- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi Bir melek gelsin
-
Amin inşallah gercekten cok zor bi süreç Allah kimseye yaşatmasınBen de yaşadım o sancılı süreci. Allah kimsenin kucağını boş koymasın. Herkes çocuğunun resmini koyar, hakkı; ancak konu sahibine farklı gelen bir yani oldu demekki, rahatsız oldu.
Insanlar hassas noktani görünce oraya basmayı severler. Allaha sığın. Bu senin imtihanın, onların sana tavrı da onların imtihanı. Insallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat versin, isteyen herkese.
Canını sıkan herkesten uzak dur.
cok seviyordum kızını ya nazar değmesin die içim cok kaynıyordu severken belli etmişimTedavi bittikten sonra artık dr ne dediyse tüp bebek veya başka şekilde sizinde çocuğunuz olur Allah'ın izniyle. Şuan sizin çocuğunuz yoksa onun çocuğuna zarar verecek haliniz yok niye sizden uzaklaşsın ki. O kişinin başka bir sıkıntısı var bence
Zaten mutsuz insanlar başkasının mutsuzluğunu görünce sevinip o yaraya tuz basıyorlar.Daha da dik dur.Alınganlık degil inanın eşim bile fark etmiş hadi ben öyle yapıyorum o nasıl farketti. Önce gelip gitmeyi kesti sonra beni görünce kızını alıp hızlı hızlı öncen gitti sırf konuşmamak için simdide sürekli hergün 5-6 kez resimler koymalar kızına sevgi sözleri tamam seviyor Allah bağışlasın ama ben ona hiç bi kötülük yapmadım ki eşinden şiddet gördü ben destek oldum maddi sıkıntı yaşadı ben koştum...
işte böyle fikir almak istedim tşk ederim arkadasımSilme. Tam tersine kiziyla olan butun fotolari begen umrunda olmasin..
anlamıyorsunuz galiba bu günlere kadar hiç bi şekilde kıZının tek fotosunu nette koymadı ama ne Zaman söyledim kadın günde 100 kere nete koyuyor benim garibime giden bu neden diğer arkadaslarım beni etkilemedi cünkü onlar her Zaman öyleydi resim paylasırdıçocuğun resmini nereye koyuyo. watsaptan sanamı atıyo, instagram faceye koyup senimi etiketliyo. nispet yaptığını hissetiren hareketi ne. bunları bilmediğim için abarttığını düşünüyorum.
Ben seni anlıyorum.Arkadaslar ben bi konuda sizden fikir almak istedim ne yapıyım nasıl davranayım diye beni yadırgamayın yada ters konusmayın lütfen yaşamayan hissettiklerimi bilemez Allah kimseyede yaşatmasın beterinden saklasın hiç bişeye benzemiyor bu hayatta sahip olabilecegim herseye sahibim maddi manevi ama bu boşluk başka...
Sonra düşündüm ki hep bi ezikliği varmıs bana karsı benim yaramı gördü ona basıyor sırf acıtmak içinBana da eltim nispet yapiyor.
Hem de 10seneden sonra cocuk sahibi olmasina ragmen.
Bosver Allah buyuktur,biryerden cikar sabirsizlikla bekliyorum o gunu.Canimi yakanin cani yansin.
Ben susuyorum eger Rabbim gercekten düşündüğüm gibiyse ona gereken cezasını verir ben ona sıgınıyorum hee eger ben yanlıs anlıyorsam içime ferahlık versinBen seni anlıyorum.
Yadırgamıyorum...
O boşluguda çok iyi biliyorum.
Senin daha 2 sene benim 8 dile kolay.
Bosver o da kendini oyle ustun goruyor dogurdum diye.Sonra düşündüm ki hep bi ezikliği varmıs bana karsı benim yaramı gördü ona basıyor sırf acıtmak için
Bende cocuk için uğraşıyorum.kızlar 2 senelik evliyim eşimde sorun cıktı cocugumuz olmuyor kimseye söyleyemedim bi aileler biliyor suan tedavi görüyor eşim ama doktor tüp bebek olur diyor.bunu sadece bi arkadasıma söyledim söylemez olsaydım...önce cocugunu benden uzak tutmaya başladı sonra bende ondan uzaklaştım şimdide her an kızıyla bana nisbet yaparcasına resmimi koyuyor içim cok acıyor güvendim söyledim Rabbim görmüyormu neden insanlar bu kadar acımasız ben ne yaptım ona her konuda destek olmustum sizce ne yapayım ? Tamamen silsem bu sefer amacına ulaşmıs olmaz mı kıskandırdım diye ?
o zaman engelle gitsin. seni anlıyorum bende 4 senedir bekliyorumYa
anlamıyorsunuz galiba bu günlere kadar hiç bi şekilde kıZının tek fotosunu nette koymadı ama ne Zaman söyledim kadın günde 100 kere nete koyuyor benim garibime giden bu neden diğer arkadaslarım beni etkilemedi cünkü onlar her Zaman öyleydi resim paylasırdı
Amin canm aminnn Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla versinBosver o da kendini oyle ustun goruyor dogurdum diye.
Sanki kendisi yapti Allah verdi.Verdigi gibi almasini da bilir bu bizim imtihanimiz.
Bize de verecek umudunu yitirme.
Böyle bisey insanlıga sıgmaz annemlerin zamanında annemler utanırdır belli etmezlerdi kimseye şimdi millet nisbet yapıyorBende cocuk için uğraşıyorum.
Ve bu tarz insanları çıkar hayatından.
Kesinlikle görüşme.
Ben ameliyat oldum, çocuk için olduğunu bir hastanın gelini öğrenmiş karnını sıvazlıya sıvazlıya geldi bende altı aylık hamileyim felan demeye başladı.
Ertesi günün hastanın yanına gittim ne biçim gelinin var. Şeytan kaçmış içine dedim.
Beddua etme boşver,Ben susuyorum eger Rabbim gercekten düşündüğüm gibiyse ona gereken cezasını verir ben ona sıgınıyorum hee eger ben yanlıs anlıyorsam içime ferahlık versin
Asla beddua etmem ama eğer ben yanılmıyorsam Rabbim görsün diyorum eğer yanılıyorsam beni ferahlatsın diyorum Allah ım neylerse güZel eylerBeddua etme boşver,
Belkide bu konudan dertli oldugumuz için öyle geldi sana.
Mesela etrafımda hamileler o kadar cokki cunku aklım hep orda ama umursamamış olsam kım hamile kım degıl duymazdım bıle.
Öyle işte algılar degişiyo heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?