Çocuğuz olmuyor die arkadaşım nisbet yapıyor :..(

Ne igrenx insanlar bunlar nasil yetisiyorlar , ne kadar kotuler , beter olsunlar yaa

Allah gonlunuze gore versin insallah

Senin alinganlik yaptığını düşünmüyorum. Bu duyguyu ancak yaşayan bilir. bende benzer şeyler yaşadım. etrafimdaki hamile bircok kisi (yakınım olmayip sadece uzaktan tanidiklarim ) nispet yapti. inanilacak gibi degil ama yasadim bunu. hicbirisini umursamadim .Ama umudumu da kaybetmedim.
sen de umursama bence . hayatından çıkar gitsin. umudunu da sakin kaybetme .

Zaten o umut tutuyor beni cnm cok saol

Böyle bisey insanlıga sıgmaz annemlerin zamanında annemler utanırdır belli etmezlerdi kimseye şimdi millet nisbet yapıyor
Oooo sen ne diyorsun, nişanlıyım küçük boy görümcem hamile ay bi göreceksin ablası bu Facebook'tan şenlikler başlattı.
Dedim bu çok ayıp bişey neyse reklamlarını yaptılar sildiler sonra. Eşimlede o gün gerildik dedim arayım bak daha evli değilim nispet nispet ay bi gör nispet bide üzerine sevdiğim kişileri aradım dedi.
Ooooo çocuk doğdu geldiler bize. Eşimin halasının kızıda doğurdu ama cocuk bir güzel yemin ederim allah özel yaratmış. Maaşallah her gördüğümde kıza ne guzel doğurmuş be derdim.
Bizim görümce geldi demez mi x çocuğu cok cirkin o kadarda güzel degil fesatlığa gel. Şok oldum. Halbuki eğer ortada bi çirkinlik varsa oda ortada yani.
Şimdi her esime telefon açışında, whatsapptan yazışında ilk sorusu ne zaman hala olacakmış.
Bana daha soramadı sorsun. Diyeceğim su olacak çocuk yapmaya karar verdiğimiz gece seni arayacağız. İstersen gel başımızı tut.
Millet nispet yapsın, boş boş çocuk soruları ile ortada dolansınlar işte. Sil gitsin hepsini.

Sil gitsin bence ya da faceni sosyal medya hesaplarını dondur. Kimse kimseyi görmesin b süreliğine kapadım dersin. Günü geldiğinde insallah gebe kaldıgında o zaman faceni açıp ilan edersin :)
Cok haklısın hepsini dondurayım uzaklasayım silsem amacına ulaşmıs olur teşekkür ederim canm

Ben şunu anladım ki insanlar karşısındakinin açık noktasını görüp sürekli gözüne sokar gibi şeyler yapıyorlar. Ben bekarım evlenemedim diye komşumuz gelmiş yeğeni kızıda tanırım ondan bahsediyor işte o falanca da evlilik yolunda gidiyomuslar ya bi defol git allahaskına daha 1 aydır çıkıyo hangi ara sevgili olduda evlilik yoluna girdi halbuki yok öyle bısey bide gıcıklıgına babamın yanında söylüyo hassas oldugumuz nokta zaten babam çıldırıyo evleneyim diye kadında gelmiş saçma sapan gıcıklıgına atıp tutuyo özünde iyi biri ama bazen gercekten insanları anlamıyorum ve kimseye sokulmuyorum artık sıcak olmaktan fayda görmedim soğuk nevale olmak daha iyimiş özellikle eşe dosta kolu komşuya karşı. Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda eş isteyene eş evlat isteyenede hayırlı bebekler versin herkez birseylerle sınanıyor bende çok yoruldum sizleri dw çok iyi anlıyorum aynı konular olmasa da maduriyet söz konusu olunca insan anlıyor birbirini.

Demekki tek bende yokmus böyleleri ezikler bunlar

Cok haklısın hepsini dondurayım uzaklasayım silsem amacına ulaşmıs olur teşekkür ederim canm
Evet silsen ona özel olduğu anlaşılır ben silincek ne yaptım ki? vay efendim bende gercek arkadas sanıyordum onu vs der millete saçma sapan seyler anlatır psikolojısı bozuk tabi yazık anlıyorum onuda falan der. Onu yaoan bunları da yapar en iyisi sen öyle yap hem kafanı dinlersin milletin saçma sapan hayatını izliyoruzda ne oluyo sanki

Bende gec evlendim üniversite iş derken ama sor bakalım gec evlendiğime pişmanmıyım asla bi daha olsa yine geç evlenirdim baba evi hiç bişeye benzemez inan bana

C
Bende gec evlendim üniversite iş derken ama sor bakalım gec evlendiğime pişmanmıyım asla bi daha olsa yine geç evlenirdim baba evi hiç bişeye benzemez inan bana
Canım evde babamla aynı dilden konusmuyoruz o da yaslandıkca çenesi düştü, herseye karısır oldu her şeyimize laf söylüyor bende katlanamıyorum artık insan üstünde baskı varken inan mutlu olamıyor babayla da anlaşamıyorum ki biraz daha kalmayı hiç istemem de şuan ki durum malesef iç açıcı değil zaten bende çok meraklı değilim kalmaya ama lanet olsun olmadımı olmuyor işte vadesi gelmedi ne zaman gelir oda muallak 30 oldum ekimde 31 e gireceğim. Ben kendimden umudu kestim bile buda benim sınavımmış.

Demekki tek bende yokmus böyleleri ezikler bunlar
Sen hastaneleri gel gör, tüp bebek bölümü kimsenin çocuğu yok doğal olarak biri geliyor yanında akrabasını almış çocuğu var, oturuyoruz iste sira gelsin bekliyoruz. Bu başlıyor aşkım canım evladım x anneciğim gel buraya yavrum sana yapma dedim mi, yeminle ses nasıl yüksek midem bulandı geçen gün. Yanımdakine döndüm kedi köpekte doğuruyor ama böyle yapmıyor dedim. Haklısın bende sinir oldum dedi.
Ben bu yüzden kimse ile görüşmüyorum.
Allah hayırlı evlat versin.
Üroloji bölümde sıra bekliyorum bi kız geldi. Yaninda akrabasi hamile bide 3 yaşında kizi var bekliyoruz. Kizla konustuk esinin sonucunu gösterecek. Bakabilirmiyim ben degerlerin ref aralığını biliyorum dedim. Adam azosperm toplam sperm 3bin, ileri hareketli 2 tane, yerinde hareketli 2 tane, diger değerler 0.
Dedim ki kocanı acil getir doktor gerekeni söyler hersey cocuk demek degil, olmazsa olmaz dedim.
Kiz gayet olgun yanindaki kadin aman çocuksuz olmaz çocuk olacak die nasil bagiriniyor. Hnmefendi iyimisiniz dedim. Sustu. İçeri girdi bunlar icerde cocuk diyor başka birşey demiyor. En sonunda bunlara doktor bir bağırdı. Acil hasta bana gelsin hnmefendi ne cocugundan bahsediyorsun dedi. Cikti bunlar inan ki bak bana nasıl dusmanca bakti cocugu olan kadin. Millet kafayı yemiş. Bi yildir uğraşıyorum ne maceralar var bende.

Bence siz yanlis anliyorsunuz.

Insanlarin tek kotu tarafi,yani o an sizin cocuk askiyla yanip tutustugunuzu unutuyorlar..

Yani cocugu olmayan birisinin yaninda cocugumuzu sevmek opmek vs gibi davranislar yapilmamasi gerektigini(?) O an insanlar dusunemiyorlar.
Karsi taraf da bunu nispet olarak algiliyor.

Ama herzaman nispet olmayabilir.
Siz de biraz genis olmalisininz bu surecte

Biz sizi ve yasadiklarinizi anlayamayiz. Ama disardan alinganlik yapiyormussunuz gibi gorunuyor. Insan cocugunun 10 fotografini da koyar bin de koyar. Kaldi ki hep sakiniyor hem fotograf koyuyor diyorsunuz..bu mantiga gore nazar eder gozukalir vs diye daha sakinmasi gerekmez mi ? Gece gece kadini gomduler burada sirf cocugunun fotografini paylasiyor diye. Benim listemde onlarca insan var onlarda paylasiyor. Herkes birine mi nispet yapiyor. Sadece algida secicilik oluyor. Mesela isi olmayan isi olan kendine nispet yapiyor saniyor cocugu olmayan parasi olmayan vs. Uzulmenizi asla istemem ama kafanizi bunlarla bulandiracaginiza daha pozitif seylere yonelseniz gebelige etkisi olur. Bi de yaptiginiz iyilikleri ilk firsatta ortaya dökmeyin ya da yapmayin.

algida secicilik.

Evlenemeyenin, yaninda evlilik konusan nisanli birisini nispet olarak algilamasi gibi.
Ama yeni ev alani nispet olarak algilamaz o an..aciyan tarafi secicilik yapar..

Insallah tez.zamanda hamile kalirsini

Durumunuzdan dolayı fazla alınganlık tapıyor olabilir misiniz acaba
Hem nispet yapıyor olsa dahi üzülmeyin. Allah sizi de onu'da görüyor.
İnşallah en kısa zamanda sizin de bir bebeğiniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…