz gece seni arayacağız. İstersen gel başımızı tut.
Millet nispet yapsın, boş boş çocuk soruları ile ortada dolansınlar işte. Sil gitsin hepsini.
Evet silsen ona özel olduğu anlaşılır ben silincek ne yaptım ki? vay efendim bende gercek arkadas sanıyordum onu vs der millete saçma sapan seyler anlatır psikolojısı bozuk tabi yazık anlıyorum onuda falan der. Onu yaoan bunları da yapar en iyisi sen öyle yap hem kafanı dinlersin milletin saçma sapan hayatını izliyoruzda ne oluyo sankiCok haklısın hepsini dondurayım uzaklasayım silsem amacına ulaşmıs olur teşekkür ederim canm
Bende gec evlendim üniversite iş derken ama sor bakalım gec evlendiğime pişmanmıyım asla bi daha olsa yine geç evlenirdim baba evi hiç bişeye benzemez inan banaBen şunu anladım ki insanlar karşısındakinin açık noktasını görüp sürekli gözüne sokar gibi şeyler yapıyorlar. Ben bekarım evlenemedim diye komşumuz gelmiş yeğeni kızıda tanırım ondan bahsediyor işte o falanca da evlilik yolunda gidiyomuslar ya bi defol git allahaskına daha 1 aydır çıkıyo hangi ara sevgili olduda evlilik yoluna girdi halbuki yok öyle bısey bide gıcıklıgına babamın yanında söylüyo hassas oldugumuz nokta zaten babam çıldırıyo evleneyim diye kadında gelmiş saçma sapan gıcıklıgına atıp tutuyo özünde iyi biri ama bazen gercekten insanları anlamıyorum ve kimseye sokulmuyorum artık sıcak olmaktan fayda görmedim soğuk nevale olmak daha iyimiş özellikle eşe dosta kolu komşuya karşı. Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda eş isteyene eş evlat isteyenede hayırlı bebekler versin herkez birseylerle sınanıyor bende çok yoruldum sizleri dw çok iyi anlıyorum aynı konular olmasa da maduriyet söz konusu olunca insan anlıyor birbirini.
ince bi çizgiden bahsediyoruz anlamadınız belliNiye karşınızdaki insanın mutluluğuyla mutlu olmuyorsunuz . .
Canım evde babamla aynı dilden konusmuyoruz o da yaslandıkca çenesi düştü, herseye karısır oldu her şeyimize laf söylüyor bende katlanamıyorum artık insan üstünde baskı varken inan mutlu olamıyor babayla da anlaşamıyorum ki biraz daha kalmayı hiç istemem de şuan ki durum malesef iç açıcı değil zaten bende çok meraklı değilim kalmaya ama lanet olsun olmadımı olmuyor işte vadesi gelmedi ne zaman gelir oda muallak 30 oldum ekimde 31 e gireceğim. Ben kendimden umudu kestim bile buda benim sınavımmış.Bende gec evlendim üniversite iş derken ama sor bakalım gec evlendiğime pişmanmıyım asla bi daha olsa yine geç evlenirdim baba evi hiç bişeye benzemez inan bana
Sen hastaneleri gel gör, tüp bebek bölümü kimsenin çocuğu yok doğal olarak biri geliyor yanında akrabasını almış çocuğu var, oturuyoruz iste sira gelsin bekliyoruz. Bu başlıyor aşkım canım evladım x anneciğim gel buraya yavrum sana yapma dedim mi, yeminle ses nasıl yüksek midem bulandı geçen gün. Yanımdakine döndüm kedi köpekte doğuruyor ama böyle yapmıyor dedim. Haklısın bende sinir oldum dedi.Demekki tek bende yokmus böyleleri ezikler bunlar
kızlar 2 senelik evliyim eşimde sorun cıktı cocugumuz olmuyor kimseye söyleyemedim bi aileler biliyor suan tedavi görüyor eşim ama doktor tüp bebek olur diyor.bunu sadece bi arkadasıma söyledim söylemez olsaydım...önce cocugunu benden uzak tutmaya başladı sonra bende ondan uzaklaştım şimdide her an kızıyla bana nisbet yaparcasına resmimi koyuyor içim cok acıyor güvendim söyledim Rabbim görmüyormu neden insanlar bu kadar acımasız ben ne yaptım ona her konuda destek olmustum sizce ne yapayım ? Tamamen silsem bu sefer amacına ulaşmıs olmaz mı kıskandırdım diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?